Veliko interesovanje vlada za modelima najnovije Graphtec serije katera – CE7000, jer donose poboljšane karakteristike, visoku efikasnost i veliku isplativost. Najprodavaniji model generalno je 60, a u ovoj seriji on je sledećih karakteristika: Maksimalna širina ulaza za materijal je: 712 mm; Maksimalna širina sečenja: 603 mm x 50 m; GRAPHTEC poznati i precizni OPTIČKI čitač, Poboljšani ARMS 8.0 Sistem; Brzina sečenja: do 1000 mm/s; Sila sečenja: do 500 gr; Mogućnost PROSECANJA podloge (Ricovanje); Postolje sa nosačem rolne folije; Sofware Cutting Master 4. Za više informacija kontaktirajte nas putem maila: digital@difol.net.

Napredak u DTG tehnologiji donosi nove naprednije boje sa fantastičnim novim benefitima. Štampajte širi gamut boja i smanjite uticaj na životnu sredinu kertridžima koji koriste manje plastike. Printovi su otporni na više pranja i zadržavaju postojanost još duže. Sve ovo uz pogodnost i pouzdanost Brother DTG tehnologije po kojoj je poznata. To je obećanje koje daju nove Innobella tekstilne boje. Podignite svoje printove na nivo viši nego ikada i napravite ih kolornijim nego što ste ikada pomislili da je moguće. Za više informacija kontaktirajte nas: digital@difol.net.

Stvoren za uspeh LEF2-300 ima veću površinu štampanja od većine UV štampača u svojoj klasi. Takođe, povećana brzina omogućava rast vaše proizvodnje. Štampajte grafike sa izuzetnim detaljima, praktično na bilo kom materijalu. CMYK, bela i lak Rolandova originalna UV boja, pruža zadivljujuće rezultate. Nove funkcije su prikaz visine medija, start timer (podešavanje automatskog čišćenja galave), osveživač glave, podešavanje pozicije i poravnanje predmeta, isključivanje sektora na glavi ukoliko se zapuši nozla. Više o ovoj izvanrednoj Roland mašini, pogledajte ovde. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas digital@difol.net.

TwoTack duplolepljiva traka

Thursday, 26 November 2020 od

Ukoliko vam je potrebno nešto čime biste zalepili i pomerali reklamu na bilo koju površinu, bez ostatka lepka, TwoTack je proizvod za vas. Ovo je jedina duplepljiva traka sa nanotehnologijom, opremljena moćnim lepkom sa jedne strane i nanosukcijskim tačkicama sa druge. Omogućava bilo kom printu da se repozicionira, čak iako ide na rigidne supstrate (pleksiglas, foreks, aluminijumski kompoziti). Ne ostavlja ni lepak ni mehuriće vazduha. Idealna je za glatke površine (staklo, drvo, papir, zid, plastika, metal). Može se prati i ponovo koristiti više puta. 100% pogodna za reciklažu, dizajnirana u Italiji. Upotreba je jednostavna u par koraka, a više o tome pogledajte na stranici proizvoda – ovde.

Pogledajte video prikaz rada na aluminijumu CNC mašine Stepcraft proizvođača. U pitanju je model 2/600 koji za rezanje koristi jedan rezač pri brzini od 15mm/sec, i dubini od 0,20 ” po prolazu. Za odličan rezultat zaslužan je i stalni dotok vazduha koji duvajući po alatu čisti iver i održava temperaturu rezača. Rezultat je čist rez bez brljanja. Detaljnije pogledajte u video klipu, a više o svim modelima ovog proizvođača pogledajte na strani Oprema, u kategoriji CNC mašine – ovde.

Wall Art Digital – Meka PVC folija koja odlično prianja na podlogu, debljine 90 mikrona. Proizvodi se u beloj i transparentnoj varijanti, sjaj ili mat. Preporučuje se za sve dekoracije na zidove zbog posebno prilagođenog lepka. Folija je dostupna za poručivanje u rolnama širine 76, 137 i 152cm. Trenutno je na stanju dostupna u mat varijanti, u širini 137cm. Tehničke karakteristike možete videti na strani ovog proizvoda – ovde.

Slava Difola

Tuesday, 24 November 2020 od

Difol se više od 20 godina uspešno bavi prodajom ORAFOL folija na ovim prostorima, a na današnji dan 2005. postao je i zvanični distributer ove renomirane nemačke kompanije. Trudićemo se da i dalje uz odličnu saradnju i podršku uspešno zastupamo kako Orafol GmbH, tako i Roland, Graphtec, Silhouette vodeće proizvođače ploter i kater mašina i drugih štampača, Brother proizvođača printera za direktnu štampu na tekstilu, proizvođača CNC mašina Stepcraft, proizvođača presa SEFA, Siser, Aslan, Chemica i Guandong proizvođače folija, Datacolor proizvođača kalibratora, KeenCut i druge…, da sa još većom pažnjom i angažovanjem izađemo u susret našim kupcima, vodeći računa o asortimanu, cenama, isporukama robe, tehničkoj podršci i naravno što boljim uslovima plaćanja. Drage kolege, poštovani kupci, partneri, prijatelji hvala vam na dugogodišnjoj saradnji i srećna nam slava!

Dizajniran za izradu bilborda i postera, štampanih solventnim bojama. Bela, satenska površina daje odličan otisak u štampi, živih boja, skoro bez ikakve refleksije, što sve pogoduje posmatranju ovih aplikacija i sa manje udaljenosti. Blueback podloga onemogućava “preslikavanje” aplikacije na naličje, a pri tom je pogodan za kvašenje, lepljenje i savijanje. Debljine 115gr, dostupan je za poručivanje u širini 140 i 160cm.

FC9000 je nova serija profesionalnih Graphtec katera, naslednik legendarne FC8600 serije. Nova serija nam za razliku od prethodne dolazi u 4 širine, od kojih je jedna potpuno nova, dakle umesto modela 130 iz prethodne serije, sada nam je dostupan model 140. Maksimalan ulaz materijala kod ovog modela je 1529mm, dok je maksimalna širina sečenja 1372mm. Maksimalna Sila sečenja je 5.88N ( 600 gf )ARMS 8.0 donosi Graphtec Datalink sistem generisanja bar kodova, koji efikasno postavlja i obrađuje vaše poslove automatski. Novi beli LED senzor i poboljšani algoritam pretrage precizno čitaju registracione markere štampane na bilo kom štampaču na veliki broj različitih materijala, uključujući visoki sjaj, metalik, gliter i HI reflektujuću foliju. Detaljnije o seriji i ostalim modelima pogledajte – ovde. Za više informacija kontaktirajte nas digital@difol.net.

Odlična cena za odličnu ciradu – Livena frontlit cirada težine 450gr. Fleksibilne bele površine idealna je za dugotrajne i izdržljive aplikacije u svim spoljnim uslovima. Izuzetne čvrstine, glatka i ravna, poseduje visoki kvalitet što je čini odličnom za štampu. Mogućnost štampe: solvent, eko-solvent, Latex i UV bojama. Dužine 50m dostupna je u rolnama širine 110, 137 i 160cm. Za više informacija kontaktirajte nas putem maila: info@difol.net.

Gore