3PAK laser radne površine 1300 x 900 mm, snage 100w zatvorene CO2 laserske cevi, sa min.veličinom graviranih znakova 1x1mm. Laser poseduje i dodatke kao što su: crvena tačka, autofokus za olakšani i ubrzani rad i kompresor vazduha. Prilikom izrade korišćeni su materijali visokog kvaliteta i najsavremenije tehnologije obrade, tako da ovaj laser predstavlja odlično rešenje koje odgovara potrebama i standardima naših klijenata. Od skoro u našoj ponudi je i manja varijanta lasera dimenzija radne površine 630 x 420 mm Za više informacija kontaktirajte nas putem maila digital@difol.net.

Citylight je transparentni, mat satenski specijalni papir, odličan za aplikacije na svetlećim reklamama, štampane solventnim bojama. Osim što aplikacije dobijaju na punoći boja, ovaj materijal ih štiti od vlage, oštećenja i izbleđivanja. S obzirom da je reč o papiru, nije štetan po okolinu. Pogodan je za unutrašnju i spoljašnju primenu. Kod nas je dostupan od 150gr i 200gr u rolnama širine 127 i 160cm, a dužine 100m.

Rolandov RT-640 je razvijen posebno za tekstil, jer nudi odličan kvalitet, živopisne boje i izuzetno stabilne performanse. Printer može stvoriti novu vrednost vašem poslovanju kroz veliki broj aplikacija poput sportske odeće, firmopisa, dekoracije enterijera itd. Širina štampe: do 1615mm;  Konfiguracija boje: sa Ergosoft softverom 8 boja (cyan, magenta, yellow, black, light cyan, light magenta, orange, violet) ili sa Roland VersaWorks softverom 4 boje (cyan, magenta, yellow, black). Konfiguracija sa 8 boja izdvaja ovu mašinu iznad svega što se trenutno nalazi na tržištu, dajući neprevaziđeni kolorit konačnom proizvodu. Za proizvođače koji su voljni da eksperimentišu dostupne su i 2 nove fluo boje – fluo žuta i fluo pink. Više informacija putem maila: digital@difol.net.

Chemica Superrainbow folija za izradu aplikacija i prenos na tekstil kod nas na akciji. U narednih mesec dana do 20.07.18. ovu foliju možete nabaviti po 20% nižoj ceni. Metalik poliuretanska folija sa efektom duge učiniće vašu odeću zanimljivijom i drugačijom od drugih. Debljine 60 mikrona pogodna je za nanos na materijale: pamuk, poliester i akril. Način nanošenja je pod srednjim pritiskom prese na temperaturi od 145°C, 15 sekundi. Folija je dostupna u širini rolne od 48cm, dok je dužina za poručivanje proizvoljna.

Presa za kačkete iz Sefe

Tuesday, 19 June 2018 od

Presa za kačkete Sefa proizvođača predstavlja odlično rešenje za brendiranje na zahtev. Veličina ploče 180 x 80mm. Koristi se za lepljenje preslikača i folija (fleks i flok) na kačkete. Preslikači se lepe na termo presi na temperaturi od 180-210°C i sa vremenom lepljenja od 3-10 sek, dok se folije (fleks i flok) lepe na temperaturi od 160°C i sa vremenom lepljenja od 10-20 sekundi. Više informacija o uslovima kupovine, kao i o dostupnim modelima presa ovog proizvođača ( za kačkete, majice, lopte ) putem maila: digital@difol.net.

Oramount 1816 traka je pogodna za montažu plastičnih i penastih elemenata, panela, cevi, kanala, kao i za pleksiglas i ogledala. Može se koristiti kao samolepljivi medijum za znakove, držače i distancere. Sastoji se od bele poliolefinske pene sa obe strane obložene modifikovanim solventnim akrilitnim lepkom, koji je zaštićen plavim dvostranim silikonskim papirom. Debljina trake je 1640 mikrona sa zaštitnim papirom i lepkom, a dostupna je u širini 12,19,30 i 50mm. Detaljnije o karakteristikama i nameni svih duplofana iz naše ponude putem maila: jerinic@difol.net.

Graphtec CE LITE-50 predstavlja odlično rešenje kada ste u situaciji da započneti neki novi dodatni posao ili proširite već postojeći u izradi reklama. Najpogodniji kater širine 50cm za proizvode koji zahtevaju visoki kvalitet na malim tiražima, za kancelarije, prodavnice, rad sa folijama za majice, automobilske nalepnice. Maksimalna prihvatljiva širina materijala je 508mm. Podržava materijale u tabaku i u rolni, a iz rolne seče u kontinuitetu do 3m dužine. Kater je dostupan po odličnoj ceni od 790 eur + pdv. Dodatne informacije možete dobiti putem maila: aleksandar@difol.net i sladja@difol.net.

Orajet 3851 – Oracal je na tržište izbacio novu peskirnu foliju za štampu dugotrajnih aplikacija. Sobzirom da nije ograničena samo na izradu katiranog dizajna već nudi mogućnost kombinovanja sa kreativnim digitalnim printovima, folija daje mogućnost izrade najraznovrsnijih aplikacija za dekoraciju vaših staklenih površina. Idealna je za obeležavanje izloga prodavnica, kancelarija, poslovnog ali i stambenog prostora. Zahvaljujući srebrno-sivoj strukturi stvara se srebrno kristalni efekat u pozadini štampe, čime dodatno doprinosi u dekoraciji prostora. Debljine 80 mikrona dostupna je u rolnama širine 137 i 152cm.

Ambalaža je ono što čini jedan proizvod različitim od drugih na policama u trgovinama. Ključ je vizuelni identitet koji dolazi sa pravim dizajnom. Zahvaljujući Roland DG tehnologiji, kompanije za pakovanje mogu postići zapanjujuće efekte. Sa Roland mašinama možete brzo izraditi prototipe, testirati oblik i funkcije, bez kašnjenja, sa minimalnim troškovim. Sve ovo čini vaš posao savršeno smislenim. Detaljnije o našoj ponudi Roland mašina putem maila digital@difol.net.

Učestvujte sa nama u uvozu i ostvarite pravo na dodatne popuste, čak do 15%. Ove nedelje radimo novi uvoz folija za tekstil Siser proizvođača. Porudžbinu šaljemo u sredu 20.06.18. a zainteresovanima nudimo dodatne popuste ( popust prilikom uvoza, popust za avansne uplate i popust na veće količine ). Svoje porudžbine nam dostavite do srede putem emaila: dejan@difol.net. Na našem sajtu možete naći uputstva, palete boja i  karakteristike kompletnog asortimana ovog proizvođača.

Gore