Ekspresni printer iz Rolanda RF-640

Wednesday, 22 November 2017 od

Ovaj model Roland printera je pravljen za brzinu i stabilnost. Uz pomoć Rolandove najinovativnije tehnologije štampe, RF-640 štampa do 48.5mkv/h, što je skoro duplo brže od prethodnog modela i idealno za proizvodnju banera. Od štampe folija i cirada pa do auto-grafike, RF-640 daje izuzetne rezultate i u najdužim produkcijama. RF-640 je proizveden za niže troškove rada i lako održavanje. Precizna ink-jet tehnologija kombinovana sa dorađenim profilima za ECO-SOL MAX 2 boje smanjuje potrošnju boje do 20% u poređenju sa prethodnim modelom (RE-640). Automatska funkcija čišćenja, takođe minimizira potrošnju boje, u isto vreme čuvajući vašu glavu. Kao rezultat toga RF-640 je izuzetno efikasan i u produkciji i u standby modu.

Aslan E300 folija staklenoj površini daje vizuelni efekat visokog kvaliteta i dopušta Vašoj kreativnosti da dođe do izražaja. Namenjena je unutrašnjoj upotrebi, nanosi se bez upotrebe vode, koristi se za dekoracije na prozorima, staklenim vratima, ogledalima i ostalim staklenim površinama. Zahvaljujući ASLAN tehnologiji “suvog” nanošenja – osmišljenoj upravo za velike aplikacije – zagarantovana je laka primena, čak i za osobe bez iskustva u lepljenju dekorativnih folija. Sistem sitnih i tankih kanala na samoj foliji, omogućava isterivanje svih mehurića vazduha bez ikakvih problema. Uz pomoć ove tehnologije nanošenje dekorativne folije je brzo, čisto i efikasno – bez upotrebe vode.

Postignite zapanjujuće boje i brilijantne kontraste uz pomoć SpyderHD paketa alata. Ovaj paket sadrži Spyder4Elite koji poseduje mogućnost kalibracije monitora i laptopova, SpyderCube za balans bele boje gde god slikali i SpyderCheckr takođe za podešavanje balansa bele kod aparata. Sa ovim uređajima je moguće kontrolisati boju i gustinu od mesta slikanja, preko aparata, obrade do završnog rezultata za najbolje moguće boje. Prva aplikacija koja nudi mogućnost kalibracije: monitora, video displeja i televizora u jednom, pojednostavljujući kontrolu boja. Dolazi u originalnom metalnom koferu, a za dodatne informacije kontaktirajte nas pute maila: zoran@difol.net.

Folija za prosvetljavanje

Tuesday, 21 November 2017 od

Oracal 8300 – UV otporna, transparentna PVC folija u boji, sjajne površine. Koristi se za prosvetljavanje aplikacija na staklu, jer efektom koji daje podseća na vitraž. Specijalno izrađena za trajno obeležavanje znakova osvetljenih veštačkim svetlom, kao i za prozorsku grafiku, a sve je češća i primena u autografici, kod oblepljivanja farova na vozilu. Dostupna je u rolnama širine 126cm.

Graphtec model FC8600 – 160 iz naše ponude poseduje sledeće karakteristike: Maksimalna širina sečenja: 1626 mm; GRAPHTEC poznati i precizni OPTIČKI čitač, ARMS Sistem; Brzina sečenja 1485 mm / sec; Mogućnost PROSECANJA podloge (Ricovanje); Detaljne karakteristike pogledajte na stranici ovog proizvoda na sajtu www.graphtec.rs, a informacije oko uslova kupovine putem maila: aleksandar@difol.net ili sladja@difol.net.

Digifort 13007 – Zidne tapete sa neobičnim efektom otiska slikarske četke za štampu i izradu prelepih dekorativnih aplikacija koje će doprineti izgledu vašeg poslovnog ili stambenog prostora. Materijal pruža mogućnost štampe solvent, eko-solvent, latex i UV bojama. Otporan je na: sapun, deterdžent, alkohol, amonijak… Debljine 300gr. dostupan je u rolnama 50 x 130cm. Zainteresovanima šaljemo besplatne uzorke za probu, pozovite nas na 011/3114565.

Difol je u petak 17.11.17. posetio dugogodišnje saradnike i prijatelje Kompaniju Dipa iz Zagreba, na manifestaciji Dipa Day koja je organizovana u hotelu ARITOS u Zagrebu povodom 10 godina njihovog postojanja. Sama manifestacija imala je nekoliko delova: Prezentacisko teorijski deo, gde su brojni gosti-dobavljači prezentovali pre svega nove mogućnosti i potencijale u poslovanju kroz proizvode i rešenja koje imaju; Prezentacisko praktični deo, gde su posetioci imali mogućnost da u radu vide i testiraju mašine i materijale; kao i niz zabavnih događaja, poput tombole gde su izvučeni dobitnici tri vredne nagrade. Od mašina najveću pažnju su privuki novi VersaUV ROLAND printeri LEC330S i LEC330B, koji su kod nas prikazani u okviru Dana UV-a, tako da već imamo jednini instaliranu mašina na Balkanu. Osim ove dve mašine prikazani su P&C VG640 i VG540, printer RF640, UV LEF200 sa BOFOM, kateri ROLAND GR640 i GRAPHTEC SILHOUETTE CAMEO i dr. Zahvaljujemo prijateljima na dobroj organizaciji i lepom druženju.

Difol u poseti Chemici

Sunday, 19 November 2017 od

Difol je prošle nedelje posetio dugogodišnjeg partnera fabriku Chemica u Lionu, proizvođaća folija za tekstil, u novom prostoru koji su prilagodili kako svojim tako i potrebama svojih klijenata. Pored proizvodnog dela i velikog magacina pažnju privlači i kreativno odeljenje za marketing, prostorije gde brendiraju sve za Olimpik Lion. Tu su dve SEFA prese, novi Rotex i Duplex Air Pro. Posebna prostorija gde se priprema svo brendiranje brojeva i imena za Inter, Milan, Romu, Atletiko Madrid, Olimpik Lion… Utisak naše posete Chemici, osim vrhunskog kvaliteta je i zadovoljstvo radnika svojim poslom i uslovima rada.

Aluminijumski Roll Up je samostojeći nosač velikih plakata sa mehanizmom uvlačenja ispisa, koji pruža zaštitu od eventualnih oštećenja prilikom transporta. Proizveden je od lagane aluminijske konstrukcije, postavlja se jednostavno i brzo. Roll up je idealno koristiti u prilikama kada ste ograničeni prostorom, daje vam veliku reklamnu površinu uz maksimalnu uštedu prostora. Dostupne dimenzije su: 85x200cm; 100x200cm i 120x200cm. U našoj ponudi su i razni materijali za ovaj vid reklamiranja ponude i proizvoda.

Poliuretanski fleks materijal za kater posebno namenjen za elastični tektil. Materijal je tanak, elastičan, mekan na dodir i dobro upada u tekstil, pružajući jednostavno uklanjanje viška materijala i sam rad. Debljina materijala je 90 mikrona, a način nanošenja pod srednjim pritiskom prese, 15 sekundi na temperaturi od 155°C. Pogodni materijali: Pamuk, poliester i mešavine ovih materijala ili elastin. Fleks poseduje Oeko Tex Stadanrd 100 Class 1 sertifikat (igračke i odeća za bebe).

Gore