Najpogodniji alat za zahtevne radionice! Brza i jednostavna upotreba – štedi vreme i novac. Pouzdan i robustan, sa 5 godina garancije. Lift-and-Hover koncept za brzo i precizno poravnanje. Quick Swap nosači alata za brzu promenu. Garantovana ultra preciznost 0.2mm. Seče foam penu do 13mm. Dostupne dimenzije: 1.6m, 2.1m, 2.6m, 3.6m širine sečenja. Evolution 3 je dostupan u 3 modela: FreeHand ( prenosna verzija za upotrebu na licu mesta )BenchTop ( može se postaviti na bilo koji ravan sto. Lift-and-Hover sistem poravnanja ) i SmartFold ( mogućnost sklanjanja ispod stola. Lift and Hover sistem poravnanja. Integrisana podloga za sečenje ) uz širok izbor glava za sečenje ( Dvostruka grafička glava, Glava za sečenje tkanine i Glava za bigovanje ). Pouzdan i pravljen da traje sekač iz najnovije serije je dizajniran i proizveden po strogim Keencut standardima. Za više informacija kontaktirajte nas putem maila: info@difol.net.

Ukoliko vam je potrebno nešto čime biste zalepili i pomerali reklamu na bilo koju površinu, bez ostatka lepka, TwoTack je proizvod za vas. Ovo je jedina duplepljiva traka sa nanotehnologijom, opremljena moćnim lepkom sa jedne strane i nanosukcijskim tačkicama sa druge. Omogućava bilo kom printu da se repozicionira, čak iako ide na rigidne supstrate (pleksiglas, foreks, aluminijumski kompoziti). Ne ostavlja ni lepak ni mehuriće vazduha. Idealna je za glatke površine (staklo, drvo, papir, zid, plastika, metal). Može se prati i ponovo koristiti više puta. 100% pogodna za reciklažu, dizajnirana u Italiji. Upotreba je jednostavna u par koraka, a više o tome pogledajte na stranici proizvoda – ovde.

Pogledajte detaljan video tutorijal o mogućnostima flatbed mašina Graphtec proizvođača. Lekcija obuhvata: Kako zadati putanju sečenja, Kako efikasno koristiti slojeve; Kako napraviti Registracione Markere na dizajnu pre štampe. U tutorijalu su koristili Cutting Master 4 sa Adobe Illustratorom, ali su koraci isti i za rad sa Corel DRAW-om. Detaljnije o mogućnostima ovih uređaja putem maila: digital@difol.net.

Poliuretanski fleks materijal za kater, najpoznatijeg svetskog proizvođača Siser, posebno namenjen za elastični tektil. Materijal je tanak, elastičan, mekan na dodir i dobro upada u tekstil, pružajući jednostavno uklanjanje viška materijala i sam rad. S obzirom da je materijal poliuretanski, mnogo je lakši i tekstil bolje diše, nego kada se koriste PVC termo transfer folije. Debljina materijala je 90 mikrona, a način nanošenja pod srednjim pritiskom prese, 15 sekundi na temperaturi od 155°C. Pogodni materijali: Pamuk, poliester i mešavine ovih materijala ili elastin. Fleks poseduje Oeko Tex Stadanrd 100 Class 1 sertifikat (igračke i odeća za bebe).

STEPCRAFT je jedini proizvođač desktop CNC mašina koji nudi automatski menjač alata. Podešavanje dužine alata je bio manualni proces, međutim, mogućnosti novog softvera vam daju istu funkcionalnost koju biste videli na industrijskoj CNC mašini koja je 10 ili više puta skuplja. Automatski menjač alata poseduje sposobnost da automatski ugrabi bilo koji alat, da podesi njegovu dužinu i snimi podešavanja bez interakcije sa korisnikom. Pogledajte video prikaz. Detaljniju ponudu CNC mašina pogledajte na našem sajtu – ovde.

Orajet 3850 koristi se za izradu brilijantnih i raskošnih spoljašnjih i unutrašnjih aplikacija na osvetljenim displejima, te je idealna za svetleće reklame. Polimerična bela PVC folija, UV stabilizovana, polu-sjajne površine. Debljine 80 mikrona sa 7 godina garancije, dostupna je u rolnama 137cm širine. Karakteristike i uputstvo o ovom kao i o ostalim folijama za štampu iz naše ponude pogledajte na stranici Materijali na našem sajtu.

Dežurna služba Difola

Wednesday, 01 July 2020 od

U okviru kompletne podrške koju pružamo našim klijentima, za sve vas koji niste bili u mogućnosti da robu preuzmete u toku radnog vremena, nudimo mogućnost da se obratite dežurnoj službi Difola i van radnog vremena (subotom popodne, nedeljom i radnim danima po zatvaranju) i to prodaji putem broja 063/390800 (za Beograd i Vojvodinu); Tehničkoj službi 063/390464 (servis i popravke mašina); Kolegi Marku Jovanoviću 063/390465 (za centralnu i zapadnu Srbiju i Kosovo); Aleksandru Cvetkoviću 063/390466 (za južnu i istočnu Srbiju i Makedoniju) ,Veliši Veličkoviću 382 63 23 63 11 (za Crnu Goru i Hercegovinu).

Izlozi i ostale staklene površine pružaju idealnu osnovu za vizuelnu komunikaciju slikama, filmovima i za prezentacije. Aslan RP-35 je samolepljiva folija za realizaciju velikih i upadljivih reklama u radnjama, kancelarijama, tržnim centrima itd. Naneta na unutrašnjost izloga, služi kao podloga za projekcije koje se gledaju spolja. Visoko translucentna podloga obezbeđuje brilijantnu reprodukciju video zapisa čak i u uslovima jarke svetlosti. U video prikazu pogledajte karakteristike folije, a za informacije oko poručivanja kontaktirajte nas putem maila: dejan@difol.net.

DTG štampač Brother proizvođača za direktnu štampu na tekstilu. Proširite poslovanje uključivanjem štampe na tamnim majicama ovim tekstilnim štampačem konfigurisanim kao CMYK i 2 bele glave. Odličan je za provere dizajna i kratke produkcije. Poseduje Brother industrijske glave, omogućujući štampu do 1200 dpi, za štampu rezultata muzejskog kvaliteta. Pogodna površina štampe od 40 x 45cm, za majice, peškire i druge promotivne predmete. Štampajte direktno sa USB fleša, bez uportebe RIP-a, samo uz pomoć jednostavnog korisničkog interfejsa. GT-361 se može nadograditi na GT-381. Više informacija o ponudi DTG printera i odličnim cenama putem maila: zoran@difol.net.

Orajet 3350 je printabilna metalizovana poliesterska samolepljiva folija, Orafol proizvođača. Poseduje poseban premaz na vrhu, koji daje foliji njenu osnovnu namenu – print na metalik foliji. Odličnom se pokazala u proizvodnji nalepnica visokog kvaliteta, pločica sa imenom, nalepnica tehničke identifikacije, bezbednosnih nalepnica, dekorativnih i dr. Dostupna za poručivanje u srebrnoj i dvostrano zlatnoj boji, u širini od 137cm i dužinama rolne 25 ili 50m. Na foliji je moguća Inkjet štampa solventnim, UV ili lateks bojama. Detaljne karakteristike pogledajte na našem sajtu – ovde. Za više informacija kontaktirajte nas: info@difol.net.

Gore