fbpx

Easyprint i Hotmarkprint folije za štampu vam daju mogućnost da bilo kakav dizajn u punom koloru prenesete na vaše majice!

EASYPRINT –  kada vam je potrebna najkvalitetnija printabilna folija za tekstil, sledećih karakteristika:

 • Čisto bela boja površine
 • Moguća štampa visoke rezolucije
 • OEKO TEX Class I sertifikovana, pogodna za garderobu za bebe i decu
 • Folija sa najintenzivnijim mat efektom na tržištu
 • Mekana na dodir, čak i posle pranja
 • Može se nanositi bez transfer folije
 • Savršeno zadržava štampane boje nakon presovanja
 • Pogodna za solventne/eko solventne i latex boje
 • Laka za sečenje i laka za skidanje viška folije što značajno ubrzava proizvodnju.
 • Idealno prilagođenja štampanju jarkih boja

 

HOTMARKPRINT – Beli mat poliuretanski fleks materijal za rad sa solventnim i eko-solventnim ili latex bojama za termo transfer aplikacije na tekstil.

 • Debljina: 50 mikrona;
 • Nosač materijala: Providni poliester;
 • Sertifikat: Oeko-Tex label standard 100 Class I (bebe mogu da ga stavljaju u usta).

Dokazani evropski kvalitet!

Veliki broj korisnika digitalnih printera dolazi u nekom trenutku, da li prilikom kupovine, ili u toku rada, u dilemu da li mašinu držati na originalnim ili zamenskim bojama.

Štamparije znaju koliko je važno odabrati pravi tip boje, onaj koji daje najbolju štampu i mašinu čini najproduktivnijom i najdugovečnijom. Iz tog razloga se jedan broj korisnika odlučuje za originalne boje, koje su pravljenje za štampu baš na njihovoj mašini. Proizvođač je taj koji garantuje za kvalitet svoje boje i printa, na svojoj mašini.

Na našem tržištu je dugi niz godina  mnogo popularnija upotreba zamenskih boja, koje su cenovno povoljnije, uz odličan kvalitet, kada su u pitanju vodeći svetski proizvođači.

Upotreba originalnih boja osigurava optimizaciju procesa štampe tako da daje najviši mogući kvalitet, odnosno izvuče maksimum iz mašine! Mnogi od Rolandovih najnovijih printera poseduju garanciju kompatibilnosti boja sa 3M ili Avery Dennison materijalima. Tako da vi iz svakog printa na određenom materijalu znate šta dobijate. Bez obzira da li je nova formula, unapređenje softvera ili novi dodatak, kada kupite Roland printer dobijate dugoročnu podršku i osiguravate najviši nivo usluga ka vašim klijentima. Kupovinom nove tehnologije na originalnim bojama dajete sebi šansu da mašinu instalirate na ekskluzivnim konfiguracijama boje (orange, green, fluo yellow itd), koje proizvođači zamenske boje u tom trenutku možda nisu stigli da razviju, odnosno svaku novinu dobijate šansu da imate prvi.

Kada su u pitanju zamenske boje, najvažnije je da se korisnik odluči za neke od najboljih i najpouzdanijih proizvođača. Zamena glave je luksuz koji je nepotrebno rizikovati prebacivanjem na bilo koju zamensku boju, tako da tu treba biti obazriv kome poveravate svoj biznis. Najveći svetski proizvođači zamenskih boja u sadašnje vreme nude povoljnije cene, uz takozvani mix and match ili plug and play sistem.  To znači da su njihove boje potpuno kompatibilne sa originalnim, da mogu čak da se menjaju jedna po jedna, dok ostali originali i dalje stoje i rade u mašini, kao i da nema potrebe za promenom profila. Sa pouzdanim i poznatim proizvođačima, rizik po vas je vrlo mali, jer oni imaju iza sebe ozbiljne sisteme, godine iskustva i odličnu podršku. Ukoliko sa druge strane imate posla sa nepoznatom internet kompanijom, koja nudi boju po značajno nižoj ceni, rizik je puno veći, jer je teško doći do podrške. Kada su u pitanju skupe mašine sa skupim glavama, ljudi ne žele da rizikuju sa nepoznatim.

