fbpx

Karijera

Želite da radite u dinamičnom radnom okruženju, u odabranom timu, sa najkvalitetnijim svetskim brendovima? Kompanija Difol vam nudi mogućnost rada sa najpoznatijim svetskim brendovima opreme i materijala u grafičkoj industriji.
Uvek smo otvoreni za nove ideje, iskustva, kreativne i pozitivne ljude, koji će nam pomoći da napredujemo. Ponoseći se kvalitetom i brzinom naše reakcije i usluge klijentima, stalno smo u potrazi za novim saradnicima, koji će dodatno unaprediti naše poslovanje.
Ukoliko ste pozitivni u komunikaciji, volite da radite sa ljudima, privlači vas tehnika i nova tehnologija, mislite da možete da doprinesete Difolu i pritom želite da radite za lidera na tržištu, pošaljite nam CV i propratno pismo.

Da biste konkurisali za rad u Difolu molimo da vaš CV i propratno pismo, sa očekivanom pozicijom i nivoom zarade pošaljete na: posao@difol.net.

Vaši podaci će biti korišćeni isključivo interno u svrhu odabira kandidata za posao u Difolu i ni u kom slučaju neće biti deljeni van svoje namene.

Gore