Već smo vam govorili koliko je važno redovno održavanje mašina, te smo iz tog razloga izdvojili još jedan video svakodnevnog čišćenja Roland UV prin&cut uređaja. LEC2-300 je odličan, raznovrstan i visokoproduktivan uređaj, koji radi posao koji bi inače radilo više uređaja, direktnom štampom, sečenjem, bigovanjem i reljefiranjem na kartice, folije i druge materijale u jednom neprekidnom procesu. Za više informacija obratite nam se putem maila: digital@difol.net.

Pogledajte u video prikazu koji smo izdvojili za vas kako da brzo i lako podesite vaš kater za rad. Podesite silu sečenja, brzinu i tip alata, a zatim naučite i kako da testirate postavke pre završnog posla. CE7000 je najnovija serija sada već legendarnih Graphtec katera. Osim što serija poseduje mnoštvo poboljšanih karakteristika, visoku efikasnost i veliku isplativost, dolazi i u 4 veličine ( CE7000-40; CE7000-60; CE7000-130 umesto dosadašnjeg 120 modela i potpuno nova širina u ovoj seriji CE7000-160 ). Maksimalna sila sečenja od 450gf i maksimalna brzina sečenja od 1000mm/s omogućavaju sečenje velikog broja materijala sa visokom efikasnošću. Detaljnije o svim poboljšanjima pogledajte na stranici ovog proizvoda – ovde.

Razmišljate da uplovite u print/cut svet izrade aplikacija? Pogledajte onda ovaj Roland webinar i istražite prednosti ovakve izrade reklama, naučite neke osnove dizajna u Corelu i Illustratoru i izradite vaš prvi print/cut dizajn. Bez obzira da li ste možda već korisnik neke od print/cut mašina ili samo razmišljate o proširenju posla i nekim novim ciljevima, ovaj webinar je prava stvar za vas. Webinar pogledajte – ovde, a sve dodatne informacije oko vrhunskih Roland uređaja za ovu namenu zatražite od nas putem maila: digital@difol.net.

Versa Studio BT-12 je mali, popularni DTG printer neverovatno jednostavan za upotrebu i održavanje, napravljen tako da pruža izvanredan kvalitet štampe. Evo nekoliko saveta i trikova pomoću kojih ćete dobiti najbolje otiske. 1.) Prilagodite gustinu boje prilikom instaliranja upravljačkog programa štampača – Kada prvi put instalirate upravljački program BT-12 printera možete da podesite i gustinu boje, ukoliko taj korak propustite neki naredni put u Postavkama odaberite “Svojstva štampača” i “Podesi gustinu boje”, a zatim podesite na sledeći način ( crna – 9, cyan/magenta/žuta – 7 po boji); 2.) Podesite nivoe osvetljenosti i kontrasta u Roland Design softveru – Ručno podešavanje nivoa osvetljenosti i kontrasta odabranih JPG i PNG slika, pomoćiće u postizanju što boljeg kvaliteta. Pomeranjem klizača na 75% za oba svojstva je prihvatljivo na većini slika, ali određene fotografije će tržiti promenu nivoa osvetljenosti, dok će nivo kontrasta biti ok. U tom slučaju ćete prilagoditi podešavanja vašim fotografijama. Za više informacija o ovoj mašini možete nas kontaktirati putem maila: digital@difol.net.

Gore