Rolandov UV printer LEJ-640 hibrid je zasnovan na nagrađivanoj VersaUV tehnologiji. Mašina štampa CMYK + bela i lak kako na rolnama, tako i na tvrdim rigidnim materijalima do 13mm debljine. Uz pomoć LEJ-640 možete štampati na raznim materijalima da dobijete upečatljivu grafiku i tekst. Slojevi laka kreiraju posebne šablone za efekte oblikovanja, savršene za upečatljive utiske. Širina od 162cm omogućuje da istražite veliki broj aplikacija samo jednim uređajem, od prototipova pakovanja i POP do označavanja velikog formata i prozorskih displeja. Detaljnije o mogućnostima i karakteristikama ovog moćnog uređaja potražite na stranici samog proizvoda – ovde.

PVC folija za izradu svetlećih reklama. Obezbeđuje homogenost kada se gleda kroz nju ili kada je na materijalima. Smanjen površinski sjaj sprečava neželjenu refleksiju. Idelna je za lepljenje na kliritu, leksanu i staklu. Specijalno je izrađena za trajno obeležavanje znakova osvetljenih veštačkim svetlom, kao i za prozorsku grafiku. Debljine 80 mikrona dostupna za poručivanje u rolnama širine 126cm. Detaljnije o karakteristikama pogledajte na našem sajtu – ovde.

Iskoristite pun potencijal katera ili print&cut mašine sa odličnom presom Sefa proizvođača. Rotex RMX sa rotirajućom pločom je napravljena tako da pritiska podlogu uspravno celom svojom površinom, te na taj način obezbeđuje ravnomernu distribuciju pritiska i toplote. Radna površina ploče je 40×50 cm, a maksimalna temperatura 220°C. Na presi je moguća precizna i brza regulacija (PID kontrola) za širok opseg termo transfer materijala: fleks, flok, sublimacija, transfer sito štampe. Na presu dajemo 2 godine garancije. Detaljnije o svim presama ( za majice, kačkete i lopte ) iz naše ponude pogledajte – ovde.

Standard blueback papir za štampu postera, spoljašnje obeležavanje, grafiku velikog formata. Pogodan je za kvašenje, lepljenje i savijanje a blueback podloga sprečava preslikavanje aplikacije na naličje. Vodootporan papir pruža mogućnost štampe Eco-solvent, Mild-solvent, UV i Latex bojama. Debljine 120gr dostupan je u rolnama širine 140 i 160cm. Više informacija putem maila: info@difol.net.

Texart RT-640M je multifunkcionalni sublimacioni štampač velikog formata, širine 160cm, pametno dizajniran da omogući štampu kako direktno na transfer papir, tako i direktno na tekstil. Jedinstvene mogućnosti štampe znače da možete štampati direktno na supstrate na bazi poliestera, kao i papir za sublimaciju, koristeći istu boju i RIP softver. Prosto ne postoji druga mašina u toj klasi, koja sama može da uradi sve ovo. Radeći kao multifunkcionalni uređaj, RT-640M nudi impresivan broj različitih aplikacija. Koristeći indirektni digitalni metod (papir) moguće je štampati na tkaninama za sportsku odeću, plažu i modu, kao i na pločastim materijalima poput promotivnih objekata, Hromaluksa, keramičkih pločica i dr. Takođe, možete kombinovati RT-640M sa vakuum presom, kako biste kreirali sublimirane 3D objekte za promotivnu ili industrijsku upotrebu. Štampa direktno na tekstil vam omogućava da lako proizvedete dvostrane zastave, banere za plafone itd. dobijajući dvostranu sliku štampom samo jedne strane na mnogim materijalima. Koristeći bilo direktnu ili indirektnu metodu moći ćete da štampate grafiku enterijera, posteljinu za spavaću sobu, POP/POS displeje i svetleće reklame. Više informacija putem maila zoran@difol.net.

Akcija do kraja godine!

Wednesday, 12 December 2018 od

Iskoristite priliku da do kraja godine po izvanrednoj 15% nižoj akcijskoj ceni nabavite foliju za laminaciju podne grafike Floor Graphic – Gd proizvođača. Providna mat PVC folija neproklizavajuće, hrapave površine je upravo ono što štiti podnu grafiku u unutrašnjim ali i spoljnim uslovima. Debljine 200 mikrona dostupna je u rolnama širine 127cm. Folija je monomerna tako da se najbolje pokazala u primeni na glatkim površinama. Zainteresovani za kupovinu mogu svoje porudžbine slati na info@difol.net ili nas kontaktirati putem telefona 011/311 45 65.

CE6000 serija predstavlja idealno rešenje u pogledu cene/performansi za sečenje velikog broja materijala za firmopisce. Poseduje napredni sistem za registraciju markera ARMS 5.0. kao i mogućnost PROSECANJA podloge (Ricovanje). Serija je dostupna u tri modela sa maksimalnom širinom sečenja: 375mm (CE6000-40 ), 603mm ( CE6000-60 ) i 1213mm ( CE6000-120 ). Model 40 je desktop varijanta, 120 dolazi isključivo sa postoljem, dok je model 60 moguće poručiti i kao desktop varijantu i sa postoljem. U našoj ponudi je i najnoviji model iz ove serije CE LITE-50 širine sečenja 500mm.Više informacija putem maila: aleksandar@difol.net ili sladja@difol.net.

Aslan SE 75 visoko reflektujuća ogledalo folija posebno otporna na grebanje, tako da se može postavljati i bez laminacije. Ovu samolepljivu foliju karakteriše visokokvalitetan efekat ogledala. Kada se nanese na ravne površine, folija reflektuje slike kao ogledalo i čini da prostorija deluje većom i svetlijom. Visoka otpornost na grebanje obezbeđuje da ogledalo efekat zadrži svoja svojstva dugi vremenski period. Održava se klasičnim sredstvima za čišćenje. Debljine 75 mikrona dostupna je u rolnama širine od 125cm. Za detaljnije informacije i besplatne uzorke kontaktirajte nas 011/3114565 ili putem maila: info@difol.net.

Jedinstvena fletbad mašina za UV štampu sledećih karakteristika: Izuzetan kvalitet štampe; Prihvatljive dimenzije materijala: 700 x 1500mm; Maksimalna debljina materijala 450mm; Konfiguracije CMYK + W + G, a može biti CMYK + WW ( dupli white ). Lak daje mogućnost trodimenzionalnih efekata, dok uz pomoć bele možete štampati na providnim materijalima. Za više informacija o ovim i ostalim karakteristikama kontaktirajte nas putem maila: zoran@difol.net.

Metalik PP baner je materijal sa fantastičnim srebrnim efektom za vaše roll-up reklamiranje proizvoda. Kombinuje srebrnu prednju stranu, dajući poseban sjaj štampi, sa pozadinom koja omogućava dekorativni efekat ogledala. Predstavlja odlično rešenje za vašu reklamu, jer se ne savija po ivicama i zadržava svoj oblik. Predstavlja i praktično rešenje jer je povoljan kako za unutrašnje tako i za spoljašnje aplikacije. Debljine 230 mikrona, pogodan je za Eko-solventnu, lateks i UV štampu. Više informacija putem maila: info@difol.net.

Gore