Jednostavno brilijantan

Friday, 23 August 2019 od

Namenjen specijalno za tekstil, RT-640 pruža odličan kvalitet, živopisne boje i izuzetno stabilne performanse, šireći vaš biznis u svet sportske odeće, firmopisa, dekoracije enterijera itd. Širina materijala: do 1625mm; Širina štampe: do 1615mm; Rezolucija štampe: 1440dpi; Konfiguracija boje: sa Ergosoft softverom 8 boja (cyan, magenta, yellow, black, light cyan, light magenta, orange, violet) ili sa Roland VersaWorks softverom 4 boje (cyan, magenta, yellow, black); Brzina štampe: 4 boje do 32.6mkv/h; 8 boja do 16mkv/h.

Poliester Canvas platno

Friday, 23 August 2019 od

Belo poliestersko slikarsko platno za štampu visoke rezolucije u mat varijanti, odlične dimenzionalne stabilnosti. Debljine 230 gr dostupno je u rolnama širine: 107 i 137cm i dužine 30m. Moguća štampa : eko-solventnim,  latex, UV i Dye Pigment bojama. Zainteresovani kupci mogu nas kontaktirati za besplatne uzorke putem maila: info@difol.net.

Speed Queen je kompaktna presa za postavljanje ringlica sa nožnom pedalom. Radite bez napora uz identičan kvalitet tokom čitavog dana. PlastGrommet paleta laganih pneumatskih mašina za ringličenje nudi korisnicima pristupačan način da bez napora završe svoje banere i printove, umanjujući vreme produkcije, omogućujući konstantan kvalitet tokom celog procesa. Uz pomoć ovih mašina veliki baneri nece više biti problem i moći ćete da radite brze i bezbednije nego ikada, posto prese imaju bezbednosnu zaštitu koja sprečava postavljanje ringlice ako se bilo koji objekat nalazi ispod alata (operaterov prst na primer). Više o presi Speed Queen pogledajte ovde.

Prajmera za Brother GTX na akciji

Thursday, 22 August 2019 od

Prajmer za GTX DTG mašinu do sutra na akciji,  po 15 % nižoj ceni. Za još bolje tretiranje majici pred štampu, ručno ili sa Schulze Pretreat Maker IV mašinom. Nanošenje prajmera je jednostavno, kao podloga beloj boji na tamnim majicama. Za više informacija kontaktirajte nas putem maila info@difol.net.

Mašina za nalivanje stikera predstavlja odličnu dopunu poslu svakoj štampariji i firmopisačkoj radionici, kojim se obične nalepnice pretvaraju u reljefne 3D nalepnice. Poseduje Vakum mikser, za savršeno mešanje poliuretanske smole, bez mehurića; Tajmere za regulaciju dužine mešanja; Posudu sa čašom za brzo i efikasno održavanje miksera; Dozator, za precizno nanošenje idealne količine smole. Mašina ima mogućnost ručne i poluautomatske regulacije i nožnu papučicu za komandu. Detaljno uputstvo za rad na mašini možete pogledati na stranici ovog proizvoda – ovde.

Orajet 3620 – Removable folija namenjena za kratkoročne i srednjoročne spoljašnje aplikacije izuzetno jarkih boja. Posebno je pogodna za sajamsku grafiku i privremene aplikacije koje se lako uklanjaju bez tragova. Dostupna je u sjajnoj i mat varijanti gde se mat posebno preporučuje za jako osvetljene prostorije kako bi se izbegao neželjeni odsjaj materijala. Debljine 80 mikrona, dostupna je u širini 137cm.

Sefa Slide 1285 je Pneumatska termo presa velikog formata, sa pločom koja se izvlači. Multizonalna kontrola temperature omogućava najprecizniju kontrolu temperature (+/- 1°C).  Postoji 5 programiranih podešavanja koje možete upotrebiti i pratiti proizvodnju. Presa poseduje mnoge dodatke, koji vam mogu znatno olakšati i ubrzati rad. Radna površina: 120 x 85 cm za rad na pločama veličine do 120 x 80 cm; Digitalna kontrola tajmera: 0 – 1.800 sekundi; Digitalna kontrola temperature: 0 – 220°C su neke od karakteristika. Detaljnije pogledajte na našem sajtu – ovde.

Providne ringlice, pravi izbor

Tuesday, 20 August 2019 od

Plast Grommet providne ringlice su pravljene na tehnološki naprednoj tehno-polimer mešavini, što ih čini savršenim rešenjem za vaš print. Ne rđaju i činjenica da su providne ih čini skoro potpuno nevidljivim. Mnogi korisnici biraju PLASTGrommet jer štampaju banere na polipropilenskim (PP) ili polietilenskim (PE) materijalima. Bez teških metala i anti-koroziva, bez PVC-a, UV zaštita, sertifikovane za hladne vremenske uslove. Moguće ih je reciklirati u istu grupu kao i PP ili PE materijale, sto ih čini idealnim za ovaj tip banera. Više o providnim ringlicama, kao i o dostupnim dimenzijama pogledajte ovde.

Silhouette ALTA  hobi uređaj za izradu 3D modela, Silhouette prouzvođača. Izuzetno jednostavan za korišćenje, printer kreira modele od PLA plastičnih vlakana (1.75mm) i odličan je za veliki broj raznovrsnih projekata. Dolazi već potpuno sklopljen i kalibrisan, tako da je spreman za rad maltene odmah po vađenju iz kutije. Kupovinom mašine se dobija i Silhouette 3D softver potreban za rad sa mašinom, za razliku od drugih mašina sličnog tipa, koje od vas zahtevaju kupovinu još bar 2 dodatna softvera. Nije vam potreban poseban softver za dizajniranje grafike i poseban softver za sečenje dizajna na mikroslojeve koji se štampaju. Pogledajte video prikaz i uverite se u jednostavnost korišćenja i brzinu produkcije. Za više informacija kontaktirajte nas.

Ove nedelje prajmer za GTX DTG mašinu po 15 % nižoj ceni. Za još bolje tretiranje majici pred štampu, ručno ili sa Schulze Pretreat Maker IV mašinom. Nanošenje prajmera je jednostavno, kao podloga beloj boji na tamnim majicama. Za više informacija kontaktirajte nas putem maila info@difol.net.

Gore