Led Displej u našoj ponudi

Saturday, 04 April 2020 od

U našoj ponudi je još jedan praktični proizvod za reklamiranje – Led Displej. Jednostrana ili dvostrana tanka svetleća kutija sa bočnim LED osvetljenjem formata B2. Svetleća površina je specijalni pleksiglas, a lice je aluminijumski klik ram 25mm. Grafika se lako menja, otvaranjem lajsni i zamenom unutrašnjeg sadržaja. Predviđen za unutrašnju upotrebu. Detaljnije o svim vrstama Displeja iz naše ponude na stranici Oprema.

Obaveštavamo vas da ćemo u narednom periodu raditi i dostavu robe na teritoriji Beograda sledećim tempom. Radnim danom porudžbine primamo do 11.30h, a robu isporučujemo od 12 do 15h. Subotom porudžbine za dostavu primamo do 10h, a robu ćemo vam isporučiti do 12h. Kontaktirajte nas putem maila: info@difol.net ili na brojeve telefona 011/311 45 65; 011/31 30 194; 011/31 30 195.

Kao što smo već napomenuli izuzetno je važno da vaše uređaje održavate i čistite redovno. U ovom video klipu pogledajte detaljno korak po korak proces svakodnevnog čišćenja Rolandovih UV printera. Bilo da imate LEF-12, 12i, 20, 200 ili 300 procedura je ista. U klipu je predstavljena potrebna oprema kao i sam način rada. Ukoliko imate dodatnih pitanja kontaktirajte nas: digital@difol.net.

Ukoliko vam treba folija za štampu postoji razlika između obične i folije sa sivim lepkom. Folije za štampu koje poseduju sivi lepak omogućuju da se print nanese preko već postojećeg, bez potrebe za njegovim prethodnim skidanjem, što znatno ubrzava proces apliciranja. Takođe imamo razliku između permanentnog i removable lepka. Removable (lako uklonjivi) lepak omogućuje da se folija lakše odlepljuje, za razliku od regularne folije sa permanetnim lepkom. Dodatne savete možete dobiti putem maila: info@difol.net.

Prestanite da gubite resurse na neprekidne test printove. Ukoliko ste korisnik Brother GTX printera za tekstil predlažemo vam da pogledate i pomoćni alat kao što je Acculine Brother DTG kamera. Uz pomoć kamere možete videti majicu, kapu, patiku, duksericu, ili šta god želite da štampate, na monitoru, pa možete podešavati poziciju vašeg dizajna kako bi se odštampao tačno tamo gde želite, svaki put. Drugi alat je Envision Projektor koji vamomogućuje da ono što vidite to i dobijete, ako vam se ne svidi pozicija vašeg printa, prosto ga pomerite, ili pomerite materijal kako bi stajao gde želite.

Koju foliju da odaberem?

Thursday, 02 April 2020 od

Glavni kriterijum za odabir folije je namena u koju će ona biti iskorišćena. Ukoliko želite da zalepite foliju na ravne površine koje nemaju zahtevne i problematične zone, predlažemo Oracal folije serije 641. Ukoliko želite da zalepite folije na komplikovane, zakrivljene površine ili vozila, odaberite CAST ( livene ) Oracal folije serija 751 i 970. Rapid Air ili Bubble Free je Tehnologija kanalića na foliji koji služe za oticanje vazduha, koji bi se inače nakupio ispod folije i formirao mehuriće, čime se nanošenje znatno olakšava. Za više informacija, kao i korisne savete možete nas kontaktirati putem maila: info@difol.net.

Besplatan servis

Wednesday, 01 April 2020 od

U uslovima vanrednog stanja nudimo pomoć našim klijentima u vidu besplatnog servisa. Dakle, dolazak i rad naših servisera u narednom periodu nećemo naplaćivati. Nadamo se da će ova mera olakšati situaciju u kojoj se nalazimo i pomoći u održavanju i oporavku vašeg poslovanja. Želimo vam dobro zdravlje i brz povratak u redovan režim rada.

Prilagođeno radno vreme

Wednesday, 01 April 2020 od

Obaveštavamo naše korisnike, posetioce, partnere da smo u uslovima vanrednog stanja prilagodili radno vreme u cilju suzbijanja novonastale situacije. Radno vreme Difola u Beogradu, Kruševcu i Podgorici će u narednom periodu biti Pon-pet (08-15h), sub (09-13h). Dok će u Difolu u Nišu dežurati na poziv.

Najnovija Graphtec serija katera – CE7000 donosi poboljšane karakteristike, visoku efikasnost i veliku isplativost. Najveći model ove serije je širine 160 i sledećih je karakteristika: Maksimalna širina ulaza za materijal je: 1626 mm; Maksimalna širina sečenja: 1524 mm x 50 m; GRAPHTEC poznati i precizni OPTIČKI čitač, Poboljšani ARMS 8.0 Sistem; Brzina sečenja: do 1000 mm/s; Sila sečenja: do 500 gr; Mogućnost PROSECANJA podloge (Ricovanje); Postolje sa nosačem rolne folije; Sofware Cutting Master 4. Za više informacija kontaktirajte nas putem maila: digital@difol.net.

Standard Blueback papir za štampu postera, spoljašnje obeležavanje, grafiku velikog formata. Pogodan je za kvašenje, lepljenje i savijanje a blueback podloga sprečava preslikavanje aplikacije na naličje. Vodootporan papir pruža mogućnost štampe Eco-solvent, Mild-solvent, UV i Latex bojama. Debljine 115gr dostupan je u rolnama širine 140 i 160cm. Više informacija putem maila: info@difol.net.

Gore