F-Mark predstavlja dopunu Graphtec katerima serije CE6000 ( model 40 i model 60 ). Uređaj služi za automatsko ubacivanje materijala u kater. Pogodan je za naknadnu obradu štampanih materijala, kreiranih uz pomoć štampe na zahtev, u malim produkcionim serijama, za pravljanje različitih proizvoda poput nalepnica, tabaka za prenos na tekstil za specijalnu sportsku opremu i POP reklamnu namenu. Detaljne tehničke karakteristike možete preuzeti na našem sajtu –ovde, kao i na sajtu www.graphtec.rs. Više informacija putem maila: aleksandar@difol.net ili sladja@difol.net.

Magnetna folija za izrada magneta za obeležavanje automobila, rafova, polica, mašina, oglasnih tabli i mnoštvo drugih korisnih i dekorativnih aplikacija. Debljine 600 ili 850 μm, braon magnet plus beli pvc. Ova magnetna folija se može štampati sito ili solvent štampom. Širina rolne 615mm, dužina 15 m.

Datacolor Spyder5PRO

Thursday, 16 August 2018 od

Napredan, precizan, tačan, brz i jednostavan Datacolor kalibrator Spyder5 PRO. Određuje optimalni sjaj monitora, kako biste videli izražene detalje i senke na vašim fotografijama, usklađujući obrađene slike sa štampom. Tehnologija 5. generacije dolazi sa kolorimetrom, koji je kompaktan, portabilan i zaštićen. Spyder patentirani 7-detektorski optički drajv je redizajniran da omogući poboljšanja do 55% u preciznosti slabog osvetljenja, što rezultira u preciznijim osenčenim detaljima i blažim gradacijama.

Aslan SE 75 visoko reflektujuća ogledalo folija posebno otporna na grebanje, tako da se može postavljati i bez laminacije. Ovu samolepljivu foliju karakteriše visokokvalitetan efekat ogledala. Kada se nanese na ravne površine, folija reflektuje slike kao ogledalo i čini da prostorija deluje većom i svetlijom. Visoka otpornost na grebanje obezbeđuje da ogledalo efekat zadrži svoja svojstva dugi vremenski period. Održava se klasičnim sredstvima za čišćenje. Debljine 75 mikrona dostupna je u rolnama širine od 125cm.

CE LITE-50 širine 50cm za proizvode koji zahtevaju visoki kvalitet na malim tiražima, za kancelarije, prodavnice, rad sa folijama za majice, automobilske nalepnice. Maksimalna širina ulaza materijala 508mm, jednostavno upravljanje za početnike, visoka produktivnost za biznis korisnike, podržava materijale u tabaku i u rolni do 3m dužine, ARMS print&cut funkcija za poboljšanu produktivnost. Superiorni kvalitet, visoka pouzdanost i pristupačna cena odgovoriće svim vašim zahtevima. Detaljnije karakteristike pogledajte – ovde. Više informacija oko dostupnosti modela za poručivanje, kao i o fenomenalnoj ceni putem mailova: aleksandar@difol.net i sladja@difol.net.

Wall Art Digital – Meka PVC folija koja odlično prianja na podlogu, debljine 80 mikrona. Proizvodi se u beloj i transparentnoj varijanti, sjaj ili mat. Preporučuje se za sve dekoracije na zidove zbog posebno prilagođenog lepka. Folija je dostupna za poručivanje u rolnama širine 76, 137 i 152cm.Tehničke karakteristike možete videti na sajtu www.oracal.rs.

Roland UV LEF-200

Tuesday, 14 August 2018 od

Štampajte tekst, fotografije, logotipe ili druge dizajne direktno na ogroman broj različitih objekata, uključujući maske za telefone, poklone, spravice, golf loptice, promotivne predmete, industrijske komponente i elektronske uređaje sa Rolandovim UV printerom LEF-200. Dimenzije materijala: maksimum 538 (širina) x 360 (dužina) x 100 (visina) mm; Dimenzije štampe: maksimum 508 (širina) x 330 (dužina) mm; Boja: Šest boja (cyan, magenta, yellow, black, white i lak); Izuzetno (zanemarljivo) mala potrošnja boje; Rezolucija štampe: Maksimum 1440 dpi; Zatvoren sistem koji čuva vaše zdravlje. Detaljnije pogledajte na našem sajtu – ovde.

Dekorativne, transparantne folije Aslan Linen i Snow već štampane privlačnim belim dizajnom idealne su za aplikacije koje pružaju zaštitu od pogleda i svaka na svoj način doprinose dekoraciji, dajući prostoru potpuno svež, moderan izgled. Sa sedmogodišnjom garancijom idealne su za sve staklene površine poslovnog ili stambenog prostora, za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, za javne zgrade poput kancelarija, prodavnica, konferencijskih sala, medicinskih centara, banaka, hotela, restorana, aerodroma itd. Kanalići za odvod vazduha omogućavaju lako i jednostavno nanošenje. Na ovim folijama moguća je štampa solventnim, eko-solventnim, latex i UV bojama, kao i sito štampa. Širina rolne je 137cm.

Započnite, izgradite ili proširite vaš posao. Uređaj koji budi kreativnost i stvara razna dekorativna rešenja i pri tom staje na vaš sto. Mali digitalni kater seče papir i druge materijale poput vinila, transfer papira itd. sa naprednim senzorom za očitavanje markera. Poput kućnog štampača povezuje se za vaš PC računar uz pomoć običnog USB kabla, može da kreira projekte svih veličina, od malih (0.6cm širokih) do velikih (30cm širokih). Primena ovog desktop katera može biti zaista velika, počevši od obeležavanja prostorija, izrade različitih vrsta obaveštenja, natpisa sezonskih sniženja i slično, pa sve do izrade unikatnih natpisa i oblika za majice, kačkete i druge odevne predmete. Kontaktirajte nas za više informacija: aleksandar@difol.net i sladja@difol.net.

Zaštitna automobilska transparentna folija Oraguard 270 koja štiti automobilsku štampanu, katiranu grafiku i osnovnu boju od grebanja i udaraca grana, kamenčića i insekata. Polimerna folija debljine 150 mikrona sa površinom visokog sjaja. Dostupna u rolnama širine 126 i 140cm. Zainteresovanima za probu šaljemo besplatne uzorke ove folije, potrebno je da nas samo kontaktirate putem maila: info@difol.net.

Gore