fbpx

Aslan CC 124 – samolepljiva flok folija

Samolepljiva Flok dekorativna folija u 15 različitih boja
PET film debljine 50 mikrometara sa flok površinom  (približno 400-450 µm) u širokom spektru boja. Visokokvalitetna flok vlakna se nanose veoma gusto, nudeći impresivan mekan, svilenkast osećaj. 

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: N/A Categories: ,
Brands:
Brands

Description

Samolepljiva Flok dekorativna folija u 15 različitih boja
PET film debljine 50 mikrometara sa flok površinom  (približno 400-450 µm) u širokom spektru boja. Visokokvalitetna flok vlakna se nanose veoma gusto, nudeći impresivan mekan, svilenkast osećaj. Dekorativna folija je stoga idealna kao atmosferska karakteristika na svim glatkim površinama koje se koriste u opremanju prodavnica, arhitekturi i dizajnu izložbenih štandova. Bez obzira da li se koristi za pokrivanje celih površina, za sečenu grafiku i logotipe na ploteru, ili u kombinaciji sa drugim dekorativnim filmovima, efekat nije samo vizuelno zapanjujući već i senzualan na dodir.

Zahvaljujući silikonskoj podlozi, koja je sa obe strane obložena PE, film pokazuje dobre ravne kvalitete. Pored toga, ASLAN-ov sistem lepka na bazi vode je savršen za sve unutrašnje primene. Film se takođe može ukloniti sa staklenih i metalnih površina bez ostavljanja tragova.

 

Aplikacija

  • Kreiranje iscrtanih isečenih grafika, logotipa i natpisa ili dizajna cele površine na glatkim, ravnim površinama.
  • Za kreativne i posebno visokokvalitetne, luksuzne aplikacije na POS/POP-u kao što su dizajn hotelskih soba, medicinskih ordinacija, frizera, parfimerija itd.
  • Dekorativne aplikacije sa ekskluzivnim efektima u oblastima opremanja prodavnica i sajmova, dizajna prostorija, dizajna enterijera i još mnogo toga.

 

 

Prednosti proizvoda

  • Za minimalnu porudžbinu od 500 linearnih metara, dostupno je još 16 boja
  • Gust flok za atmosferske površine
  • Veoma jednostavan za primenu
  • Dobro uklanjanje bez ostataka lepka sa npr. staklo i metal
  • Vrlo dobra svojstva zacrtavanja

 

 

 

 

Gore