fbpx

Silhouette Alta Plus je sjajna mašina za pretvaranje uobičajenih dizajna iz Silhouette Design prodavnice u 3D štampane projekte. Ali nešto o čemu možda ranije niste razmišljali je kombinovanje vaših 3D projekata sa kreacijama napravljenim na Silhouette Cameo ili Portrait katerima.

U ovom blogu pogledajte kako da zajedno koristite i Silhouette Studio i Silhouette 3D, kako biste napravili savršene ukrase za slatke letnje deserte. Ukrasi su odličan dodatak desertnim stolovima na predstojećim letnjim zabavama, a koristeći razne dizajne možete ih prilagoditi i različitim prazničnim zabavama i rođendanima.

Blog pogledajte ovde, a spisak potrebnog za realizaciju ideje u nastavku:

 • 3D printer Alta Plus;
 • kater Cameo ili Portrait;
 • softver Silhouette Studio;
 • softver Silhouette 3D;
 • PLA filamenti, može kombinacija više njih;
 • papir za nalepnice za štampu;
 • štampač

Detaljne informacije o uređajima ovog proizvođača zatražite putem maila: info@difol.net.

Želite da započnete ili proširite posao. Razmišljate o kupovini prese, ali ne znate šta je najbolje rešenje za vaše potrebe. Predlažemo vam presu 5 u 1, a vi u nastavku pogledajte zašto je baš ona idealna za vas.

Imate knjižaru ili Gift Shop gde želite da ponudite odštampanu poklon šolju, majicu, podlogu za miša, ranac…

Imate zanatsku radnju (pečatoreznica, fotokopirnica, izrada ključeva…) i želite da proširite vašu ponudu.

Započinjete biznis i želite da ponudite svoje proizvode putem društvenih mreža.

Imate firmu gde imate potrebu da često radite poklone za poslovne partnere i želite da to budu personalizovani pokloni a opet po prihvatljivoj ceni.

U svakoj situaciji gde želite da imate mogućnost štampe više vrsta proizvoda u toku jednog dana pojedinačno ili u manjim serijama.

Jednostavna promena grejača vam daje mogućnost da u kratkom vremenskom roku izradite više različitih proizvoda. Na presi za kačkete ćete raditi štampu na lopti, papučama, olakšaće vam štampu na rukavu, na kragni, sa grejačem za tanjire ćete npr. olakšati izradu većeg broja majica sa logom… Ovo vam daje jako poželjnu širinu u ponudi.

Najviši kvalitet izrade sada za duplo kraće vreme, što vam daje visoku produktivnost i konkurentniji nastup na tržišti.

Kontaktirajte nas digital@difol.net.

Leto u Difolu uz najširi asortiman folija za tekstil na tržištu!

Neka vaše majice budu zapaženije od svih! Kombinujte folije različitog efekta i napravite svaku majicu potpuno unikatnu! U našoj ponudi možete naći klasične glatke (fleks), plišane (flok), gliter, brick (gumene), holografske i folije sa štampanim motivima (kamuflažne, zebra, leopard itd.), flex i flok za štampu, tabake A3 i A4 za lasersku štampu itd.

Sve što je potrebno da vaša majica ostavi nezaboravan utisak!

Za savete oko prave kombinacije folija kontaktirajte nas.

Rolandov digitalni štampač velikog formata EJ-640 i dobićete povećanu produktivnost, količinu i kvalitet, uz drastično smanjenje troškova.

Prometne štamparije sa velikim obimom posla zahtevaju štampač koji će doneti kvalitetnu štampu pri velikim brzinama.

-Širina štampe 1.615mm
-Maksimalna brzina štampe: 102 mkv/h
-Maksimalna rezolucija: 1440 dpi
-Nove EJ INK boje i kertridži od 1L za dramatično niže troškove
-Dostupne konfiguracije boje: 4 boje (CMYK) ili 7 boja (CMYK LcLmLk)
-Kompaktni novi industrijski dizajn i dualne glave donose visoki kvalitet pri velikim tiražima.
-Roland Intelligent Pass Control kontroliše pozicioniranje kapljice.
-RIP softver: VersaWorks Dual, uključen u cenu

Više informacija o karakteristikama i ceni putem maila digital@difol.net.

