Novi, najbolji Spyder ikada!

Tuesday, 26 March 2019 od

Predstavljamo SpyderX – najbrži, najprecizniji i najednostaviji alat za kalibraciju monitora ikada kreiran od strane Datacolora. Dok god ste negde tamo, jureći za savršenom fotografijom, Datacolor će se truditi da nađe način da uspete. Zato je prethodne 3 godine potrošeno na kreiranje potpuno nove tehnologije na bazi sočiva oslikane u SpyderX uređajima. Kalibrišite vaš monitor ispod 2 minuta. Uz pomoć SpyderX kalibracija monitora se dešava tako brzo da nećete ni razmišljati da je preskočite, a boje će vam uvek biti najpreciznije moguće. Nova tehnologija na bazi sočiva pruža visi nivo preciznosti boje sa preciznijim bojama na ekranu, detalja senki i balansa bele. SpyderX vam omogućava da vidite ono što dobijete. Softver je vrlo intuitivan od jednostavne kalibracije na klik do najnaprednijih opcija. Dostupni modeli Spyder X Elit i Spayder X Pro.

Mr Magnus Magnetna je novi materijal iz Magnus kolekcije tabačnih proizvoda posebno namenjena za rad sa flatbed UV printerima, poput Roland LEF-20(0) printera. Beli magnetni tabaci debljine 500 mikrona, idealni za sezonske marketinške kampanje i događaje poput sajmova, rasprodaja, kao i za dugotrajnu unutrašnju aplikaciju. Grafika je izuzetno jednostavna za postavljanje, jer je materijal prenosiv i može se naneti više puta. Dostupna je u formatu A3 Plus ( 350 x 500 mm) i dolazi u pakovanju od 50 tabaka, a moguća je kupovina i na komad. Prihvatljivi metod štampe: sito, UV, Eco-Solvent. Više o materijalu – ovde.

Naslednik pro serije katera FC8000, preporučena od 3M za sečenje mikroprizmatičnih materijala za izradu saobraćajne signalizacije. Pet različitih širina katera omogućava širinu rezanja od: 61 cm do 162 cm. čime zadovoljava svačije potrebe. GRAPHTEC poznati i precizni OPTIČKI čitač, Mogućnost PROSECANJA podloge (Ricovanje). Serija FC8600 pruža najbolje osobine u svojoj profesionalnoj klasi. Detaljne karakteristike pogledajte na sajtu www.graphtec.rs, a informacije oko uslova kupovine željenog modela putem maila: digital@difol.net.

Platno za zastave sa Oxy Dry podlogom i mat efektom, sa pojačanom jarkoćom i vidljivošću štampe sa obe strane. Debljine 160gr dostupno je u rolnama dužine 30m i širine 1,37. Na platnu je moguća štampa Eco Solventnim, Latex i UV bojama. Za više informacija, kao i za besplatne uzorke kontaktirajte nas putem maila: info@difol.net.

Tražite nove, jedinstvene načine osveženja vašeg životnog prostora? Postoje različiti načini da obnovite svoj dom, pored promene nameštaja. Od zidne grafike do prilagođenog nameštaja, Roland digitalni štampači širokog formata mogu vam pomoći da doživite svoje vizije doma. Tapete su ponovo aktuelne, a Rolandove Print&Cut mašine su idealni uređaji za proizvodnju ograničenih izdanja. Rolandova tehnologija za rezanje kontura je idealna za prilagođenu graiku. Kreirajte zavese, prozore, tepihe, jastuke, posteljine i još mnogo togo sa Rolandovim Texart sublimacionim štampačima. Za suptilnija izlaganja personalizujte stvari kao što su vaze, lampe, okviri za slike, ručke na vratima sa Versa UV LEF štampačima.

970 Premium Shift Effect Cast – Orafol serija folija koje menjaju nijanse. Usled efekta promene boje u zavisnosti od ugla gledanja moguće je dobiti jedinstveni izgled. Može se koristiti za potpuno oblepljivanje ili za isticanje posebnih delova poput haube, krova, kvaki, retrovizora itd. Na ovaj način svom vozilu dajete egzotični i upadljiv izgled koji farbom nije moguće dobiti. Serija je dostupna u 9 neverovatnih kombinacija nijansi u sjaju i u matu, kao i u rapid air (bubble free) verziji.

SafetyRuler Platin predstavlja 2 u 1 – bezbednosni lenjir i linijski sekač u jednom. Jedna strana nudi klasičnu zaštitu prilikom sečenja, dok druga strana ima vođicu za CutCoaster. Pored zaštitne pregrade lenjir ima i gumenu bazu protiv klizanja noža. O dostupnim alatima ovog renomiranog proizvođača iz naše ponude, možete pogledati na stranici Oprema, u kategoriji Alati Yellotools.

Brick fleks debljine kao flok

Saturday, 23 March 2019 od

Siser Brick 600 materijal velike debljine te podseća na flok, sa poliesterskom pozadinom. Dostupan u debljini od 600 mikrona. Uprkos svojoj velikoj debljini materijal se seče, uklanja, nanosi vrlo jednostavno i lako, dok poseduje i visoku otpornost na pranje. Pogodan za nanošenje na materijale poput pamuka, poliestera, likre i mešavine ovih materijala. Brick se prenosi presom 20 sekundi na temperaturi od 150 stepeni pod pritiskom od (4-5 bara).

Mašina BROTHER GTX je printer najnovije generacije čuvenog japanskog proizvođača sa tradicijom dugom 90 godina u proizvodnji mašina za tekstil. BROTHER odlično poznaje tekstilnu industriju, kroz mašine za šivenje, vez i desetogodišnjom tradicijom u DTG printerima. Sve to pretočeno je u najnapredniji printer za direktnu štampu na tekstilu na tržištu. Dve nove BROTHER štamparske glave, sa povećanom rezolucijom na 1200x1200DPI. Konfiguracija CMYK+WH. Štampa u istom prolazu belu i pun kolor. Detaljne karakteristike, kao i mogućnost kupovine uz subvenciju države putem maila: digital@difol.net.

Digifort 13010 tapete sa neobičnim efektom freske, za štampu i izradu prelepih dekorativnih aplikacija koje će doprineti izgledu vašeg poslovnog ili stambenog prostora. Materijal pruža mogućnost štampe solvent, eko-solvent, latex i UV bojama. Otporan je na: sapun, deterdžent, alkohol, amonijak… Debljine 300gr. dostupan je u rolnama 50 x 130cm. Zainteresovanima šaljemo besplatne uzorke za probu, pozovite nas 011/3114565.

Gore