BN-20 omogućava štampu grafike širine do 480mm (A2 format), uključujući i markere za sečenje, za lak završetak posla. Poseduje svoj print menadžment i dizajnerski softver, što ga čini kompletnim poslovnim rešenjem u malom pakovanju. Štampač i kater pruža mogućnost rada sa belom i metalik bojom, što će vaše aplikacije učiniti različitim od svega do sada viđenog. Širine 50 cm predstavlja najednostavniju mašinu za upotrebu i održavanje. Koristi ecosolventni puni CMYK kolor uz mogućnost konfiguracije sa belom ili metalik. O detaljnim karakteristikama, kao i o mogućnostima kupovine mašina iz naše ponude možete se informisati putem maila: digital@difol.net.

Static Cling – Providna ili bela folija pokazuje visoku otpornost na solventne boje tako da se može odlično štampati na solventnim, eko-solventnim i UV printerima. Specijalno je dizajnirana za prozorske izloge jer se na staklo i ostale glatke površine nanosi bez lepka i lako se uklanja bez ostavljanja tragova. Folija funkcioniše na bazi statičkog elektriciteta i dostupna je u širini od 106cm. Kontaktirajte nas za besplatne uzorke putem maila: info@difol.net.

Difol Berza je savremeno, a jednostavno za korišćenje mesto koje pruža mogućnost da vaše mašine i uređaje prodate, zamenite nečim boljim ili vama u datom trenutku korisnijim. Sve što je potrebno je da posetite naš sajt i registrujete se na Berzu. Možete postavljati oglase, menjati ih, ili brisati. Oglašavanje je potpuno besplatno, sa neograničenim vremenom trajanja oglasa. Registrujte se ovde. Svim posetiocima i korisnicima sada je omogućeno pristupanje Difol Berzi i preko aplikacije Berza za mobilne telefone. Vrlo je jednostavno, korisnici android telefona mogu pronaći aplikaciju na Play prodavnici ukucavši u pretrazi – Difol Berza, dok korisnici IPhone telefona treba da ukucaju samo pojam – Berza. Preko aplikacije se takođe možete registrovati i prijaviti, postavljati oglase, pratiti ih i upravljati istim. Za više informacija kontaktirajte nas putem maila: sladja@difol.net.

Folija za dekoraciju zidova

Monday, 17 February 2020 od

Aslan DFP je folija za digitalnu štampu za grube spoljašnje zidove. Poseban lepak osigurava da se folija može primeniti na bilo koju strukturu zida: fasadu, malterisane zidove i zidove od cigle. Folija se lako uklanja u periodu do 6 meseci od postavljanja, ne ostavljajući ostatke. Može biti štampana svim poznatim solventnim, ekosolventnim, latex i uv bojama. Sjajna samolepljiva folija je izdržljiva u svim vremenskim uslovima i tako idealna za srednjeročnu spoljnu i unutrašnju primenu. Dostupna u rolnama širine 1,37m. Rok trajanja je do 3 godine, bez potrebe za zaštitnom laminacijom. Kontaktirajte nas: info@difol.net.

Crni, beli ili pink?

Sunday, 16 February 2020 od

Jedna mašina a milion mogućnosti! Cameo 4 je 3 puta brži od prethodnika i unapređen je sledećim karakteristikama: Najveća sila sečenja u istoriji Cameo katera, Mogućnost sečenja materijala i do 3mm debljine; Novi touch screen panel za lako i jednostavno rukovanje; Funkciju skeniranja koja pruža mogućnost ponavljanja prethodnih rezova; Mogućnost automatskog prepoznavanja bilo kojeg alata; Adapter za upotrebu dodataka prethodnih modela; Bluetooth konekciju za slanje fajlova na sečenje bez korišćenja kablova; Takođe se kao i prethodni modeli poput stampača priključuje na kompjuter… Jedna od prednosti Cameo 4 modela je i novo postolje za rolne, tako da sada možete seći materijale direktno iz rolne, bez potrebe za samolepljivim podlogama. Primena može biti zaista velika, od obeležavanja prostorija, izrade različitih vrsta obaveštenja, natpisa sezonskih sniženja i slično, pa sve do izrade unikatnih natpisa i oblika za majice, kačkete i druge odevne predmete. Kod nas je ovaj uređaj dostupan u 3 boje ( crni, beli i pink ) po fenomenalnoj ceni. Za više informacija kontaktirajte nas putem maila: dejan@difol.net.

