fbpx

TrueVis VF2-640

Izgradite brend, izgradite reputaciju i izgradite uspeh apsolutnom kontrolom boja i kvalitetom.

Category:
Brands:
Brands

Description

Izgradite brend, izgradite reputaciju i izgradite uspeh apsolutnom kontrolom boja i kvalitetom.

TrueVIS VF2-640 printer velikog formata ne samo da proširuje gamut vaših boja, već vašu boju podiže van dosadašnjih granica najbogatijim i živopisnijim TrueVIS bojama, koje vam omogućavaju da savršeno postignete boje važnih brendova.

  • Nagrađivane TR2 boje sada poseduju izbor Zelene i Narandžaste boje kako bi se dobile ranije nemoguće ili teške boja za pogađanje.
  • Glatka, neprekidna štampa poboljšanim dizajnom, sekvencama poslova, funkcijama softvera, operacionim panelom i sistemom za namotavanje „dva moda“.
  • 3M, MCS, Averz Dennison, ICS sertifikovane za dodatnu sigurnost u štampi.

Ostvarite savršeno brendirane displeje, promo materijale, auto-grafiku itd. snagom boje VF2-640

Kao deo nove generacije TrueVIS tehnologije, VF2-640 printer velikog formata je razvijen za do sada neviđen gamut boja, izuzetne sitne detalje i jedinstvenu mogućnost za postizanje živopisne i prirodne reprodukcije boja. VF2-640 daje odgovor na precizne zahteve boja vaših klijenata i podiže vas nivo iznad konkurencije.   

POP DISPLEJI I PROMOCIJE

Štampajte širok gamut boja, čiste i precizne sitne detalje, kao i ekskluzivnu grafiku za maloprodajne objekte, restorane, kancelarije i druge lokacije, postizanjem preciznih standarda boja vaših klijenata.

REKLAME I BANERI

Nove boje sertifikovane od 3M i Avery pružaju sjajne performanse na velikom broju tretiranih i netretiranih materijala, kako biste dobili fantastične boje i dugotrajnost grafike do 3 godine u spoljašnjim uslovima bez laminacije.

   

ZIDNA I PROZORSKA GRAFIKA

Savršeno reprodukujte logoe i brending zidova, prozora i podova u prodavnicama, hotelima, restoranima i korporativnim lokacijama. Takođe, pravite inspirativne dizajne za umetničke namene fotorealističnim intenzitetom slike i detalja.

 

 AUTO-GRAFIKA

Ako želite da kreirate najživopisniju grafiku i savršeno reprodukujete boje brendova na službenim vozilima, VF2-640 poseduje širok gamut boja za vas. Sertifikovan za upotrebu na 3M i Avery proizvodima, donosi auto-grafiku sa dugotrajnim rezultatima

       

                                                   

FINA UMETNOST I FOTOGRAFIJA

Fotorealističan kvalitet boja i True Rich intenzitet boje u kombinaciji daju neverovatne rezultate štampe umetničkim delima velikog formata, fotografskim projektima i drugim umetničkim aplikacijama koje zahtevaju visoki kvalitet slike. 

 

PRINT&CUT GRAFIKA

Kombinujte VF2-640 i CAMM-1 kater GR serije da kreirate vhunske nalepnice, etikete i termo transfer grafiku (folije za tekstil), sve i jednom dualnom radnom procesu, u kom kater automatski prepoznaje registracione markere na štampanom materijlu.

 

 

Rolandov najbolji kvalitet boje ikada
uz True Rich 2 Boje

True Rich 2 kolor preset u VersaWorks 6 RIP softveru koristi sve prednosti GREENGUARD Gold sertifikovanih TR2 boja dostupnih u CMYK, Light Cyan, Light Magenta, Light Black, White, Orange i Green konfiguracijama boja. Neprevaziđeni gamut True Rich 2 boja maksimizira potencijal i printera i boje za vrhunske efekte, u kombinaciji sa prirodnom sivom, blagim gradacijama i prirodnim tonovima kože.

                                                                    Benefiti
Zelene i Oranž TR2

Panton i mogućnost targetiranja boja

Standardne Panton i DIC boje se mogu brzo dobiti, preciznim rezultatima uz pomoć Roland Color System biblioteke. Oko 260 novih referenci spot boja za Oranž do Crvene površina i Blue do Green površina je sada dostupno. Posebni targeti koji su do sada bili smatrani za nemoguće ili komplikovani za gađanje se sada lako postižu.

