fbpx

Graphtec FCX4000

FCX4000 postiže visok kvalitet sečenja uz poboljšani kvalitet i preciznost, uvećanjem rigidnosti pomerajućeg mehanizma i sistema vođenja. Najbolji tip katera koji ima veliku upotrebljivost i produktivnost zajedno sa novim funkcijama.

Category:
Brands:
Brands

Description

FCX4000 nova serija Graphtec flatbed katera!

Pogodna za obradu štampe na zahtev. FCX4000 postiže visok kvalitet sečenja uz poboljšani kvalitet i preciznost, uvećanjem rigidnosti pomerajućeg mehanizma i sistema vođenja. U pitanju je najbolji tip katera koji ima veliku upotrebljivost i produktivnost zajedno sa novim funkcijama.

Glavne karakteristike:

Mašine su dostupne u dve dimenzije. Efektivna površina sečenja modela 50ES je proširena, tako da podrži 2 tabaka A3+ formata, dok model 60ES može da radi sa 4 tabaka A3+ formata. Posebno su pogodni za post-obradu štampe na zahtev.

Sistem fiksiranja materijala – elektrostatički

Materijal je fiskiran elektrostatički zahvaljujući elektrodama koje se nalaze unutar panela. Ovaj metod je pogodan za sečenja lakših materijala.

Alati su pogodni za više aplikacija

FCX4000 serija ima držač za 2 alata, čija upotreba vam omogućava da radite različite poslove bez promene alata, što poboljšava radnu efikasnost.

Offline rad je omogućen upotrebom USB fleš memorije

Podaci za sečenje se kreiraju iz dizajna upotrebom Cutting Master 4 ili Graphtec Pro Studio softvera, nakon čega se podaci snimaju na USB. Fajl sa podacima za sečenje se može odabrati sa USB uz pomoć menija na kateru, nakon čega se izvršava sečenje. Jednostavniji proces omogućava korisnicima da rade bez računara.

Rad sa podacima uz pomoć bar-kod funkcije sa USB fleš memorijom

Prilikom izvršavanja Print & Cut operacija podaci za sečenje se automatski odabiraju sa USB-a skeniranjem bar-koda štampanog na materijalu, nakon čega se izvršava konturno sečenje. Ovo sprečava upotrebu pogrešnih podataka i poboljšava radnu efikasnost.

Poboljšani ARMS za (Advanced Registration Mark Sensing system) za povećanu produktivnost Print & Cut aplikacija

Opremljen novim ARMS 6.0 omogućava lako i precizno sečenje štampanih slika upotrebom Cutting Master 4. Omogućava visoku produktivnost POP aplikacija, stikera i prototipova kartona.

ARMS funkcija kopiranja

Nakon što se podaci za sečenje pošalju sa računara, mogu se kopirati više puta bez slanja podataka. Kod FCX4000 serije samo prva četiri markera na prvom tabaku se skeniraju, a samo prvi na svakom narednom. Ovo poboljšava produktivnost smanjivanjem vremena za skeniranje markera.

Sečenje kontra strane/bigovanje korišćenjem ARMS-a

Sečenje i bigovanje štampane grafike je moguće sa kontra strane materijala, Ovo sprečava ogrebotine ili oštećenja štampane grafike. Na FCX4000 seriji rad je jednostavan upotrebom Cutting Master 4 ili Graphtec Pro Studio.

Povećana površina sečenja

Ova funkcija povećava površinu sečenja kako bi uključila predmete van površine obuhvaćene registracionim markerima. Produktivnost je povećana smanjivanjem otpada materijala.

Podržani standardni crop markeri

Print & Cut se izvršava štampanjem standardnih crop markera. Dodavanje posebnih markera iz Graphtec softvera nije potrebno. Rad je jednostavan kada se ubace informacije o crop markerima u Cutting Master 4 softver.

Registracioni marker u kontrastnoj boji

Markeri se detektuju kada postoji razumni kontrast u odnosu na podlogu. Na primer, beli marker na obojenoj podlozi. Kada se koristi marker u kontra boji, detekcija je moguća čak i na materijalima koji su izrazito sjajni.

Graphtec FCX serija


Video embedding powered by Webilop

Gore