Iskoristite priliku i u Nedelji zamene stare za novo obnovite vašu opremu, uz BONUS od 500 eur, u materijalu, ili kao popust na novu mašinu. Roland nudi prava rešenja: Najnovija TrueVis VG2 printer/kater serija, kao i TrueVis SG, SP-iVS-i serije printer/katera, i od printera Soljet EJ-640VersaExpress RF-640. Naša akcija traje od 27.05.-31.05.2019 (ponedeljak-petak). Kontaktirajte nas putem maila digital@difol.net.

OWV Night and Day folija na akciji, dostupna po 15% sniženoj ceni. Posebna prednost ove folije je bela pozadina koja ne dozvoljava da svetlost dopire unutra ni noću, što vašu reklamu čini vidiljivom, a privatnost zastićenom 24h. Folija propušta svetlost u jednom pravcu, pa se štampana aplikacija jasno vidi sa strane sa koje je zalepljena, dok se iznutra bez problema vidi spoljašnost. Posebno je pogodna za brendiranje izloga i vozila. Debljine 160 mikrona dostupna je u rolni širine 137cm. Pogodna je za solventnu, eko-solvetnu, latex i UV štampu.

Staro za novo – Akcija!

Sunday, 26 May 2019 od

Od sutra, 27.05.2019 Akcija zamene Staro za novo. Zamenite vaš stari štampač ili print i cut mašinu, za najnovije iz naše ponude. Zamenom ostvarite BONUS od 500 eur, u materijalu ili kao popust na novu mašinu! Nabavite novu opremu, po izuzetnim uslovima, kako biste pratili nove tendencije, sve zahtevnijeg tržišta digitalne štampe. Nedelja ZAMENE STARO ZA NOVO traje do petka 31.05.2019. Kontaktirajte nas putem maila digital@difol.net.

U vremenu masovne proizvodnje, svako želi da se istakne i nekim svojim odevnim predmetom ostavi utisak. Teksas je savršen materijal za samoizražavanje. U Siser blogu pogledajte kako da, korak po korak, teksas košulju pretvorite u jedinstven, potpuno vaš komad garderobe.

Aluminijumski Roll Up je samostojeći nosač velikih plakata sa mehanizmom uvlačenja ispisa, koji pruža zaštitu od eventualnih oštećenja prilikom transporta. Proizveden je od lagane aluminijske konstrukcije, postavlja se jednostavno i brzo. Roll up je idealno koristiti u prilikama kada ste ograničeni prostorom, daje vam veliku reklamnu površinu uz maksimalnu uštedu prostora. Dostupne dimenzije su: 85x200cm; 100x200cm i 120x200cm. U našoj ponudi možete naći i raznovrsne materijale za ovaj vid reklamiranja ponude i proizvoda.

Fleks za štampu iz Chemice

Saturday, 25 May 2019 od

Easyprint iz Chemice – Beli mat materijal za štampu solventnim i eco-solventnim bojama i termo transfer na najlon, pamuk, poliester, akril i slične tkanine. Debljina materijala je 160 mikrona, a dostupan je u rolnama širine 50cm i dužine 20m. Iskoristite mogućnost da odevne predmete ukrasite neverovatnim aplikacijama živih boja. Zainteresovanima šaljemo besplatne uzorke. Kontaktirajte nas putem maila: info@difol.net.

Sefa Duplex Air Pro radne površine 2 x 40 x 50 cm je pneumatska termo presa sa automatskim otvaranjem sklanjanjem u stranu. Dizajnirana za veće produkcije, usled 2 bazne ploče efektivno možete koristiti vreme čekanja za pripremu sledećeg proizvoda. Presa se može otvoriti bilo start dugmetom, pedalom ili potpuno automatizovanim programiranim ciklusima. Dizajnirana je za serijsku produkciju u kratkim vremenskim ciklusima presovanja. Postoji 5 programiranih podešavanja koje možete upotrebiti i pratiti proizvodnju.

Digifort 13007 – Zidne tapete sa neobičnim efektom otiska slikarske četke za štampu i izradu prelepih dekorativnih aplikacija koje će doprineti izgledu vašeg poslovnog ili stambenog prostora. Materijal pruža mogućnost štampe solvent, eko-solvent, latex i UV bojama. Otporan je na: sapun, deterdžent, alkohol, amonijak… Debljine 300gr. dostupan je u rolnama 50 x 130cm. Zainteresovanima šaljemo besplatne uzorke za probu, pozovite nas na 011/3114565.

FCX2000 je Graphtec serija bez kompromisa! Kvalitetno rešenje za manje produkcije prototipova rigidnih materijala. Smanjite otpad i vreme rada uz pomoć preciznih katera ove serije. Dostupne su 3 dimenzije stola sa vakuum stolom kao metodom pričvršćivanja materijala (610 x 920, 920 x 1200 i 920 x 1800mm) i ARMS 6.0. sistemom registracije markera. Pojačani ARMS sistem je sa funkcijom kopiranja, sečenja/bigovanja u kontri, proširene površine sečenja što donosi poboljšanu produktivnost P&C aplikacija. Dodatne operacije (USB) omogućavaju korisnicima svih nivoa znanja laku obradu materijala. Mašina se pokazala odličnom u primeni: opsecanje sa markerima; sečenje više vrsta kartona; juvidura, sečenje magnetne folije od 850 mikrona; izrada raznih uzoraka, kutijica i dr. Više informacija oko mogućnosti i tehničkih karakteristika zainteresovani mogu dobiti putem maila: aleksandar@difol.net ili sladja@difol.net.

Wall Art Digital – Meka PVC folija koja odlično prianja na podlogu, debljine 80 mikrona. Proizvodi se u beloj i transparentnoj varijanti, sjaj ili mat. Preporučuje se za sve dekoracije na zidove zbog posebno prilagođenog lepka. Folija je dostupna za poručivanje u rolnama širine 76, 137 i 152cm.Tehničke karakteristike možete videti na sajtu www.oracal.rs.

Gore