Roll Up sistemi iz naše ponude

Saturday, 20 October 2018 od

Roll Up je samostojeći nosač velikih plakata sa mehanizmom uvlačenja ispisa, koji pruža zaštitu od eventualnih oštećenja prilikom transporta. Proizveden je od lagane aluminijske konstrukcije, postavlja se jednostavno i brzo. Roll up je idealno koristiti u prilikama kada ste ograničeni prostorom, daje vam veliku reklamnu površinu uz maksimalnu uštedu prostora. Dostupne dimenzije su: 85×200cm; 100×200cm i 120×200cm.

Chemica je drugu godinu zaredom sa proizvodom Hotmarkprint Revolution osvojila prestižnu SGIA nagradu za proizvod godine. Ova ultra tanka, izuzetno fleksibilna folija za štampu je prilagođena svim vrstama tekstila ( pamuk, najlon, poliester ). Debljine 75 mikrona, lako se nanosi i izuzetno prijanja na tekstil i pri niskim temepraturama od samo 120 stepen i u vremenskom trajanju od 20 sekundi. Moguće je naneti je i za 5 sekundi pri nešto većoj temperaturi od 140 stepeni. Ovo su neke od karakteristika uz pomoć kojih možete izraditi neverovatne aplikacije za vaše odevne predmete, a zbog kojih se ovaj proizvod smatra najboljim rešenjem za tu namenu.

TS Base je nova ručna termo presa iz Sisera. Stabilna je, lagana, a otporna i jednostavna za korišćenje. Pritisak se podešava ručno, vreme i temperatura elektronski. Dimenzije ploče 38×38, snaga 1800W. Širok opseg termo transfer materijala: fleks, flok, sublimacija, transfer sito štampe uz maksimalnu temperaturu od 221° C. Prednost TS Base prese je odnos cena-kvalitet. Za više informacija obratite nam se putem maila: digital@difol.net.

Mr Magnus Wally PET je novi materijal u našoj ponudi iz Magnus kolekcije tabačnih proizvoda namenjenih za rad na laserskim štampačima, koji rade na temperaturama iznad 160°C, kao i na UV štampačima te je posebno pogodan za korisnike Roland LEF štampača. Wally PET je bela mat samolepljiva folija sa NANO lepkom u tačkicama. Ovaj lepak je čini lako prenosivom, bez ostavljanja mehurića prilikom nanošenja. Mogućnost višestrukog lepljenja istog printa. Folija je dostupna u formatu A3 Plus ( 460 x 320 mm) i dolazi u pakovanju od 30 tabaka. Prihvatljivi metod štampe: toneri, UV, Latex, Eco-Solvent. Više o materijalu – ovde.

Print&Cut štampač velikog formata za štampu natpisa i postojane grafike. Poseduje Rolandovu poznatu Print&Cut tehnologiju, koja automatski štampa i seče po zadatoj konturi u istom zadatom produkcijskom prolazu. Ovo omogućava produkciju raznovrsnih grafičkih proizvoda, kao na primer: prozorsku, podnu i POP-UP grafiku, auto grafiku, štampu termo transfer nalepnica za odeću i dr. Širina štampe/sečenja: Maksimum 1.600mm. Eko solventna boja: Roland ECO-SOL MAX2 u 9 različitih boja (CMYKLcLmLkMtWh) pruža različite mogućnosti konfigurisanja štampača; Rezolucija štampe: Maksimum 1.440 dpi. Opremljena je najsavremenijom glavom za štampanje visokih performansi, koja izbacuje kapljice sedam različitih veličina poboljšavajući na taj način kvalitet slike u saglasnosti sa izborom određenog materijala i rezolucije štampe. VS-i postiže neverovatno visoku rezoluciju zahvaljujući preciznoj kontroli glave, kojom se uvećavaju mogućnosti štampe i korišćenih boja. Ovo je samo deo karakteristika i mogućnosti ovog izvanrednog modela, detaljnije pogledajte – ovde, a više informacija o povoljnostima pri kupovini putem maila: digital@difol.net.

Aslan WB995 je samolepljiva bela folija za table, debljine 150 mikrona dostupna u širini 137cm. Idealna je za dnevne izmene teksta kao što su meniji u restoranima. Pogodna je za objekte kao što su kancelarije, sale za sastanke ili učionice, kao i za kućnu upotrebu. Tekst se flomasterom lako nanosi i održava a briše se uz pomoć suve krpe. Folija je dostupna u sjajnoj i u mat varijanti. Za više informacija o našoj ponudi folija za ovu namenu kontaktirajte nas mailom: info@difol.net.

Roland RF-640 je pravo rešenje za vas, jer idealan spoj povećane brzine šampe, smanjene potrošnje boja, odlične cene i kvaliteta otiska, predstavlja najpametniji izbor koji možete napraviti. Širine 1.6m opremljen je DX7 glavom za foto kvalitet štampe. Rezolucija štampe 1440 dpi sa ROLAND ”inteligance pass control” bez bendinga. Karakteriše ga i izuzetno mala potrošnja boja (20% manji utrošak od najekonomičnijeg do sada). Brzina štampe je max speed 48mkv/sat. Poseduje i napredni nosač materijala za štampu velike brzine. Više informacija o tehničkim karakteristikama, kao i mogućnostima kupovine putem maila: digital@difol.net.

Laminacija štampe na vozilima

Wednesday, 17 October 2018 od

Oraguard 293F ultrafleksibilna kast folija za laminaciju, debljine 30 mikrona sa visokim nivoom UV zaštite. Koristi se zajedno sa ORAJET 3951 folijom za štampu, jer je posebno pogodna za oble površine i neravnine kod oblepljivanja automobila. Odličnom se pokazala u zaštiti digitalne štampe velikog formata. Sa garancijom od 8 godina pogodna je za dugotrajnu spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Detaljnije o svim folijama za laminaciju Oracal proizvođača na našem sajtu – ovde.

Graphtec FCX4000  predstavlja novu seriju flatbed katera koja ima veliku upotrebljivost i produktivnost zajedno sa novim funkcijama. Model 60ES dimenzija radne površine ( 976x660mm ), može da radi sa 4 tabaka A3+ formata. Posebno je pogodan za post-obradu štampe na zahtev. Ovaj kater seče samolepljive folije ( obične, fluorescentne, reflektujuće i visokoreflektujuće ), te je pogodan pored izrade svih vrsta nalepnica i za izradu saobraćajnih znakova obaveštenja; razne papire i ploče, kompresovane pene, gume, kartone, te je odlična primena i u izradi raznih vrsta ambalaža. Detaljne informacije putem maila aleksandar@difol.net i sladja@difol.net.

PVC folija pogodna za štampu natpisa i aplikacija. Namenjena je unutrašnjoj upotrebi zbog svoje postojanosti i dugog trajanja, ali se može koristiti i za sezonske spoljašnje aplikacije, koje su potrebne za kraći vremenski period (do 6 meseci). S obzirom da je reč o PVC a ne poliesterskoj foliji, upotrebljava se i u digitalnoj štampi (solvent, eko solvent i UV). Više informacija putem maila: info@difol.net.

Gore