fbpx

Roland DGXPRESS UG-642

Kombinujući fleksibilnost štampe i sečenja, prednosti UV-LED štampe i čuvenu Roland DG pouzdanost, DGKSPRESS UG serija nudi profesionalnu tehnologiju UV štampe dostupnom preduzećima svih veličina

Categories: , ,
Brands:
Brands

Description

Kombinujući fleksibilnost štampe i sečenja, prednosti UV-LED štampe i čuvenu Roland DG pouzdanost, DGXPRESS UG serija nudi profesionalnu tehnologiju UV štampe dostupnom preduzećima svih veličina.

 

  • Štampanje velike brzine za maksimalnu produktivnost.
  • Veoma precizan izraz štampe.
  • Široka kompatibilnost sa medijima.
  • Štampa koja se brzo suši za brzu završnu obradu.
  • Specijalizovana štampa za teksture i efekte.

 

Uradite još više uz UV štampanje i sečenje

Poboljšajte svoje mogućnosti dodatnom snagom brze, pouzdane UV-LED tehnologije štampanja, opsežnom kompatibilnošću medija i mogućnostima specijalnih efekata.

 

Maksimalna produktivnost

DGXSPRESS je idealno rešenje za one kojima je potrebna profesionalna, pouzdana oprema koja može da prevaziđe zahteve razvijene privrede.

Svaki element DGXSPRESS za UV štampanje je pomno napravljen kako bi se postigao što brzi izlaz medija sa dobrim marginama. Sa trenutnim sušenjem nema potrebe da čekate naknadnu obradu, što vam omogućava da proizvodite više i brže napredujete.

 

Izuzetan efekat štampe sa specijalnim efektima

Rešenja za UV štampanje kompanije Roland DG izrađena su sa preciznošću da daju oštre detalje i zadivljujuću boju koja bi se istakla od konkurencije.

Dodatak sjajnog UV mastila vam daje mogućnost da proizvedete širok spektar specijalnih efekata, dodatno poboljšavajući vašu odštampanu grafiku.

Lideri u štampanju i rezanju

Roland DG je izumeo tehnologiju štampe i sečenja 1995. godine, stvarajući izvanrednu širinu mogućnosti za profesionalce u štampanju.

Uz štampanje i sečenje, možete kreirati širok spektar aplikacija od nalepnica do natpisa, povećavajući mogućnost za ostvarivanje profita uz pomoć:

  • Rad bez nadzora za velike količine nalepnica i etiketa.
  • Perforacija za bržu obradu nakon izlaza.

Mastilo visokih performansi

Korišćenjem najnovijih D-UA mastila za štampanje visokih performansi i ekonomičnost, možete postići maksimalnu brzinu sa dual-CMYK ili ponuditi više proizvoda uz dodatak belog i sjajnog mastila.

CMYK – Dobijte vrhunske rezultate sa visokokvalitetnim CMIK D-UA mastilom.                                 

Sjajna – Napravite mnoštvo različitih efekata, simuliranog utiskivanja i sjajnih završnih obrada.                                 

Bela – Štampajte bele detalje ili dodajte slojeve za tamne ili providne materijale.                                                         

 

Integrisana jedinica za namotavanje

Precizan i jednostavan za upotrebu, UG-642 uključuje ugrađenu jedinicu za namotavanje koja omogućava duge nekontrolisane serije štampanja.

  • Podesivi poklopac za različite dužine medija.
  • Brzo učitavanje pomoću držača medija jednim dodirom.
  • Kompatibilan sa tankim filmovima i teškim platnenim materijalom.

 

Jednostavna kalibracija medija

Uštedite još više vremena uz brzu i laku kompenzaciju razmaka u medijumu. Tehnologija optičke registracije obezbeđuje preciznu tačnost i dosledne, ponovljive rezultate bez muke.

 

Velika brzina štampanja

Sa potpuno novim glavama za štampanje u poređanoj formaciji, novim moćnim UV-LED lampama i UV mastilom koje se brzo suši, možete postići brzinu štampanja do 31,9 m2/h i podići svoj posao štampanja na novi nivo efikasnosti.

 

Sertifikati

D-UA UV mastila imaju GREENGUARD Gold sertifikat, što znači da ispunjavaju stroge standarde niske emisije hemikalija što ih činiidealnim za primenu u zatvorenom prostoru.

 

 

Gore