Stvoren za uspeh LEF2-300 ima veću površinu štampanja od većine UV štampača u svojoj klasi. Takođe, povećana brzina omogućava rast vaše proizvodnje. Štampajte grafike sa izuzetnim detaljima, praktično na bilo kom materijalu. CMYK, bela i lak Rolandova originalna UV boja, pruža zadivljujuće rezultate. Nove funkcije su prikaz visine medija, start timer (podešavanje automatskog čišćenja glave), osveživač glave, podešavanje pozicije i poravnanje predmeta, isključivanje sektora na glavi ukoliko se zapuši nozla. Više o ovoj izvanrednoj Roland mašini, pogledajte ovde. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas digital@difol.net.

U ugostiteljskim objektima, kancelarijama, obdaništima ili školama, zidovi mogu postati prave oglasne table, na kojima se pisani sadržaj može menjati onoliko često koliko je to potrebno. Folija je pogodna i za kućnu upotrebu, od memo table u kuhinji, preko kreativnih izmena na dečijem nameštaju do ručno izrađenih privezaka – sve je prepušteno vašoj mašti. Debljine 160 mikrona dostupna u crnoj boji. Kontaktirajte nas za besplatne uzorke. Detaljnije o ponudi folja za table na stranici Materijali – ovde.

Silhouette ALTA  hobi uređaj za izradu 3D modela, Silhouette prouzvođača. Izuzetno jednostavan za korišćenje, printer kreira modele od PLA plastičnih vlakana (1.75mm) i odličan je za veliki broj raznovrsnih projekata. Dolazi već potpuno sklopljen i kalibrisan, tako da je spreman za rad maltene odmah po vađenju iz kutije. Kupovinom mašine se dobija i Silhouette 3D softver potreban za rad sa mašinom, za razliku od drugih mašina sličnog tipa, koje od vas zahtevaju kupovinu bar još 2 dodatna softvera. Nije vam potreban poseban softver za dizajniranje grafike i poseban softver za sečenje dizajna na mikroslojeve koji se štampaju. Pogledajte video prikaz i uverite se u jednostavnost korišćenja i brzinu produkcije. Za više informacija kontaktirajte nas.

970 Premium Shift Effect Cast – Orafol serija auto-folija koje menjaju nijanse. Usled efekta promene boje u zavisnosti od ugla gledanja moguće je dobiti jedinstveni izgled. Može se koristiti za potpuno oblepljivanje ili za isticanje posebnih delova poput haube, krova, kvaki, retrovizora itd. Na ovaj način svom vozilu dajete izgled koji farbom praktično nije moguće dobiti. Serija je dostupna u 9 neverovatnih kombinacija nijansi u sjaju i u matu, kao i u rapid air (bubble free) verziji. Više informacija oko dostupnih za poručivanje varijanti putem maila info@difol.net.

Odštampate baner sa traženom grafikom ali vam onda predstoji mukotrpan posao postavljanja ringlica na baner, kako bi isti mogao da se montira. U našoj ponudi je rešenje koje će vam olakšati posao – PlastGrommet prese za ringlice. Pneumatska, automatska, poluautomatska ili ručna, na vama je da odlučite. Ponudu pogledajte ovde, a za više informacija kontaktirajte nas: digital@difol.net.

Boje za tekstil

Saturday, 08 August 2020 od

U okviru našeg Hobi programa su i Boje za tekstil. Boja za tkaninu se može koristiti sa šablon folijama, za kreiranje posebnih dizajna koji se trajno nanose na odeću i druge tipove tkanine. Izuzetno je otporna na pucanje i guljenje kada se osuši. Osušena farba je mekana na dodir i dobro se uklapa u osećaj tkanine na dodir, tako da dobijate vizuelni efekat jedinstvenog dizajna odeće, ali uz originalni osećaj podloge. Kada se osuši, boja naneta na površinu je trajna i ne ispira se. Jedna boca je dovoljna za za kreiranje pet do deset projekata, u zavisnosti od veličine. Boje se mogu mešati za dobijanje jedinstvenih nijansi. Kontaktirajte nas za više informacija.

Ovaj model je radne površine: 420 x 600 x 140 mm. Univerzalna CNC mašina za modeliranje. Stabilno, kompaktno, precizno i brzo. Materijali za rad su skoro neograničeni: Upotrebom STEPCRAFT 600 i opcionih dodataka, materijali poput drveta, termoplastike PS, ABS, PE, PP meki/tvrdi PVC, Leksan, DIBOND itd. se mogu obrađivati. Više informacija o dostupnim modelima za poručivanje pogledajte na našem sajtu – ovde. Više informacija oko uslova kupovine putem maila: digital@difol.net.

Static Cling – Providna folija debljine 150 mikrona pokazuje visoku otpornost na solventne boje tako da se može odlično štampati na solventnim, eko-solventnim i UV printerima. Specijalno je dizajnirana za prozorske izloge jer se na staklo i ostale glatke površine nanosi bez lepka i lako se uklanja bez ostavljanja tragova. Folija funkcioniše na bazi statičkog elektriciteta i dostupna je u širini od 106cm. Kontaktirajte nas za besplatne uzorke.

Nabavite sve što vam je potrebno za vrhunsku direktnu štampu na tekstilu. Brother GTX, Schulze Pretreat Maker IV i Sefa Clam Pro. GTX, DTG mašina bez konkurencije na tržištu, kvalitetom, brzinom i jednostavnošću. Brother preporučuje Schulze Pretreat Maker IV produkcionu mašinu za tretiranje majica pred direktnu štampu nanošenjem prajmera, a Difol model Sefa prese Clam Pro radne površine 40 x 50 cm, sa obrtanjem ploče za 180°. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas digital@difol.net.

One Way Vision iz Oracala

Thursday, 06 August 2020 od

Orajet 3676 Specijalno perforirana PVC folija, bela, sjajna sa crnom pozadinom za upotrebu na ravnim providnim površinama od stakla. Daje specijalan efekat pri lepljenju na staklene površine poput prozora automobila ili prozora poslovnog objekta. Propušta svetlost u jednom pravcu (spolja ka unutra) i čini da se štampa jasno vidi spolja, dok se iznutra zbog tamno obojene pozadine bez problema može gledati spoljašnjost. Debljine 140 mikrona dostupna je za poručivanje u širini 137cm.

Gore