Cameo 4 akcija u Difolu!

Sunday, 08 December 2019 od

U duhu predstojećih praznika puno je akcija u Difolu! Za predstojeću nedelju pripremili smo fenomenalnu akciju na akciju za izvanrednu najnoviju mašinu iz Silhouette – Cameo 4. U narednih 7 dana ( do kraja nedelje ) avansnom uplatom ostvarujete popust od 5%  u odnosnu na već sniženu cenu od 282 eur + pdv. Detaljnije karakteristike ovog najnaprednijeg uređaja na tržištu pogledajte na stranici Berza, a više informacija oko uslova kupovine putem maila: info@difol.net. Iskoristite akciju na akciju i obradujte sebe ili nekog bliskog ovim predivnim poklonom.

Orajet 3551RA – Premium Cal folija za automobilsku grafiku do 8 godina garancije, sa odličnom stabilnošću i dobrim karakteristikama pri sečenju i lepljenju. Ova visoko kvalitetna folija sa debljinom od samo 60 mikrona zadovoljava najviše zahteve ka postojanosti i izdržljivosti, čak do 8 godina. Pokazala se posebno pogodnom za dugotrajne i visoko kvalitetne aplikacije na vozilima (kako na automobilima tako i na vozilima javnog prevoza). Kod nas je folija dostupna u širini 137 i 152cm. Kontaktirajte nas: info@difol.net.

Četvrtasti promo pult sa zastavicom, šipkama, radnom pločom, poljem za grafiku i transportnom torbom. Idealan za brendiranje i upotrebu na svim vrstama promocija. Čvrst i moderan dizajn. Lagan i jednostavan za nošenje i montažu. Dimenzije zastavice: 85 x 30 cm; Dimenzije polja za grafiku: 202 x 88 cm, vidljivi deo 186 x 80.5 cm. Visina pulta do vrha zastavice: 212 cm. Više informacija putem maila: info@difol.net.

Pogledajte video prikaz HI-5 materijala Siser proizvođača za termo transfer na tekstil. Materijal je pogodan za obradu na kater uređajima, dovoljno je da se iskatuje dizajn koji želite i nakon toga se presom prenosi na tekstil. Najveća prednost je što peglanje presom traje samo 5 sekundi, tako da se značajno ubrzava proces proizvodnje. Dostupan je u više različitih nijansi. Postoji takođe i printabilna verzija HI-5 materijala, pogodna za štampu na bilo kom eko-solventnom štampaču.

Iskoristite priliku da na kraju poslovne godine investirate u najbolju opremu, po izuzetnim cenama. Demo mašina korišćena samo kao pokazna na Grafimi 2019. po neverovatnoj ceni. Roland EJ-640 digitalni štampač velikog formata, za povećanu produktivnost, količinu i kvalitet, uz drastično smanjenje troškova. Prometne štamparije sa velikim obimom posla zahtevaju štampač koji će doneti kvalitetnu štampu pri velikim brzinama. Širina štampe 1.615mm, Maksimalna brzina štampe: 102 mkv/h, Maksimalna rezloucija: 1440 dpi. Detaljnije karakteristike pogledajte na stranici Berza. Više informacija putem maila: digital@difol.net.

Lako uklonjiva (removable) folija Orajet 3620 namenjena za kratkoročne i srednjoročne spoljašnje aplikacije izuzetno jarkih boja. Posebno je pogodna za sajamsku grafiku i privremene aplikacije koje se lako uklanjaju bez tragova. Dostupna je u sjajnoj i mat varijanti gde se mat posebno preporučuje za jako osvetljene prostorije kako bi se izbegao neželjeni odsjaj materijala. Debljine 80 mikrona, dostupna je u širini 137cm.

Siser presa po odličnoj ceni

Thursday, 05 December 2019 od
TS One je manualni model termo prese jedinstvenog i patentiranog dizajna, koji vam omogućava da nanesete termo transfer folije na bilo koju tkaninu lako i pouzdano. Bočno otvaranje gornje ploče i velika radna površine između šasije i ploča vam omogućava brz i potpuno bezbedan rad. Presa poseduje digitalni displej koji prikazuje temperaturu i podesivi alarm koji obaveštava korisnika kada je vreme prenosa isteklo. Pritisak se podešava manualno. I gornja i donja ploča se mogu podešavati. Presa je u odličnom stanju, korišćena kao pokazna na našim przentacijama i dolazi zajedno sa dodatkom za kačkete. Detaljnije karakteristike pogledajte na stranici Berza. Više informacija o ceni putem maila: digital@difol.net.

Ukoliko vam je potrebno da brzo izmenite vaš prodajni ili izložbeni prostor i prilagodite ga situaciji i predstojećim praznicima mi vam predlažemo Feritte materijal GD proizvođača. Beli PET + gvozdeni premaz u kombinaciji sa samolepljivom magnetnom folijom na koju se nakon štampanja nanosi, radi kreiranja magnetne reklame sa mogućnošću instant postavljanja i uklanjanja. Dodatna olakšavajuća okolnost kada ste u žurbi je i samolepljivi magnet koji daje mogućnost postavljanja 6 slojeva Ferite materijala odjednom. Debljine 200 mikrona na ovom materijalu je moguća solventna i eco solventa štampa. Materijal je dostupan u širini 127cm, dok u dužini sečemo po potrebi. Kontaktirajte nas info@difol.net.

Puno akcija u Difolu za kraj godine

Wednesday, 04 December 2019 od

Akcija “Iskoristite priliku do kraja poslovne godine i nabavite najbolju opremu po odličnim cenama” u Difolu se nastavlja. Polovna mašina Roland TrueVis VG-640 u odličnom stanju na specijalnom popustu, sa garancijom Difol. TrueVis printer/kater za štampu natpisa i postojane grafike. 4 Roland FlexFire glave za izuzetan kvalitet štampe, Širina: 160cm; Konfiguracija dupli CMYK, CMYK LcLmLk, CMYK LcLmLk + White; Utrošak boje 0.7-1 EUR/m2; Roland prepoznatljiva tehnologija sečenja; Bluetooth konekcija za pametni telefon ili tablet su neke od karakteristika. Detaljnije pogledajte na stranici Berza. Više informacija putem maila: digital@difol.net.

Fantastična roll up akcija!

Wednesday, 04 December 2019 od

Kupovinom svakog roll up mehanizma od 85cm dobijate srebrni metalik materijal za njega po fenomenalnoj ceni od samo 1.900 rsd + pdv za kompletTo nije sve! Kupovinom svakog roll up mehanizma od 100cm, takođe dobijate srebrni metalik materijal za njega po sjajnoj ceni od samo 2.500 rsd + pdv za kompletIskoristite akciju do isteka zaliha, kontaktirajte nas info@difol.net.

Gore