Zelena i Oranž za dodatnu preciznost velikog broja boja

Nova „zelena teritorija boja“ ne znači samo napredno pogađanje boja. Donosi nove nijanse ljubičaste, crvene i druge problematične nijanse. Nova Multi-Process kolor funkcija je takođe razvijena za VF-2 kako bi se Oranž i Zelena koristile kao procesne boje.

                                                       Sertifikati kvaliteta boje za dodatnu sigurnost i poverenje

Globalni proizvođači materijala za štampu 3M i Avery Dennison nude garancije za grafiku štampanu na VF2-640i TR2 bojama, pri čemu Avery Dennison nudi garanciju za print, laminaciju i oblepljivanje istog dana.

Kombinacija VF2-640 i TR2 boja je sertifikovana za dugotrajne rezultate pod 3M MCS garancijom. Pruža korisnicima poverenje u kvalitet i pouzdanost svoje grafike

3M MCS garancija pokriva štampnu na 3M proizvodima, standardnim TR2 bojama.

VF2-640 i TR2 boje u takođe serfitifikovane od strane Avery Dennison ICC Performance Guarantee, koja pruža dodatnu zaštitu i garanciju na štampu i laminaciju istog dana.

Avery Dennison ICC Performance Guarantee pokriva štampu na Avery Dennison proizvodima, standardnim TR2 bojama.

A Smarter, More Seamless Print Operation

Kako biste unapredili korisničko iskustvo i proces štampe, Roland je unapredio dizajn, sekvencu poslova, softverske funkcije, operacioni panel i procedure održavanja.

Karakteristike produktivnosti

Poboljšani radi mašine

Unapređenim radom mašine, VF2-640 nudi glatku produkciju i efikasnost koja vam je potrebna da izgradite biznis.

Novi sistem za namotavanje materijala
TUC4 sistem za namotavanje nudi 2 moda, kako biste najkvalitetnije obradili sve od tankih folija do teških kanvas platana, a uz sve to donosi neprekidni radni proces.

Funkcija maskiranja nozli
Ako je nozla na glavi za štampu kriva, minimizirajte izgubljeno vreme isključivanjem trake na kojoj se nalazi defektna nozla, kako biste nastavili kontinuiranu štampu.

Roland DG Mobilni Panel 2
Novi, poboljšani Bluetooth mobilni panel vam omogućava da radite test print, čistite mašinu sa vašeg mobilnog telefona ili tableta.

Uključeni VersaWorks 6 

RIP softver

Najnovijom edicijom najpopularnijeg svetskog RIP softvera, možete bez truda upravljati vašim printom.

Povećana brzina i obrada fajlova HARLEQUIN RIP dual core endžinom i 64-bit procesuiranjem.

Pojednostavljeni nova prevuci-i-spusti (drag and drop) interfejs za brzo dodavanje poslova u red.

Pet redova za štampu, 5 foldera i neograničena podešavanja redova.

Nova Job Assistant funkcija za obradu kat linija u VersaWorks 6 za neprekidan print i kat dualni proces (VF2 + GR)

Sve napredne funkcije VersaWorksa za kropovanje, postavljanje grafike itd.

Štampajte, skenirajte i prebacite vrednosti boja, za konstantno poklapanje boja na Roland DG uređajima.

Kreirajte kat podatke direktno u VersaWorks 6 izvlačenjem PDF podatka iz vašeg dizajna, za korišćenje kao kat linije – menjanje vektorskih podataka u podatke kat linije, spajanje više kat linija, kreiranje perforiranih kat linijai druge intuitivne funkcije.

                                            Pravljen da izgradi Vaš Biznis

Višestruko nagrađivana TrueVIS tehnologija donosi zapanjujuće boje i kvalitet slike, kako bi vam pružila prednost u odnosu na konkurenciju. Proizveden u Japanu, uz nekompromišuću pažnju ka detaljima i tradicionalnu pouzdanost, VF2-640  je dizajniran za strastvene profesionalce poput vas, kojima je potreban kvalitet, pouzdanost i raznovrsnost, kako biste podigli poslovne uspehe na novi nivo.

VF2


Video embedding powered by Webilop

Specifikacije

Specifikacija VF2

Gore