O FCX2000 seriji katera je već bilo reči kao o kvalitetnom rešenju za manje produkcije prototipova rigidnih materijala. Serija je dostupna u tri modela, odnosno tri različite dimenzije vakuum stola. FCX2000-180 predstavlja najveći model iz ove serije, sa vakuum stolom veličine 1800mm x 920mm.  Mašina se pokazala odličnom u primeni: opsecanje sa markerima; sečenje više vrsta kartona; juvidura, sečenje magnetne folije od 850 mikrona; izrada raznih uzoraka, kutijica i dr. Dodatne operacije (USB) omogućavaju korisnicima svih nivoa znanja laku obradu materijala. Pojačani ARMS sistem za registraciju markera sa funkcijom kopiranja, sečenja/bigovanja u kontri, proširene površine sečenja donosi poboljšanu produktivnost P&C aplikacija.Više informacija oko mogućnosti i tehničkih karakteristika zainteresovani mogu dobiti putem maila digital@difol.net.

Orabond 1453 duplofan traka

Tuesday, 15 October 2019 od

Duplolepljiva traka sa obe strane obložena gumenim lepilom. Specifičnost ovog modela je fingerlift varijanta, gde je zaštitna traka šira od samog lepka, što je čini lakšom za rukovanje. Kvalitet lepka leži u njegovim agresivnim spajajućim karakteristikama, visokoj sili smicanja i visokoj otpornosti na starenje. Koristi se za znake, ploče i profile glatke površine, kao i za penaste ploče, jer odlično prianja na metal, papir i tvrde PVC materijale. Traka je dostupna u širini 50mm.

Roland je još jednom proširio svoju nagrađivanu TrueVis seriju printer katera sa novom linijom SG-2 uređaja. Nova, druga generacija SG mašina sada je dostupna u 64; 54 i 30-inčnim modelima i nudi brojne inovativne karakteristike i mogućnosti po izuzetno atraktivnim cenama. Kao i ostali printer/kateri Rolandove TrueVis serije, tako i novi modeli SG2-640; SG2-540 i SG2-300 dizajnirani su tako da pružaju nenadmašan kvalitet slike, svestranost, produktivnost i lakoću korišćenja. Sa dve FlexFire glave za štampanje, novom TR2 eco solvent bojom, CMYK konfiguracijom i niskim operativnim troškovima, SG2 čini performanse i pouzdanost pristupačnijim nego ikada.

Orajet 3620 – Removable folija namenjena za kratkoročne i srednjoročne spoljašnje aplikacije izuzetno jarkih boja. Posebno je pogodna za sajamsku grafiku i privremene aplikacije koje se lako uklanjaju bez tragova. Dostupna je u sjajnoj i mat varijanti gde se mat posebno preporučuje za jako osvetljene prostorije kako bi se izbegao neželjeni odsjaj materijala. Debljine 80 mikrona, dostupna je u širini 137cm.

Još samo nekoliko nedelja do Noći veštica. Kako se pripremiti? Kakvu dekoraciju osmisliti? Silhouette blog korisnicima Silhouette uređaja daje raznovrsne ideje, te tako i ovog puta ima zanimljivo rešenje za vas. Sve što vam je potrebno jeste Cameo kater ili Portrait i folija. U blogu je korišćen novi Cameo 4, ali korisnici mogu koristiti i prethodne modele. Korak po korak do krajnjeg rešenja ispratite u blogu – ovde.

Siser blog za nove ideje

Sunday, 13 October 2019 od

Personalizujte pomoćnu torbu vašeg deteta istovremeno testirajući vaše veštine i kreativnost. Sve što vam je potrebno jeste torbica i Siser materijal HI-5 Print, koji se nanosi brzo za 5 sekundi, pri niskoj temperaturi od 120C. Kako izgleda ceo postupak pogledajte u blogu, a detaljnije o svim folijama Siser proizvođača na našem sajtu ovde.

PlastGrommet paleta laganih pneumatskih mašina za ringličenje nudi korisnicima pristupačan način da bez napora završe svoje banere i printove, umanjujući vreme produkcije, omogućujući konstantan kvalitet tokom celog procesa. Queen je poluautomatska presa koja u jednom potezu buši rupu i postavlja ringlicu. Idelna je za PVC banere i druge plastične materijale (korugirani PP). Bezbednosna zaštita prekriva radni deo. Omogućava rad sa 3 dimenzije ringlica Ø8mm, Ø12mm, Ø16mm (zahteva poseban alat). Ne preporučuje se za tekstil jer može zgužvati materijal. Više o ovoj presi pogledajte ovde.

Fleks za štampu iz Chemice

Saturday, 12 October 2019 od

Easyprint iz Chemice – Beli mat materijal za štampu solventnim i eco-solventnim bojama i termo transfer na najlon, pamuk, poliester, akril i slične tkanine. Debljina materijala je 160 mikrona, a dostupan je u rolnama širine 50cm i dužine 20m. Na stranici ovog materijala ( ovde ) možete pogledati savete za nanošenje, štampu i sečenje, apliciranje na materijal presom i održavanje. Iskoristite mogućnost da odevne predmete ukrasite neverovatnim aplikacijama živih boja. Zainteresovanima šaljemo besplatne uzorke. Kontaktirajte nas putem maila: info@difol.net.

Još par dana na akciji

Friday, 11 October 2019 od

Iskoristite priliku da predstojeće praznike obeležite upravo vašom mašinom. Cameo 3 još par dana na akciji, do isteka zaliha. Odlična cena 260 eur +( pdv) je i odlična prilika za vas da započnete posao sa ovim uređajem široke primene. Praznici se bliže, ideja je mnogo, a uz malu investiciju i veliku podršku Silhouette porodice do realizacije nikad brže. Par koraka vas deli od kreiranja projekata svih veličina, od malih (0.6cm širokih) do velikih (30cm širokih). Obeležavanje prostorija, izrada različitih vrsta obaveštenja, natpisa, sezonskih sniženja i slično, izrada unikatnih natpisa i oblika za majice, kačkete i druge odevne predmete i još mnogo toga. Jednostavno je, samo nas kontaktirajte digital@difol.net.

Samolepljiva magnetna podloga

Friday, 11 October 2019 od

Samolepljiva magnetna folija za nanošenje feritnog materijala na kojem je odštampana reklama, fotografija, natpis itd. Debljine 500 mikrona dostupna je u rolnama širine 102cm. Upotrebljava se u kombinaciji sa Ferrite materijalom za izradu reklama za brzo i lako postavljanje i uklanjanje. Samolepljivi magnet se lepi na podlogu koja će se kasnije koristiti za promenu reklama štampanih na Ferrite materijalu. Više o našoj ponudi magnetnih folija na stranici Materijali u kategoriji Magnetne folije.

Gore