Iskoristite pun potencijal katera ili print&cut mašine sa odličnom presom Sefa proizvođača. Rotex RMX sa rotirajućom pločom je napravljena tako da pritiska podlogu uspravno celom svojom površinom, te na taj način obezbeđuje ravnomernu distribuciju pritiska i toplote. Radna površina ploče je 40×50 cm, a maksimalna temperatura 220°C.  Na presi je moguća precizna i brza regulacija (PID kontrola) za širok opseg termo transfer materijala: fleks, flok, sublimacija, transfer sito štampe. Na presu dajemo 2 godine garancije. Detaljnije o svim presama ( za majice, kačkete i lopte ) iz naše ponude pogledajte – ovde.

Garancijska folija Oracal 820

Thursday, 22 February 2018 od

Specijalna CAST PVC folija bele boje, sa niskom otpornošću na cepanje i kidanje. Ova folija je idealna za nalepnice koje je nemoguće ukloniti bez oštećenja. Izuzetno jako prijanja na nalepnice te se može ukloniti samo u malim delovima, štiteći od prevare, tako da je ponovna upotreba nemoguća. Preporučuje se sito-štampa, pogodna je i za inkjet štampu na solventnoj, UV ili lateks bazi. Sjajna verzija je pogodna i za digitalnu termotransfer štampu. Detaljnije na našem sajtu – ovde.

Kompletno rešenje u malom pakovanju

Wednesday, 21 February 2018 od

Rolandov štampač i kater širine 50 cm osmišljen kao kompaktno upakovani moćni digitalni grafički alat za pravljenje profita a ujedno predstavlja i najednostavniju mašinu za upotrebu i održavanje. BN-20 omogućava štampu grafike širine do 480mm (A2 format), uključujući i markere za sečenje, za lak završetak posla. Poseduje svoj print menadžment i dizajnerski softver, što ga čini kompletnim poslovnim rešenjem u malom pakovanju. Koristi ecosolventni puni CMYK kolor uz mogućnost konfiguracije sa belom ili metalik. Mašina je dostupna po odličnoj ceni. Detaljnije karakteristike na stranici Demo Centar, a o mogućnosti kupovine putem maila: zoran@difol.net.

Dekorativne, transparantne folije Aslan Linen i Snow već štampane privlačnim belim dizajnom idealne su za aplikacije koje pružaju zaštitu od pogleda i svaka na svoj način doprinose dekoraciji, dajući prostoru potpuno svež, moderan izgled. Sa sedmogodišnjom garancijom idealne su za sve staklene površine poslovnog ili stambenog prostora, za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, za javne zgrade poput kancelarija, prodavnica, konferencijskih sala, medicinskih centara, banaka, hotela, restorana, aerodroma itd. Kanalići za odvod vazduha omogućavaju lako i jednostavno nanošenje. Na ovim folijama moguća je štampa solventnim, eko-solventnim, latex i UV bojama, kao i sito štampa. Širina rolne je 137cm, a do kraja februara kod nas su na akciji, te su dostupne po odličnoj ceni. Više informacija putem emaila: info@difol.net.

Graphtec kater FCX2000, model 180

Tuesday, 20 February 2018 od

O FCX2000 seriji katera je već bilo reči kao o kvalitetnom rešenju za manje produkcije prototipova rigidnih materijala. Serija je dostupna u tri modela, odnosno tri različite dimenzije vakuum stola. FCX2000-180 predstavlja najveći model iz ove serije, sa vakuum stolom veličine 1800mm x 920mm.  Mašina se pokazala odličnom u primeni: opsecanje sa markerima; sečenje više vrsta kartona; juvidura, sečenje magnetne folije od 850 mikrona; izrada raznih uzoraka, kutijica i dr. Dodatne operacije (USB) omogućavaju korisnicima svih nivoa znanja laku obradu materijala. Pojačani ARMS sistem za registraciju markera sa funkcijom kopiranja, sečenja/bigovanja u kontri, proširene površine sečenja donosi poboljšanu produktivnost P&C aplikacija.Više informacija oko mogućnosti i tehničkih karakteristika zainteresovani mogu dobiti putem maila: aleksandar@difol.net.

Oracal 952 Premium Cast folija

Tuesday, 20 February 2018 od

Još jedna sjajna folija za štampu prelepih aplikacija, prvi put predstavljena na prošlogodišnjoj Fespi. Dizajnirana posebno za visokokvalitetne štampane aplikacije, slova, oznake, dekoracije, sa najvišim zahtevima za čvrstoću i izdržljivost. ORACAL 952 serija dolazi sa trajnim lepkom i Rapid Air tehnologijom, te nam donosi postavljanje aplikacije brže i sa mnogo manje problema. Debljine 70 mikrona dostupna je u rolnama širine 1000mm, 1260mm, 1400mm, dužine 50m.

Roland VS-i 300 printer/cuter

Monday, 19 February 2018 od

VersaCAMM, najpopularniji inkjet eko solventni Print&Cut uređaj za štampu natpisa i postojane grafike među korisnicima širom sveta. Širina štampe/sečenja je 736mm, Rezolucija štampe max. 1440dpi, Razne mogućnosti konfigurisanja štampača sa devet različitih Eco Sol Max2 boja (CMYKLcLmLkMtWh), su samo neke od prednosti ove vrhunske mašine. Detaljnije o seriji i dostupnim modelima na stranici Oprema – ovde ili putem telefona 011/2120231.

Magnetna folija za izrada magneta za obeležavanje automobila, rafova, polica, mašina, oglasnih tabli i mnoštvo drugih korisnih i dekorativnih aplikacija. Mogućnost štampe sito ili ekosolventnom štampom. Magnetna folija debljine 600 ili 850 mikrona, braon magnet plus beli PVC. Širina rolne 615mm, dužina 15m.

U četvrtak 15.02.2018 u Jasenicama u Sloveniji održana je tehnička obuka Brother GTX mašina za Zapadni Balkan. Obuku je održao Michael Ter Horst, serviser i prodavac nemačkog distributera Brother DTG mašina za direktnu štampu na tekstilu. Obuka je bila celokupna, počevši od sklapanja postolja, instalacije glava, do servisnog dela i puštanja u rad mašine. Osim Difola, obuci su prisustvovali serviseri iz preduzeća Alim – Bosna i Hercegovina i Pako – Slovenija. Dvojica naših mladih kolega, serviseri Nikola Danilović i Nikola Bešević su prošli ovu značajnu obuku.

Prelepa grafika sa Oracal folijom

Sunday, 18 February 2018 od

Orajet 3751RA folija predstavlja odličan izbor za upadljive reklame. Folija poseduje inicijalni, repozicionirajući sivi lepak, cast konstrukciju i napredni sistem ispuštanja vazduha za idealne aplikacije na teške i krive površine, a posebno je dizajnirana za zahtevnu auto-grafiku. Serija 3751RA je osmogodišnja folija sa glatkom površinom za živopisnu štampu koja se može ukloniti bez ostataka lepka (ili sa vrlo malo), do 4 godine od nanošenja.

Gore