Vidite. Podesite. Štampajte. Tako je lako! Prestanite da gubite resurse na neprekidne test printove. Uz pomoć Acculine Brother DTG kamere možete videti majicu, kapu, patiku, duksericu, ili šta god želite da štampate, na monitoru, pa možete podešavati  poziciju vašeg dizajna kako bi se odštampao tačno tamo gde želite, svaki put. Sofisticirani, a opet jednostavan za upotrebu, softver radi sa digitalnom kamerom, kreirajući sistem poravnanja koji će vam uštedeti vreme i novac, poboljšavajući kvalitet vaše štampe. Full HD, 13MB piksel kamera. Uštedite vreme utrošeno na pozicioniranje dizajna, dobijajući idealnu poziciju svaki put. Više informacija putem maila digital@difol.net.

Platno za zastave

Friday, 19 July 2019 od

Platno za zastave sa Oxy Dry podlogom i mat efektom, sa pojačanom jarkoćom i vidljivošću štampe sa obe strane. Debljine 160gr dostupno je u rolnama dužine 30m i širine 1,37. Na platnu je moguća štampa Eco Solventnim, Latex i UV bojama. Za više informacija, kao i za besplatne uzorke kontaktirajte nas putem maila: info@difol.net.

Starter set za započinjanje proizvodnje 3D stikera – sve u jednoj kutiji, u našoj ponudi. Sa ovim setom omogućena vam je jednostavna primena i jedinstvena šansa da započnete pravljenje 3d stikera uz vrlo malo ulaganja. Set sadrži: RS1 smolu (o,5kg x 1 kom), HF9 katalizator (0,5kg x 1 kom), 8 flašica, iglice različitih dimenzija, uputstvo za korišćenje, probne opsečene printove za prvo korišćenje. Za više informacija kontaktirajte nas putem maila: info@difol.net.

Crna folija za table

Thursday, 18 July 2019 od

U ugostiteljskim objektima, kancelarijama, obdaništima ili školama, zidovi mogu postati prave oglasne table, na kojima se pisani sadržaj može menjati onoliko često koliko je to potrebno. Folija je pogodna i za kućnu upotrebu, od memo table u kuhinji, preko kreativnih izmena na dečijem nameštaju do ručno izrađenih privezaka – sve je prepušteno vašoj mašti. Debljine 160 mikrona dostupna u crnoj boji. Kontaktirajte nas za besplatne uzorke.

Silhouette Alta 3D štampač

Wednesday, 17 July 2019 od

3D štampa je prirodni nastavak dvodimenzionalnog sečenja, tako da je hobi gigant Silhouette sada svojim korisnicima omogućio i izradu 3D modela, plasirajući na tržište 3d printer Silhouette ALTA.  Izuzetno jednostavan za korišćenje, printer kreira modele od PLA plastičnih vlakana (1.75mm) i odličan je za veliki broj raznovrsnih projekata. Dolazi već potpuno sklopljen i kalibrisan, tako da je spreman za rad maltene odmah po vađenju iz kutije. Kupovinom mašine se dobija i Silhouette 3D softver potreban za rad sa mašinom, za razliku od drugih mašina sličnog tipa, koje od vas zahtevaju kupovinu još bar 2 dodatna softvera. Nije vam potreban poseban softver za dizajniranje grafike i poseban softver za sečenje dizajna na mikroslojeve koji se štampaju. Detaljnije o tehničkim karakteristikama pogledajte na našem sajtu – ovde.

R-Tape metalizirana folija

Wednesday, 17 July 2019 od

PVC folija pogodna za štampu natpisa i aplikacija. Namenjena je unutrašnjoj upotrebi zbog svoje postojanosti i dugog trajanja, ali se može koristiti i za sezonske spoljašnje aplikacije, koje su potrebne za kraći vremenski period (do 6 meseci). S obzirom da je reč o PVC a ne poliesterskoj foliji, upotrebljava se i u digitalnoj štampi (solvent, eko solvent i UV). Više informacija putem maila: info@difol.net.

Nova Difol Berza

Tuesday, 16 July 2019 od

Stranica Berza , oduvek je bila jedna od najposećenijih stranica na našem sajtu, nudeći mogućnost da vaš oglas bude predstavljen najvećem broju usko stručnih korisnika. Prateći inovacije u svetu digitalnih komunikacija, napravili smo potpuno Novu Difol Berzu. Na našoj Berzi se sada možete prijaviti korisničkim imenom i šifrom, i sami uraditi i menjati oglase, oglas će biti vidljiv kada ga odobri naš admin tim.  Oglašavanje je potpuno besplatno, bez određenog vremena trajanja oglasa. Pored mašina i druge opreme možete oglašavati i materijale iz oblasti grafike ( boje, folije, tonere, papire… ).

Magnetna folija u tabaku

Tuesday, 16 July 2019 od

Mr Magnus Magnetna je materijal iz kolekcije tabačnih proizvoda posebno namenjena za rad sa flatbed UV printerima, poput Roland LEF-20(0) printera. Beli magnetni tabaci debljine 500 mikrona, idealni za sezonske marketinške kampanje i događaje poput sajmova, rasprodaja, kao i za dugotrajnu unutrašnju aplikaciju. Grafika je izuzetno jednostavna za postavljanje, jer je materijal prenosiv i može se naneti više puta. Dostupna je u formatu A3 Plus ( 350 x 500 mm) i dolazi u pakovanju od 50 tabaka, a moguća je kupovina i na komad. Prihvatljivi metod štampe: sito, UV, Eco-Solvent. Više o materijalu – ovde.

Graphtec CE6000-60 maksimalne širine sečenja: 603 mm; poseduje poznati i precizni OPTIČKI čitač, ARMS Sistem, kao i mogućnost prosecanja ( ricovanja ) podloge. Ovaj izvanredni kater je dostupan po odličnoj ceni od 1.680 + pdv sa postoljem, i desktop varijanta bez postolja po ceni od 1380€ + pdv. O uslovima kupovine možete se informisati putem maila: digital@difol.net. Tehničke karakteristike mašine pogledajte na sajtu www.graphtec.rs ili na našem sajtu na stranici Oprema u kategoriji Kateri.

Tapeta sa efektom kore drveta, ovaj neobičan efekat pruža nove mogućnosti u dekoraciji vaših zidova. Tapete su bele boje i pogodne su za štampu solventnim, eco-solventnim, latex i UV bojama. Težine 300 gr dostupne su u rolnama širine 130cm. Kao i do sada zainteresovanim šaljemo besplatne uzorke za probu. Dovoljno je da nas kontaktirate putem maila: info@difol.net.

Gore