fbpx

Juliet Siser 12″

Categories: ,
Brands:
Brands

Description

Kreirajte, isecite, ponovite

 

Juliet u početku može izgledati neupadljivo, ali uprkos svojoj veličini, ovaj rezač visoke definicije je iznad ostalih – čak možete reći da je i za klasu bolji. Od finih detalja do velikih dužina, Juliet je sposobna da završi projekte svih vrsta tako da možete napraviti više nego ikada ranije. Elegantni ekran osetljiv na dodir uključuje Siser® specifična podešavanja zajedno sa ugrađenom kamerom za registraciju, tako da možete da štampate i sečete precizno i precizno. Dodatno prilagodite svoje iskustvo funkcijama koje vam omogućavaju da sečete bez podmetača i sa rolne, promenite postavku sečenja u hodu ili čak odaberete gde počinje sečenje. Ako želite da dobijete najbolji rezač na tržištu za najbolji vinil, ne tražite dalje od Juliet. Bez obzira na vaše iskustvo ili nivo veštine, Julija je pravi izbor za Vas!

Tiha, detaljna snaga na dohvat ruke

 

Juliet je mašina za sečenje visoke definicije koja može da seče najfinije detalje u različitim materijalima. Juliet je dizajnirana za sve Siser® vinile sa toplotnim prenosom i EaszPSV vinile za nalepnice sa unapred instaliranim podešavanjima za sečenje, ali odlično radi sa drugim materijalima kao što su karton, nalepnice, pena i još mnogo toga. Isecite materijale širine do 3ocm koristeći priloženu podlogu za sečenje… ili idite bez podloge i secite duže rolne pomoću prilagođenog dodavača rolni (koje uskoro izlaze). Juliet vam daje slobodu da kreirate svoje uslove i da radite sa materijalima sa kojima ste već upoznati sa i svakodnevno upotrebljavate. Recite zbogom glasnim motorima i užasnim zvukovima škripanja koje proizvode neki sekači, Juliet je tiha. Savršeno za sečenje dok gledate omiljene emisije ili kada deca čvrsto spavaju!

 

Moćnom sekaču je potreban moćan softver!

 

Zato je Leonardo™ Design Studio kreiran da bude savršen prateći softver za Juliet™ sekač. Lako povežite Juliet sa Leonardo Design Studi-om preko priloženog USB kabla ili WiFi veze i spremni ste da krenete! Najbolji deo? Leonardo Design Studio nije samo softver za rezanje – to je i neverovatno svestran radni prostor. Koristite ugrađeno platno i alate za kreiranje sopstvenih umetničkih dela od nule ili preuzmite unapred pripremljene datoteke iz obimne umetničke biblioteke. Takođe možete da pogledate uzorke i specifikacije za svaki Siser® materijal, dobijete inspiraciju iz naših ručno rađenih projekata, naučite nove veštine uz video tutorijal i još mnogo toga – sve u jednom softveru! Leonardo Design Studio je besplatan uz svaku kupovinu Juliet.

 

 


Video embedding powered by Webilop

Gore