Sefa Clam Sport je manuelna termo presa sa promenljivim baznim pločama, magnetnim školjka otvaranjem i 3 programska podešavanja. Pruža trostruku pogodnost – ne samo da možete raditi sa kačketima, već jednostavnom promenom komponenti možete raditi i na patikama, i na loptama veličine od 0 do 7 . Bazne ploče za lopte drugih veličina su dostupne na zahtev. Uz pomoć sve tri komponente spremni ste za bili koje evropsko ili svetsko prvenstvo. Više o Sefa Clam Sport presi pogledajte ovde.

Prvoklasni materijal Oracal 352 je idealan za izradu dekorativnih nalepnica, ličnih i serijskih pločica i drugih dekoracija visokog sjaja. Metalik poliesterska (ogledalo) folija sa odličnom dimanezionalnom stabilnošću i površinskim premazom za štampu. Debljine 23 mikrona, preporučuje se za UV ofset i sitoštampu, dostupna u širinama 63 cm i tabacima B1. Folija je dostupna u srebrnoj i zlatnoj varijanti. Kontaktirajte nas za besplatne uzorke za probu putem mailainfo@difol.net.

Pristupačno rešenje za UV štampu

Wednesday, 23 September 2020 od

VersaUV LEF-12i je pristupačno rešenje za ulazak u sve brže rastući posao izrade personalizovane štampe i jedinstvenih proizvoda. Personalizujte svakodnevne objekte i pretvorite ih u jedinstvene predmete koji mogu nositi premijum cenu i visoki profit. Štampajte tekst, slike, logotipe ili druge dizajne direktno na veliki broj predmeta, uključujući maske telefona, poklone, spravice, golf loptice, promotivne predmete, industrijske komponente ili elektronske uređaje. Uz radne dimenzije od 305 x 280mm, LEF-12i koristi UV-LED lampu niske toplote i napredne ECO-UV boje da štampa na maltene bilo kom supstratu do 100mm visine i 5kg težine. Za više informacija o aktuelnoj ponudi UV printera i povoljnim cenama kontaktirajte nas putem maila digital@difol.net.

Belo, sjajno ili mat platno za štampu visoke rezolucije. Vodootporno je i potpuno u skladu sa REACH propisima. Moguća štampa eko-solventnim, latex, UV i Dye Pigment bojama. Debljine 360gr, dostupno u rolnama širine 137cm i dužine 18m. Najčešća primena je za umetničke reprodukcije, dekoracije štandova, izradu postera i banera za unutrašnju upotrebu.

Najnovija Graphtec serija katera – CE7000 donosi poboljšane karakteristike, visoku efikasnost i veliku isplativost. Najveći model ove serije je širine 160 i sledećih je karakteristika: Maksimalna širina ulaza za materijal je: 1626 mm; Maksimalna širina sečenja: 1524 mm x 50 m; GRAPHTEC poznati i precizni OPTIČKI čitač, Poboljšani ARMS 8.0 Sistem; Brzina sečenja: do 1000 mm/s; Sila sečenja: do 500 gr; Mogućnost PROSECANJA podloge (Ricovanje); Postolje sa nosačem rolne folije; Sofware Cutting Master 4. Za više informacija kontaktirajte nas putem maila: digital@difol.net.

Platno za zastave sa Oxy Dry podlogom i mat efektom, sa pojačanom jarkoćom i vidljivošću štampe sa obe strane. Debljine 160gr dostupno je u rolnama dužine 30m i širine 1,37. Na platnu je moguća štampa Eco Solventnim, Latex i UV bojama. Za više informacija, kao i za besplatne uzorke kontaktirajte nas putem maila: info@difol.net.

Schulze Pretreat Maker IV produkciona mašina za nanošenje prajmera, te tretiranje majica pred direktnu štampu. Ovaj uređaj se lako integriše u postojeći proizvodni sistem. Uz pomoć kontrolne skale, lako je kontrolisati količinu nanetog prajmera. Dodatni filteri i funkcije automatskog čišćenja pomažu u održavanju stabilnog rada bez otkazivanja nozli. Jedinica je opremljena multifaznim motorom (step motor). Poseduje 4 ventila koji se mogu pojedinačno paliti i gasiti. Maksimalna površina prskanja je 40cm širine i 61cm dužine. Širina se može podešavati paljenjem ili gašenjem ventila. Detaljnije u video prikazu. Više informacija putem maila: digital@difol.net.

One Way Vision perforirana PVC folija, bela, sjajna sa crnom pozadinom za upotrebu na ravnim providnim površinama od stakla. Daje specijalan efekat pri lepljenju na staklene površine poput prozora automobila ili prozora poslovnog objekta. Propušta svetlost u jednom pravcu (spolja ka unutra) i čini da se štampa jasno vidi spolja, dok se iznutra zbog tamno obojene pozadine bez problema može gledati spoljašnjost. Više informacija o našoj ponudi folija za ovu namenu možete dobiti putem maila info@difol.net.

Nove zanimljive ideje nastale upotrebom Silhouette uređaja. Silhouette blog prati radove svojih korisnika i nudi mogućnost preuzimanja ideja kao i stvaranja novih do kojih je lako doći uz pomoć ovih proizvoda. Pridružite se i vi Silhouette porodici i besplatno preuzimajte tutorijale, steknite iskustva, inspiraciju i upoznajte se sa svojim mašinama. Detaljnije karakteristike Silhouette uređaja iz naše ponude pogledajte – ovde. Više informacija o kupovini i cenama putem maila digital@difol.net.

Orajet 3551RA – Premium Cal folija za automobilsku grafiku do 8 godina garancije, sa odličnom stabilnošću i dobrim karakteristikama pri sečenju i lepljenju. Ova visoko kvalitetna folija sa debljinom od samo 60 mikrona zadovoljava najviše zahteve ka postojanosti i izdržljivosti, čak do 8 godina. Pokazala se posebno pogodnom za dugotrajne i visoko kvalitetne aplikacije na vozilima (kako na automobilima tako i na vozilima javnog prevoza). Za više informacija kontaktirajte nas: info@difol.net.

Gore