fbpx

Pogledajte u video prikazu koji smo izdvojili za vas kako da brzo i lako podesite vaš kater za rad. Podesite silu sečenja, brzinu i tip alata, a zatim naučite i kako da testirate postavke pre završnog posla. CE7000 je najnovija serija sada već legendarnih Graphtec katera. Osim što serija poseduje mnoštvo poboljšanih karakteristika, visoku efikasnost i veliku isplativost, dolazi i u 4 veličine ( CE7000-40; CE7000-60; CE7000-130 umesto dosadašnjeg 120 modela i potpuno nova širina u ovoj seriji CE7000-160 ). Maksimalna sila sečenja od 450gf i maksimalna brzina sečenja od 1000mm/s omogućavaju sečenje velikog broja materijala sa visokom efikasnošću. Detaljnije o svim poboljšanjima pogledajte na stranici ovog proizvoda – ovde.

Naučite kako da koristite USB Flash memoriju za rad na kateru, koristite bar codove za print/cut dizajn, radite rezanje obrnutom, bočnom metodom i kako da proširite mogućnost rezanja i izvan registarskih oznaka – poručuju iz Graphteca kroz Tutorijal. Podaci sečenja i crtanja kreiraju se u Catting Master 4 ili Graphtec Pro Studio softveru, tako sačuvani podaci se prenose na Flash memoriju što dalje olakšava rad korisnicima jer mogu da rade bez povezivanja na računar. Proširena površina sečenja kontura je funkcija koja omogućava proširenje područja rezanja i na objekte van markera.

Detaljno o ovim i ostalim opcijama pogledajte – ovde, a više informacija oko ove profesionalne serije Flatbed katera zatražite putem maila digital@difol.net.

Pogledajte video prikaz Stepcraft proizvođača CNC mašina koji vam može pomoći da brzo i lako donesete odluku o pravom rešenju za vas. Kada gradite prilagođeni CNC sistem, prva odluka koju treba da donesete je koja veličina mašine vam zapravo treba. Stepcraft nudi mašine u 5 veličina i kako ističu važno je da budete sigurni da ste izabrali mašinu koja će se nositi prvenstveno sa veličinom predmeta koje želite da pravite. Oni takođe ističu da je važno da uzmete u obzir i neke buduće zahteve i projekte.

Detaljnije pogledajte u videu – ovde.

Za više informacija o ovim mašinama možete nas kontaktirati putem maila: digital@difol.net.

FCX 2000 Print&Cut tutorijal

Sunday, 15 January 2023 od

Pogledajte detaljan video tutorijal o mogućnostima flatbed mašina Graphtec proizvođača.

Lekcija obuhvata:

1. Kako zadati putanju sečenja,

2. Kako efikasno koristiti slojeve;

3. Kako napraviti Registracione Markere na dizajnu pre štampe.

U tutorijalu su koristili Cutting Master 4 sa Adobe Illustratorom, ali su koraci isti i za rad sa Corel DRAW-om.

Detaljnije o mogućnostima ovih uređaja putem maila: digital@difol.net.

Gore