Jedan od glavnih benefita zamenskih boja je ne samo trenutna cena kupovine, koja je niža od originala, već i cena eksploatacije. Kada projektujete koliko ćete boje kupiti tokom životnog veka printera, ušteda bude značajna. Originalne boje su u glavnom odlične, tako da i proizvođači zamenskih boja kopiraju taj kvalitet, ali po nižoj ceni za korisnika. Dešava se nekada da proizvođači zamenskih boja uspeju da unaprede neki od nedostataka originala, poput smanjenog intenziteta mirisa ili recimo poboljšane fleksibilnosti kod UV boja.

U zaključku ukoliko razmatrate zamenske boje, uradite domaći! Odaberite pravog proizvođača koji će najbolje raditi sa vašom mašinom i koji daje najbolju podršku. Razlika u ceni jedne od druge zamenske boje nije prevelika u odnosu na rizik koji nosi.  Može da vam donese velike probleme, ako pogrešite, ili značajnu uštedu ako donesete pravu odluku.

Odluka da li ćete koristiti originalne ili zamenske boje je na kraju na vama. I jedan i drugi izbor daju validne argumente. Ukoliko štampate manje, možda je bolje da ostanete na originalu, ukoliko štampate više dolazimo do matematike šta je više isplativo. U svakom slučaju kvalitetna zamenska boja se pokazala kao odlična alternativa originalnim bojama i kod naših kupaca je daleko najzastupljenija.

Praznici nam stižu i donose pregršt akcija i popusta koje treba vidljivo istaći.

ORACAL 6510 – Fluorescentna, lako uočljiva folija za natpise akcija, popusta i važnih obaveštenja i natpisa.

Sa 6510 folijom neka vaša sniženja privlače pažnju potencijalnim kupcima.

Praznične nijanse crvena i žuta su do kraja godine na akciji -25% niže cene.

Univerzalna CNC mašina

Friday, 25 November 2022 od

Stabilna, kompaktna, precizna i brza mašina nemačke proizvodnje. Jednostavna za sklapanje, samo se ušrafi i to je to! Postanite ekspert i prerađujte kompjuterske dizajne u realne modele. Uz pomoć pogodnog crtačkog programa poput CorelDRAW ®, open sors softvera Inkscape ili CAD softvera, možete napraviti fajl za obradu na desktop CNC/3D sistemu: precizno, efikasno i reprodukovano onoliki broj puta koliko želite. Materijali za rad su skoro neograničeni: Upotrebom STEPCRAFT 840 i opcionih dodataka, materijali poput drveta, termoplastike PS, ABS, PE, PP meki/tvrdi PVC, Leksan, DIBOND itd. se mogu obrađivati. Karakteristike ovog modela su sledeće :

 • Površina stola: 615 x 920mm;
 • Radna dimenzija 600 x 840 x 140mm;
 • Brzina: 3000mm/min;
 • Motor: step motor
 • Prihvatljivi materijali: drvo, termoplastika, ABS, PE, PP, leksan, pleksiglas, dibond, aluminium, bakar itd;
 • Mnogi CNC softveri se mogu koristiti sa mašinom, poput EMC2, Mach3 itd.
 • Mašina sadrži:  laser, auto change tool, milling tool
 • Ovu jedinica možete pogledati u našem Demo centru

Mi nudimo rešenje – Premium metalik foliju francuskog proizvođača Chemica.

Metalprint je printabilni PU materijal, posebno razvijen da vam da sjajni metalik efekat na modnoj ili sportskoj odeći i njihovim dodacima.
Metalik efekat u zlatnoj ili srebrnoj varijanti.
Pogodan za različite vrste svetlih i tamnih tekstila (pamuk, poliester, akril..).
Zahvaljujući svojoj tankoći i maloj težini veoma se lako nanosi, jednostavan je za sečenje i uklanjanje i odličan za aplikacije sa sitnim detaljima.
Saznajte više na stranici ovog proizvoda – ovde.

Orajet 3551RA – Premium Cal folija za automobilsku grafiku do 8 godina garancije, sa odličnom stabilnošću i dobrim karakteristikama pri sečenju i lepljenju.