Podsećanja radi, u prvom delu smo vam predstavili ključne faktore za adekvatan odabir materijala za izradu reklama, detaljnije pogledajte – ovde, u drugom delu smo vas upoznali sa vrstama materijala za unutrašnju reklamu, detaljnije pogledajte – ovde. U trećem delu vam predstavljamo pogodne vrste materijala za spoljašnje reklame.

Spoljašnje reklame moraju biti velike i privlačne kako bi skrenule pažnju na vaš brend, ali isto tako moraju biti dovoljno jake da izdrže spoljne uticaje. U nastavku su adekvatni materijali za izradu ovakvih reklama:

Aluminijum – lagan ali istovremeno jak predstavlja odličan izbor jer odlično podnosi kišu i promenjive vremenske uslove bez rđanja ili korozije. Pogodan je za izradu velikih zidnih znakova i natpisa.

Alumalit – je aluminijumski kompozit napravljen od nekoliko slojeva materijala. Jezgro je napravljeno od valovite plastike što ga čini lakšim od aluminijuma. Dugotrajan, izdržljiv, krut i otporan na vremenske uslove ovaj materijal ima mnogo prednosti, ali je i nešto skuplji od standardnog aluminijuma.

Dibond – je aluminijumski kompozitni materijal napravljen od plastičnog polietilenskog jezgra i aluminijumskih limova sa obe strane. Ova kombinacija čini Dibond vrlo izdržljivim, otpornim na toplotu i udarce i vodootpornim materijalom. Skuplji od aluminijuma može imati oštre ivice pa ga treba postavljati visoko kako bi se izbegle nezgode.

Svetleći znakovi – imaju ugrađeno neko svetlo što im omogućava da 24h skreću pažnju na ono što reklamirate. Za izradu ovakvih znakova mogu se koristiti rani materijali poput neonskih, LED ili akrilnih lightboksova. Prednost je što pružaju modernu vibraciju vašem preduzeću, a podjednak uticaj imaju i u unutrašnjoj primeni.

PVC – polivinil hloridje jedan od najsvestranijih materijala. Dostupan je u najrazličitijim oblicima, različitih debljina i nivoa trajnosti. Lako dostupan materijal, pristupačan podjednako dobar za manje  i za veće znakove. Nedostatak je što nije naročito otporan.

Metal – metalni znakovi su jedni od najjačih. Čvrsti su i vrlo otporni na vremenske uticaje i promenu temperatura. Odlični su za arhitektursku i industrijsku signalizaciju, ali mogu biti skuplji od drugih opcija.

Magnet – ovi znakovi imaju magnetna svojstva te se lako nanose na metalne podloge. Primena je raznovrsna od prilagođenih magneta za automobile do magnetnih menija, info tabli..Treba ih pažljivo tretirati pri visokim temepraturama jer se mogu iskriviti.

Vinil – odličan materijal kako za spoljne tako i za unutrašnje reklame. Može se koristiti za izradu svetlih i živopisnih nalepnica za zidove i prozore. Izuzetno je svestran, vrlo je jeftin, jednostavan za instalaciju i ne zahteva dodatno održavanje. Loša strana je što vinilni znakovi ne traju uvek koliko i drugi materijali.

U ovom videu možete pogledati šta je ono što je bitno kada je vaš odabir flatbed katera u pitanju. Isti proizvođač – Graphtec, 2 novije serije, isti model katera, šta je ono što je različito, pogledajte.

FCX2000 – Kvalitetno rešenje za manje produkcije prototipova rigidnih materijala. Smanjite otpad i vreme rada uz pomoć Graphtecovog preciznog katera. Dodatne operacije (USB) omogućavaju korisnicima svih nivoa znanja laku obradu materijala.

FCX4000 postiže visok kvalitet sečenja uz poboljšani kvalitet i preciznost, uvećanjem rigidnosti pomerajućeg mehanizma i sistema vođenja. Najbolji tip katera koji ima veliku upotrebljivost i produktivnost zajedno sa novim funkcijama.

Više informacija o karakteristikama ovih proizvoda, kao i naše savete za pravilan odabir možete zatražiti putem maila: digital@difol.net.

