fbpx

Novi TrueVis VG2-540/640 printer/kater

Poboljšanim bojama i performansama, nova generacija TrueVIS VG2 printer/katera je pravljena za vaš uspeh.
 
Proizveden da nadmaši potrebe za kvalitetom i produkcijom današnjih najzahtevnijih profesionalaca, TrueVIS VG2 je sve što možete poželeti u printer/kateru i još mnogo toga.
Category:
Brands:
Brands

Description

Poboljšanim bojama i performansama, nova generacija TrueVIS VG2 printer/katera je pravljena za vaš uspeh

  • Proizveden da nadmaši potrebe za kvalitetom i produkcijom današnjih najzahtevnijih profesionalaca, TrueVIS VG2 je sve što možete poželeti u printer/kateru i još mnogo toga.
  • Poseduje nove boje i kolor modove za finu i detaljnu reprodukciju.
  • Poboljšana print/kat preciznost i smart novi automatizovani pinč roleri.
  • 3M MCS i Avery Denison ICS sertifikovan za dodatno poverenje.

Dodajte više detalja, boje i uzbuđenja vašim printovima

VG2 printer/kater velikog formata vam nudi široki izbor boja, poboljšanu efikasnost mašine i povećanu print&cut preciznost za istinski rad bez nadzora. Štampajte hiljade postera, radite print na specijalnim materijalima ili auto-grafiku sa tačnim bojama brendova, kako biste ispunili precizne standarde koje vaši klijenti i vi očekujete.

Auto-grafika

Sertifikovan za rad na 3M i Avery proizvodima, VG2 daje auto-grafiku sa odličnim koloritom i izdržljivosti.
 
 

Beklit displeji

Radite print/kat na specijalizovanim materijalima kako biste kreirali živopisne beklit displeje, koji se odmah izdvajaju od drugih.
 

Zidna grafika

Dodajte umetničke dodire, stambenim i kancelarijskim zidovima i podovima. Kvalitetom i raznovrsnošću štampe VG2 radite precizne logotipe po standardima boja koji se zahtevaju od vas.
 
 

Nalepnice

Štampajte hiljade nalepnica u jednom radnom procesu, bez bežanja materijala, velikom brzinom i preciznošću
 
Termo transfer aplikacije
 
Pravljenje grafike u malom tiražu za majice, torbe itd. nikad nije bilo jednostavnije sa povećanom print&cut preciznošću i automatizovanim karakteristikama.
 

Reklame i baneri

Pravite grafiku koja ima rok trajanja i do 3 godine u spoljašnjim uslovima bez laminacije. Boje sertifikovane od 3M i Avery vam omogućavaju dugotrajnu i živopisnu štampu na velikom broju tretiranih i netretiranih materijala.
 
 

Kontrolišite vašu boju ili se prepustite štampu novim TR2 bojama

Dobijte detaljne kolor rezultate ili kreirajte živopisnu grafiku uz pomoć TR2 bojama. Mogućnost tri različite konfiguracije CMYK + LcLmLk, Bela ili Oranž, vam daje veću slobodu i kontrolu nego ikada pre. Dodatak Oranž boje takođe znači i da možete konstantno reprodukovati specifčne boje brendova vaših klijenata.
 
Uz ispunjavanje strogih standarda za zaštitu životne sredine, za unutrašnju grafiku, globalni proizvođači mateirjala za štampu, 3M i Avery Dennison sada nude garanciju za grafiku štampanu na VG2 i TR2 bojama. Avery Dennison nudi i garanciju na print, laminiranje i apliciranje istog dana!
 

Prednosti Oranž TR2 boje

 
Opcije Oranž boje za dodatnu preciznost.
Nova Oranž procesna boja nudi mogućnost dobijanja specifičnih oranž i crvenih nijansu, sa oko 130 novih spot boja u novoj Roland Kolor Biblioteci.
 

Proširite gamut koristeći True Rich Color

Podignite svoj kvalitet štampre i poboljšajte reprodukciju specifičnih boja brendova uz pomoć True Rich Color, koji kombinuje neutralne sive, blage gradacije i prirodne tonove kože kako biste dobili kvalitet boja koji je neuporedivo realan i kompleksan.
 

Preciznost, efikasnost i performanse

Povećanom preciznošču print/kat i poboljšanim performansama mašine VG2 vam daje poverenje da ostavite mašinu bez nadzora ili da je pustite da radi preko noći. bez straha od pomeranja materijala ili gubljenja poravnanja.
 

Nove mogućnosti sečenja

Nove karakteristike markera

Kropujte u nekoliko jednostavnih klikova i poboljšajte preciznost dugih produkcija nalepnica, termo transfer folija uz pomoć upotrebe nove Crop Mark by Row funkcije u VersaWorks 6 softver. Kada radite sa kompilkovanim fajlovima, možete odabrati i Crop Mark by Image funkciju.
 

PerfCut Mod

Sada imate slobodu da štampate i sečete u nekoliko jednostavnih klikova uz pomoć VG2 i VersaWorks 6 softvera – praveći šarže nalepnica bez ikakvog truda.
 

Proizvodne karakteristike

Poboljšani radni proces
VG2 poboljšava efikasnost mašine kraćim vremenom potrebnim za postavke, smanjenom potrošnjom za održavanje mašine itd.
 

Novi sistem za namotavanje materijala

TUC4 sistem za namotavanje nudi dva moda za ekspertski rad sa svim od tankih materijala do debelih kanvasa, pružajući stabilnost za miran proces nakon štampe.
 

Nozzle Mask funkcija

Ako je nozla na glavi zapušena i puca pogrešno, možete minimizirati vreme u kom mašina ne radi mogućnošću isključivanja konkretne trake nozli kako biste dobili kontinuiranu produkciju.
 

Roland DG mobilni panel

Bluetooth printer menadžment vam omogućava da testirate print, očistite mašinu i prođete kroz najčešće probleme sa tableta ili pametnog telefona
 

VersaWorks 6 softver uključen u cenu

Pratite vašu štampu bez ikakvog truda uz pomoć najnovije generacije najpopularnijeg RIP softvera.
Povećana brzina i poboljšan rad sa fajlovima uz HARELQUIN RIP dual core engine i 64 bitno procesovanje.
Pojednostavljeni drag and drop interfejs za brzo dodavanje poslova trenutnoj listi.
Pet reodva/lista poslova, 5 hot foldera i neograničena podešavanja za postavljanje poslova u red.
Sve napredne i jednostavne opcije VersaWorksa krop, tiling, nesting.
Ugrađena biblioteka spot boja, uključujući Pantone i Roland Color biblioteke.
Štampajte, skenirajte i prebacite vrednosti boje za konstantno pogađanje boje na drugim Roland uređajima.

Roland VG2 serija


Video embedding powered by Webilop

SPECIFIKACIJA

Specifikaciju možete pregledati ovde

Gore