Saobraćajni znakovi obavljaju osnovnu ulogu informisanja učesnika u saobraćaju kako danju, tako i noću. Posebno noću ili u drugim uslovima oslabljene vidljivosti najvažnija je retro refleksija koju ove folije daju. Oralite 6910 Briliant Grade već pruža najbolju vidljivost u noćnim uslovima vožnje, a nova fluorescentna verzija je CE sertifikovana. Oralite 5910 High Intensity Prismatic Grade (Class RA2), je odobrena od Federalnog Instituta za puteve Nemačke, jer je veoma vidljiva i prepoznatljiva te pruža dodatnu podršku i sigurnost korisnicima u vožnji. Za klasu RA1, Orafol nudi Oralite 6710 Engineer Prismatic Grade, koja pruža superiornu refleksivnost, poseduje CE sertifikat u beloj boji i takođe je odobrena od strane Federalnog Instituta.

Evolution je pneumatska presa za ringlice PlastGrommet proizvođača. Koristi se za rad sa PVC banerima, a dizajnirana je za produkcije srednjeg obima. Rukovanje presom je brzo, jednostavno i pouzdano. Presa automatski postavlja ringlicu i poklopac, seče već odštampan baner dok postavlja ringlicu. Mašina poseduje laserski zrak za precizno postavljanje i vođice za pozicioniranje za određivanje distance između ringlica i od ivice banera. Evolution presa zahteva kompresor i priključak za struju. Ne preporučuje se za tekstil, pošto može gužvati materijal. Kod nas je trenutno dostupna demo jedinica korišćena kao pokazna na Grafimi 2019. po odličnoj ceni. Za više informacija kontaktirajte nas digital@difol.net. Detaljnije o mašini na stranici Berza – ovde.

Čestitamo dan državnosti!

Saturday, 15 February 2020 od

Obaveštavamo vas da će povodom praznika Difol raditi skraćeno, danas ( subota 15.02. ) od 09h-13h i u ( ponedeljak 17.02. ) od 09h-13h. Dežurni broj telefona za servis je 063 390 464. Za izdavanje robe u Difol Centru u Kruševcu dostupan će biti  kolega Marko Jovanović putem telefona 063 390 465, a u Difolu u Nišu koleginica Slađana Bradić putem telefona 063 390 467. Difol Montenegro u Podgorici će raditi redovno. Od utorka 18.02.20. nastavljamo sa redovnim radnim vremenom.

CNC Stepcraft 2/840

Friday, 14 February 2020 od

Najveći model iz ove serije radne površine 600 x 840 x 140 mm. Univerzalna CNC mašina za modeliranje. Pretvorite vaše ideje u proizvode za vrlo kratko vreme. Stabilno, kompaktno, precizno i brzo. Mnoštvo dodataka je dostupno. Mnoštvo materijala je pogodno za obradu. Pouzdanost i dugovečnost zahvaljujući kvalitetnim komponentama. Pravljena u Nemačkoj. Detaljnije karakteristike pogledajte na stranici Berza. Više informacija putem maila: digital@difol.net.

Od sada u našoj ponudi i Livena frontlit cirada težine 450gr, koja predstavlja odlično rešenje za potrebe klijenata. Fleksibilne bele površine idealna je za dugotrajne i izdržljive aplikacije u svim spoljnim uslovima. Izuzetne čvrstine, glatka i ravna, poseduje visoki kvalitet što je čini odličnom za štampu. Mogućnost štampe: solvent, eko-solvent, Latex i UV bojama. Dužine 50m dostupna je u rolnama širine 110, 137 i 160cm. Za više informacija kontaktirajte nas putem maila: info@difol.net.

Gore