Ova visoko kvalitetna folija sa debljinom od samo 60 mikrona zadovoljava najviše zahteve ka postojanosti i izdržljivosti, čak do 8 godina.

Pokazala se posebno pogodnom za dugotrajne i visoko kvalitetne aplikacije na vozilima (kako na automobilima tako i na vozilima javnog prevoza).

Kod nas je folija dostupna u širini 137 i 152cm.

Kontaktirajte nas: info@difol.net.

Kateri Graphtec serije CE7000 su napravljeni da ispune svaki zahtev.

Uz maksimalnu silu sečenja 4.41N (450gf) i maksimalnu brzinu sečenja 1000 mm/s, omogućeno je sečenje velikog broja materijala sa visokom efikasnošću.

Četiri veličine su dostupne da ispune sve zahteve

CE7000-40 širine ulaza materijala 484mm, širine sečenja 375mm,

CE7000-60 širine ulaza materijala 712mm, širine sečenja 603mm,

CE7000-130 širine ulaza materijala 1372mm, širine sečenja 1250mm,

CE7000-160 širine ulaza materijala 1626mm, širine sečenja 1524mm.

Kateri poseduju:

3.7 inčni LCD displej i kontrolni panel koji podržava 10 jezika,

Poboljšani ARMS za sečenje visoke preciznosti (ARMS 8.0),

Data Link Funkcija povezanih podataka (Menadžment bar kod podacima/Kontinuirano sečenje),

Podržava markere u boji / specijalizovane materijale.

i još mnogo poboljšanih i naprednih funkcija koje će vam umnogome olakšati rad.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas.

Sa našim materijalima, bilo da je u pitanju folija ili specijalan papir efekat je isti, vaše reklame će pleniti gde god da ih postavite.

GD Backlit poliesterska folija namenjena za štampu svetlećih displeja, u širini 127cm. Folija je visokog sjaja, stabilna pri temperaturnim razlikama, ima izuzetnu moć prosvetljavanja, sa jakim tonovima. Odštampani motiv na ovoj foliji dobija dubinsku oštrinu sa veoma jarkim bojama prilikom osvetljavanja. Površina filma je otporna na ogrebotine zahvaljujući specijalnom zaštitnom sloju, tako da posle štampe nema potrebe za dodatnom laminacijom.

Citylight dvostrani specijalni papir, odličan za aplikacije na svetlećim reklamama, štampane solventnim bojama, UV ili latex bojama. Osim što aplikacije dobijaju na punoći boja, ovaj materijal ih štiti od vlage, oštećenja i izbleđivanja. S obzirom da je reč o papiru, nije štetan po okolinu, za razliku od nekih PVC materijala.

Dostupne dimenzije rolni Citylight papira : 1.37 i 1.60 u širini i 100m u dužini.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas.

Roland UV print&cut sada sa dodatnim popustom u iznosu od 500€ za LEC2-330 – 11.990€.

Puna cena LEC2-330 – 15.990€, a na već akcijsku cenu od 12.490€ dajemo dodatni popust od 500€!

Roland LEC2-330 može da štampa, seče, lakira, pa čak i dodaje specijalne efekte. Neverovatno rešenje za grafiku premium kvaliteta!

Mogućnost štampe na raznim podlogama uključujući folije BOPP, PE, PET film, folije za prozore, PVC, banere i druge materijale.

Akcija traje od 21.11 do 05.12!

Za više informacija kontaktirajte nas na: digital@difol.net.

Potreban vam je dizajn?

Saturday, 19 November 2022 od

Kakva god vrsta dizajna da vam je potrebna, budite sigurni da možete da je pronađete na Geelanceru!

Geelancer dizajn platforma pruža mogućnost angažovanja profesionalnih dizajnera sa ogromnim iskustvom.

Od logoa i flajera, preko bilborda i ambalaža, pa sve do web sajtova i aplikacija.

Takođe, pored grafičkog dizajna, možete da dobijete i video rešenja – 2D, 3D animacija, video spot i slično.

Saznajte više na: Geelancer.com.

Gore