Napredan, precizan, tačan, brz i jednostavan Datacolor kalibrator Spyder5 PRO, kod nas u narednom periodu po odličnoj, sniženoj ceni. Ovaj uređaj određuje optimalni sjaj monitora te vam omogućava da vidite izražene detalje i senke na vašim fotografijama, usklađujući obrađene slike sa štampom. Tehnologija 5. generacije dolazi sa kolorimetrom, koji je kompaktan, portabilan i zaštićen. Spyder patentirani 7-detektorski optički drajv je redizajniran da omogući poboljšanja do 55% u preciznosti slabog osvetljenja, što rezultira u preciznijim osenčenim detaljima i blažim gradacijama. Ovaj vrhunski kalibrator je kod nas dostupan po ceni od 130 eur + pdv, do isteka zaliha. Više informacija putem telefona 011/3114565 ili mailom: info@difol.net.

Standard blueback papir za štampu postera, spoljašnje obeležavanje, grafiku velikog formata. Pogodan je za kvašenje, lepljenje i savijanje a blueback podloga sprečava preslikavanje aplikacije na naličje. Vodootporan papir pruža mogućnost štampe Eco-solvent, Mild-solvent, UV i Latex bojama. Debljine 120gr dostupan je u rolnama širine 140 i 160cm. Više informacija putem maila: info@difol.net.

KEENCUT Evolution E2 integrisani sistem sečenja velikog formata je dizajniran da revolucioniše brzinu, preciznost i pogodnost procesa finiširanja. Dolazi sa 3 tipa držača noža – grafički, medium duty i cirkularni. Mogućnost sečenja sa leva na desno, sa desna na levo ili oba. Dvostruka glava za sečenje prihvata dva držača istovremeno kako biste brzo promenili materijal koji sečete, debljinu ili smer. Materijali za sečenje: zastave, foam pena, karton, korugirana plastika, polistiren, fleksibilni polikarbonati, flekso ploče, podne pločice, magnetni tabaci, samolepljivi materijali itd. Noževi se automatski uvlače kada se ne koristi. Sa 5 godina garancije, dostupan je u širinama: 1.6, 2.1, 3.1, 3.6 m. Više informacija putem maila: digital@difol.net.

Digifort 13011 je jedan od proizvoda za ovu namenu. Bela boja i neobičan efekat pružaju mogućnost izrade mnoštva zanimljivih aplikacija za vaše zidove, za poslovni i stambeni prostor. Na ovom materijalu je moguća štampa solventnim, eco-solventnim, latex i UV bojama. Težine 300 gr dostupan je u rolnama širine 130cm i dužine 50m. Zainteresovani za besplatne uzorke, mogu nas kontaktirati putem maila: info@difol.net. Kompletnu ponudu tapeta za štampu možete pogledati na stranici Materijali – ovde.

Veliki izbor presa u našoj ponudi, nudi i vama mogućnost da uz naše savete odaberete presu koja najviše odgovara vašim potrebama. Naša preporuka je između ostalih i presa Sefa proizvođača – Rotex RMX sa rotirajućom pločom. Ovakva ploča je napravljena tako da pritiska podlogu uspravno celom svojom površinom, te na taj način obezbeđuje ravnomernu distribuciju pritiska i toplote. Radna površina ploče je 40×50 cm, a maksimalna temperatura 220°C.  Na presi je moguća precizna i brza regulacija (PID kontrola) za širok opseg termo transfer materijala: fleks, flok, sublimacija, transfer sito štampe. Na presu dajemo 2 godine garancije. Detaljnije o svim presama ( za majice, kačkete i lopte ) iz naše ponude pogledajte – ovde. Detaljnije putem maila: digital@difol.net.

Oramount 1816 iz Orafola – Traka se sastoji od bele poliolefinske pene sa obe strane obložene modifikovanim solventnim akrilitnim lepkom, koji je zaštićen plavim dvostranim silikonskim papirom. Ova traka je pogodna za montažu plastičnih i penastih elemenata, panela, cevi, kanala, kao i za pleksiglas i ogledala. Može se koristiti kao samolepljivi medijum za znakove, držače i distancere. Debljina trake je 1640 mikrona sa zaštitnim papirom i lepkom, a dostupna je u širini 12,19,30 i 50mm. Detaljnije o karakteristikama i nameni svih duplofana iz naše ponude putem maila: jerinic@difol.net.

Izdvojili smo za vas video prikaz rada Graphtec uređaja za automatsko ubacivanje materijala u kater. U pitanju je F-Mark osmišljen kao dopuna katerima serije CE6000. Ovaj uređaj omogućava kontinuirano ubacivanje i obradu materijala bez korišćenja ruku, jer automatski ubacuje materijal u kater. Proces sečenja se izvršava iznova zamenom materijala, čime omogućava da se značajno poboljša produktivnost sečenjem velikog broja materijala istih šablona. Sledeći koraci se neprekidno ponavljaju dok se ne uradi zadati broj kopija. Više o uređaju na našem sajtu – ovde.

Backlit poliesterska folija je namenjena za štampu svetlećih displeja, u širini 127cm. Folija je visokog sjaja, stabilna pri temperaturnim razlikama, ima izuzetnu moć prosvetljavanja, sa jakim tonovima. Odštampani motiv na ovoj foliji dobija dubinsku oštrinu sa veoma jarkim bojama prilikom osvetljavanja. Površina filma je otporna na ogrebotine zahvaljujući specijalnom zaštitnom sloju, tako da posle štampe nema potrebe za dodatnom laminacijom. Detaljnije o karakteristikama putem maila: info@difol.net.

Da li ste se ikada pojavili na zabavi u istoj odevnoj kombinaciji kao i neki drugi gost? Zamislite užas! Ljudi odećom oslikavaju svoju ličnost. Sa Roland UV uređajima za personalizaciju, možete kreirati svoj vlastiti stil i nikada više naleteti na svog modnog dvojnika. Sa sublimacionim Roland štampačima jedina stvar koja vam stoji na putu je granica vaše mašte. Nemojte čeketi sledeći trend – kreirajte svoj!

Učestvujte sa nama u uvozu i ostvarite pravo na dodatne popuste, čak do 15%. Ove nedelje radimo novi uvoz folija za tekstil Siser proizvođača. Porudžbinu šaljemo u sredu 20.02.19. a zainteresovanima nudimo dodatne popuste ( popust prilikom uvoza, popust za avansne uplate i popust na veće količine ). Svoje porudžbine nam dostavite do srede putem emaila: dejan@difol.net. Na našem sajtu možete naći uputstva i  karakteristike kompletnog asortimana ovog proizvođača.

Gore