fbpx

Gravotech WeLase™

WeLase je kompaktna stanica za lasersko obeležavanje za graviranje nakita, personalizovanje predmeta, pribora za jelo, poklona i parfema. Njegove brze, visokokvalitetne oznake i veliki prozori stvaraju jedinstveno iskustvo.

Categories: ,
Brands:
Brands

Description

WeLase je kompaktna stanica za lasersko obeležavanje za graviranje nakita, personalizovanje predmeta, pribora za jelo, poklona i parfema. Njegove brze, visokokvalitetne oznake i veliki prozori stvaraju jedinstveno iskustvo.

 


Mali laserski graver za personalizovano graviranje

WeLase je dostupan sa optičkim, hibridnim, zelenim ili CO2 laserskim izvorima za postizanje najboljih rezultata na većini materijala. Sa širokim spektrom opcija i pribora, ova stanica za lasersko obeležavanje može se konfigurisati prema vašim specifičnim potrebama i predmetima. Na primer: graviranje unutrašnjosti prstena i spoljašnjosti narukvica plemenitim metalima, personalizacija bočica parfema, čaša, šminke, srebrnog pribora (pribor za jelo, prstenova za salvete, noževa), objekti od  aluminijuma, plastike, drveta ili kože i mnoge druge mogućnosti!

Jednostavna laserska tehnologija vrhunskog kvaliteta

Sa našim profesionalnim kompaktnim laserskim graverom, čak i bez prethodnog iskustva, možete imati koristi od najsavremenije tehnologije u stanici za lasersko obeležavanje koja se veoma lako koristi, mnoštvom sa funkcijama koje odgovaraju vašim potrebama: brza galvanometrijska glava za obeležavanje, automatska visina- podesivi, pregledi pravilnog pozicioniranja vaših objekata i dosta šablona i stezaljki. VeLase je dostupan sa našim asortimanom softvera, od „nije potrebna obuka“ (ABC, Katalog) do „ekspertnog“ (Gravostile™, Lasertrace).“ Može da se poveže sa veb serverima i bazom podataka (ERP sistemi, itd.), ova mašina za personalizaciju se takođe može koristiti u radionicama za male i srednje serije obeležavanja delova.

Kompaktna mašina za lasersko obeležavanje prodavnica.

Mala površina, tiha, sa modernim dizajnom i velikim prozorima za pregled, ova mašina za lasersko obeležavanje stvara jedinstveno iskustvo u radnji. Ispunjavajući najstrože globalne bezbednosne propise, sertifikat klase 1, WeLase je savršen za javna okruženja. Ova mašina za personalizaciju takođe može da se koristi za e-trgovinu, za isporuku velike količine onlajn prodaje jedinstveno personalizovanih artikala.

 

Uključi i pokreni mašina: uključite je i spremna je za rad.
Jednostavan za korišćenje sa obezbeđenom podrškom.

Integrisana pomoć za lasersko graviranje:

  • Režim pregleda: crveni pokazivač projektuje na stavku tačnu simulaciju graviranja
  • Ručni režim: koristite džojstik da poravnate tri crvena pokazivača i podesite predmet na ispravnu udaljenost lasera.
  • Automatski režim: sa svim sačuvanim parametrima izaberite automatski režim i gledajte kako WeLase radi svoj posao.

Laser prve klase: najveća moguća sigurnost.

  • Ugrađeni senzori sprečavaju rad lasera dok se vrata mašine ne zatvore, sa mometalnim prekidom rada ako se vrata otvore dok je uređaj u funkciji.
  • Specijalizovano staklo se koristi na velikim panelima za posmatranje kako bi se obezbedilo kvalitetno i bezbedno iskustvo gledanja koje se može koristiti kao standard u bilo kojoj prodavnici sa potpunom bezbednošću, i nema potrebe za pravljenjem zaštitnih poklopaca ili nošenjem zaštitnih naočara.

Specijalizovani paketi:

Paket nakit: WeLase postaje savršena mašina za lasersko graviranje nakita. Unutrašnje i spoljašnje graviranje prstenja, narukvica i tankih rezova ravnih predmeta. Precizno pozicioniranje nakita Rezultati sa kontrastom, bele oznake ili duboko graviranje.
Paket lako postavljanje: Mašina za pravljenje personalizovanih predmeta. Precizno i fiksno ponovljivo pozicioniranje. Svestrano: od olovke do flaše sa istom stezaljkom za predmete Lako osigurajte svoj predmet pomoću magnetnog sistema. Bez zatezanja, bez steznih glava, lako i trenutno pozicioniranje predmeta.
Paket bezbedan vazduh: Kompaktni izduvni uređaj za laserski graver za sva okruženja. Oslobodite se isparenja i čestica da bi mašina bila čista i precizna. Filtrira isparenja i mirise kako bi stvorio bezbedno i čisto okruženje. Lako se integriše sa WeLase. Tiši od ostalih prečišćivača na tržištu i idealan za maloprodajni prostor. Izduvni filteri imaju HEPA sertifikat.

Jedinstvena mašina za personalizaciju

Uključite svoje klijente u proces personalizacije, kliknite na dizajn na tabletu, unesite ime ili poruku, podesite gravuru na artiklu, posmatrajte laserski graver kroz tri velika prozora ili ga projektujte na ekran, zahvaljujući integrisanim kamerama.

WeLase je nečujna mašina sa niskim stepenom održavanja. Stvorite više angažovanja i podstaknite radoznalost svojih kupaca posmatranjem procesa graviranja u vašoj prodavnici.

 

 

Prilagođeno vašim potrebama

Uz WeLase je dostupan širok spektar dodataka, kao što su stege za lako fiksiranje i pozicioniranje predmeta, rotirajući uređaji za graviranje unutrašnje i spoljašnje strane prstenova, usisivač dima, putna torba, itd. Možete ga nadogradite čak i mesecima ili godinama kasnije da biste rešili problem potrebe za novim asortimanom artikala. Proširite svoje poslovanje i maksimizirajte povrat ulaganja. Naš tim za podršku vam može pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

 

Mašina za lasersko graviranje nakita

Nadogradite WeLase paketom za nakit da biste podržali različite kreacije . Zahvaljujući rotacionom uređaju, unesite završni dodir svojim kreacijama personalizujući unutrašnjost i spoljašnjost prstenova i narukvica. WeLase takođe može da seče metal da bi napravio tanke priveske.

Ovo će biti vaš omiljeni graver nakita!

 

WeLase u nakitu

Rotacioni uređaj

Nadogradite svoj Welase kako bi ste ponudili graviranje cilindričnih objekata!
Prstenje, narukvice, nakit, poboljšajte vašu ponudu personalizacije proizvoda gravurama na spoljašnjoj i unutrašnjoj strani nakita.
Rotacioni uređaj je suštinski element u svetu zlatara.

Spralni režim sečenja

Proširite svoje kreativne mogućnosti pomoću naše nove metode sečenja koja se klati. Ovaj režim spiralnog sečenja poboljšava fokus laserskog zraka da bi se sekao efikasnije ili deblje.

Sto sa iglama

Sa stolom za igle za sečenje podignite materijal za 2 cm. Ovo stvara protok vazduha ispod ploče tokom sečenja i sprečava pregrevanje materijala.
Izbeći ćete deformacije materijala ili degradaciju boje nastalom usled toplote, vraćanjem zraka na donju stranu ploče.

Gore