U našoj ponudi je još jedan praktični proizvod za reklamiranje – Led Displej. Jednostrana ili dvostrana tanka svetleća kutija sa bočnim LED osvetljenjem formata B2. Svetleća površina je specijalni pleksiglas, a lice je aluminijumski klik ram 25mm. Grafika se lako menja, otvaranjem lajsni i zamenom unutrašnjeg sadržaja. Predviđen za unutrašnju upotrebu. Detaljnije o svim vrstama Displeja iz naše ponude na stranici Oprema – ovde.

PVC boje za sitoštampu iz Argona

Saturday, 18 January 2020 od

Serija 35000 predstavlja najkvalitetnije PVC boje za sitoštampu iz Argona. Slab miris i rastvarač koji nije izvor opasnosti na radnom mestu su neke od njihovih glavnih karakteristika. Pogodne su za štampu na oštrim, samolepljivim i fleksibilnim PVC podlogama, polistirenu, metakrilatu i drugim plastičnim materijalima. Detaljnije o karakteristikama kao i dostupnim emulzijama i razređivačima iz naše ponude pogledajte na našem sajtu, ovde.

Roland RF-640 je pravo rešenje za vas, jer idealan spoj povećane brzine šampe, smanjene potrošnje boje i kvaliteta otiska, predstavlja najpametniji izbor koji možete napraviti. Širine 1.6m opremljen je DX7 glavom za foto kvalitet štampe. Rezolucija štampe 1440 dpi sa ROLAND ”inteligance pass control” bez bendinga. Karakteriše ga i izuzetno mala potrošnja boja (20% manji utrošak od najekonomičnijeg do sada). Brzina štampe je max speed 48mkv/sat. Poseduje i napredni nosač materijala za štampu velike brzine. Detaljnije karakteristike na stranici Berza, kao i na stranici ovog proizvoda – ovde.

Oramount 1831 sastoji se od bele poliolefinske pene sa obe strane obložene lepkom na bazi kaučuka ( hot melt ) za brzo, agresivno lepljenje. Lepak je zaštićen belim dvostranim silikonskim papirom i lepo prianja na apolarne površine. Debljina trake je 1140 mikrona sa zaštitnim papirom i lepkom. Posebno je pogodna za fiksiranje tabli, displeja i raznih držača. Detaljnije o tehničkim karakteristikama svih dostupnih traka putem maila: jerinic@difol.net.

Druga generacija SG print&cut uređaja (76cm, 137cm i 160cm širine) pruža superiorne boje i funkcije sečenja koje očekujete od vrhunskih mašina, ali bez visoke cene. Nova TR2 boja za širi gamut sa izuzetno živopisnim bojama i vrlo niskim utroškom po m2. Podignite vaš print i unapredite reprodukciju specifičnim nijansama TR2 i True Rich Color boje u CMYK konfiguraciji, koje daju printanu grafiku izuzetne realnosti i intenziteta boje. TR2 je GREENGUARD Gold sertifikovana boja za štampu niske emisije. Izuzetno otporna na grebanje, traje do 3 godine u spoljašnjim uslovima bez laminacije. Flex Fire glave za štampu su dizajnirane da maksimizuju print performanse donoseći detaljne slike i reprodukciju boje čak i u high-speed modovima. Nudi pametne nove print&cut karakteristike koje uključuju automatske pinč rolere. Ukoliko vam je potreban uređaj koji proizvodi široki opseg premium grafike na zahtev, iz komfora vašeg doma, kancelarije ili radionice, pozicionirajte se ispred ostalih jednostavnim i priuštivim printer/katerom pravljenim da izgradi vaš biznis. Za više informacija kontaktirajte nas digital@difol.net.

Static Cling – Providna ili bela folija pokazuje visoku otpornost na solventne boje tako da se može odlično štampati na solventnim, eko-solventnim i UV printerima. Specijalno je dizajnirana za prozorske izloge jer se na staklo i ostale glatke površine nanosi bez lepka i lako se uklanja bez ostavljanja tragova. Folija funkcioniše na bazi statičkog elektriciteta i dostupna je u širini od 106cm. Kontaktirajte nas za besplatne uzorke putem maila: info@difol.net.

Roland je prethodne godine na tržište plasirao mnoštvo kako novih tako i unapređenih uređaja. Jedna od novina je i UV Led Flatbed printer IU-1000F. Za najvišu produkciju i neograničene mogućnosti štampe, ova moćna mašina donosi brzinu, super-preciznu reprodukciju boje i kreativne ekspresije printa koje vaši kupci traže, na zahtev. Pobednički izbor za pregršt profitabilnih aplikacija, uključujući firmopis, sajamsku grafiku, dekoraciju enterijera, beklit displeje, slikarska platna i još mnogo toga. Dve verzije UV boja visoke gustine i adhezije kompatibilne sa impresivnom razvnovršnošću supstrata, uključujući akril, PETG, PVC ploče, foam pene, PC, drvo, korugirane polipropilenske ploče, aluminijumske table, metal i staklo, pružaju impresivnu raznovrsnost na materijalima do 110mm visine i 45kg/m2 težine. Za više informacija kontaktirajte nas digital@difol.net. Detaljnije karakteristike pogledajte i na stranici Berza.

One Way Vision perforirana PVC folija, bela, sjajna sa crnom pozadinom za upotrebu na ravnim providnim površinama od stakla. Daje specijalan efekat pri lepljenju na staklene površine poput prozora automobila ili prozora poslovnog objekta. Propušta svetlost u jednom pravcu (spolja ka unutra) i čini da se štampa jasno vidi spolja, dok se iznutra zbog tamno obojene pozadine bez problema može gledati spoljašnjost. Više informacija o našoj ponudi folija za ovu namenu možete dobiti putem maila info@difol.net.

Mašina za nalivanje stikera predstavlja odličnu dopunu poslu svakoj štampariji i firmopisačkoj radionici, kojim se obične nalepnice pretvaraju u reljefne 3D nalepnice. Poseduje Vakum mikser, za savršeno mešanje poliuretanske smole, bez mehurića; Tajmere za regulaciju dužine mešanja; Posudu sa čašom za brzo i efikasno održavanje miksera; Dozator, za precizno nanošenje idealne količine smole. Mašina ima mogućnost ručne i poluautomatske regulacije i nožnu papučicu za komandu. Detaljno uputstvo za rad na mašini možete pogledati na stranici ovog proizvoda – ovde. Detaljne karakteristike možete pogledati i na stranici Berza.

Sjajna, magnetna folija za izradu magneta za obeležavanje automobila, rafova, polica, mašina, oglasnih tabli i mnoštvo drugih korisnih i dekorativnih aplikacija. Mogućnost štampe sito ili ekosolventnom štampom. Folija je braon magnet debljine 400 mikrona. Širina rolne 615mm, dužina 30m, a sečemo je i na manju meru u dužinu. Folija je kod nas na akciji, te je u narednih mesec dana dostupna po odličnoj ceni od 5,5 eur/m2 + pdv. Za više informacija kontaktirajte nas: info@difol.net.

Gore