Sigurno imate mašinu koja vam stoji, izdvojite 5 minuta i oglasite je, ovo je pravo mesto za vas. Sve što je potrebno je da posetite naš sajt i registrujete se na Berzu. Možete postavljati oglase, menjati ih, ili brisati. Oglašavanje je besplatno, sa neograničenim vremenom trajanja oglasa. Pristupanje Difol Berzi moguće je i putem aplikacije Berza za mobilne telefone. Preko aplikacije se takođe možete registrovati i prijaviti, postavljati oglase, pratiti ih i upravljati istim. Za više informacija kontaktirajte nas putem maila sladja@difol.net.

Jedinstvena akcija vam omogućava uštedu pri kupovini ova dva proizvoda koja vam otvaraju mnoštvo mogućnosti.

Portrait je kompaktna mašina koja vam omogućava da kreirate vaše specijalne projekte neverovatnom preciznošću. Od sečenja etiketa, kreiranja personalizovanih nalepnica, ovo je uređaj koji svako treba da ima! Svojom sposobnošću da seče materijale poput samolepljivog papira, folije, papira u boji i tanjih kartona, možete koristiti Portrait za pravljenje personalizovanih nalepnica i etiketa za planere. Ne samo da Portrait seče materijale, već može koristiti i flomastere da nacrta vaše dizajne i personalizovane radove.

Karakteristike uređaja su:

 • Širina sečenja: 20cm
 • Secite do 18m dužine određenih materijala uz pomoć dodatnog držača rolni.
 • Mogućnost sečenja bez podloge
 • 2mm prostor za materijal
 • Automatska detekcija alata
 • Rad bez kabla uz pomoć Bluetooth konekcije
 • Kompatibilan sa PixScan tehnologijom
 • Rad kroz Silhouette Studio softver koji vam daje neograničene mogućnosti dizajna i personalizacije projekata.

Color Pour Set – Zavolećete beskraj mogućnosti koje vam se pružaju upotrebom ovog sveobuhvatnog seta koji uključuje:

 • Drvenu tablu
 • Smolu i učvršćivač
 • 4 pokrivne boje
 • Par rukavica
 • Krpicu
 • Deset štapića za mešanje
 • 10 posudica
 • Knjižicu sa uputstvima

Čekaju vas sati zabavnog pravljenja nakita, podmetača, ukrasa i svega drugog čega možete da se setite!

Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Štampajte kao nikad ranije, uz pomoć DTG printera Brother proizvođača za tekstil. Jednostavnim održavanjem i velikim brojem sjajnih funkcija, GTX podiže tradicionalnu DTG štampu na novi nivo. Kod nas je dostupna za testiranje malo korišćena jedinica sledećih karakteristika:

 • Maksimalna dimenzija štampe: 40,64 x 53,54 cm.
 • Vrsta boje: boja sa pigmentom na vodenoj bazi (200 i 500 ml vreće)
 • Boje: CMYK + WH
 • Broj glava: 2
 • Rezolucija: 1200 x 1200 dpi
 • Print mod: jednostruki ili višestruki za CMYK. Maska i hajlajt za belu.

Ovu izvanrednu mašinu možete pogledati i testirati u našem Showroom-u.

Kontaktirajte nas da biste zakazali svoj termin: srdjan@difol.net.

Graphtec seriju katera – CE7000, jer nam donose najbolje karakteristike, visoku efikasnost i veliku isplativost.

Najprodavaniji model generalno kako kod prethodnih, tako i kod ove serije je 60 sledećih karakteristika:

 • Maksimalna širina ulaza za materijal je: 712 mm;
 • Maksimalna širina sečenja: 603 mm x 50 m;
 • GRAPHTEC poznati i precizni OPTIČKI čitač,
 • Poboljšani ARMS 8.0 Sistem;
 • Brzina sečenja: do 1000 mm/s;
 • Sila sečenja: do 500 gr;
 • Mogućnost PROSECANJA podloge (Ricovanje);
 • Postolje sa nosačem rolne folije;
 • Sofware Cutting Master 4.

Za više informacija kontaktirajte nas putem maila: digital@difol.net.

Gore