fbpx

Roland TrueVIS AP-640

Izgradite i proširite svoje poslovanje grafikom širokih spektra aplikacija, niskim troškovima rada i prednostima brzog sušenja prvog Roland štampača na resinu (smoli).

 

Categories: ,
Brands:
Brands

Description

Izgradite i proširite svoje poslovanje grafikom širokih spektra aplikacija, niskim troškovima rada i prednostima brzog sušenja prvog Roland štampača na resinu (smoli).

  • Dvostruke glave za štampanje sa varijabilnim tačkastim štampanjem i unapred podešenim True Rich Color-om nude prirodne, živopisne rezultate štampanja sa većom zasićenošću boja.
  • TrueVIS Resin boje na bazi vode pružaju brzo sušeće, otporne na grebanje i sigurne rezultate na širokom spektru medija.
  • Pouzdanost, servis i podrška proslavljenih Roland mašina su sada dostupni i kod štampača sa mastilom od smole.

 

Štampanje sa rezinom
Upravo je postalo mnogo živopisnije i uzbudljivije

 

Do sada je štampanje smolom bilo povezano sa ravnom, neinspirativnom bojom. Unesite TrueVIS AP-640 koji redefiniše štampanje na rezinu sa visokom zasićenošću boja na širokom spektru materijala od nepremazanog PVC-a do medija bez PVC-a. Poseduje novo TrueVIS mastilo od rezina i napredne mašinske funkcije za optimizaciju reprodukcije boja na vinilu, papiru, filmu i specijalno formulisanim tkaninama — proširujući vašu grafiku tako da uključuje zastavice, roll-up platna, tekstil, zidne tapete i još mnogo toga.

 

 Šta čini TrueVIS AP-640 tako neverovatnim?

 

Štampanje varijabilnim tačakama

TrueVIS štampači na rezinu imaju korist od stotina namenskih profila za štampanje specifičnih za određene medije, koji kontrolišu optimalnu zapreminu mastila i temperaturu sušenja. Optimizator priprema površinu medija olakšavajući formiranje preciznih tačaka, dok tehnologija varijabilne kontrole tačaka ispaljuje tri vrste kapljica mastila kako bi stvorila neuporediv kvalitet slike, stvarajući prirodnu lepotu i živopisnost koja nikada ranije nije viđena u štampaču sa mastilom od smole.

 

Dvostruke glave za štampanje za mastila od smole

Glave za štampanje su raspoređene u dvostruku, poređanu formaciju sa glavom za optimizaciju štampača koja priprema površinu medija za CMYK glavu štampača. Ovo omogućava kapljicama mastila da formiraju finije tačke, što rezultira preciznijim bojama i slikama.

 

 

TrueVIS mastilo od smole

Visoko koncentrisana pigmentacija boja TrueVIS mastila od rezina omogućava veću zasićenost boja od konvencionalnih mastila i drugih štampača od smole, za optimalan grafički efekat na papir, tkaninu, platno, tapete, materijale koji nisu PVC i druge medije.

Sigurnost je zagarantovana

Sa veoma niskom emisijom VOC, Roland mastila od smole su idealna za unutrašnje primene gde su bezbednost i usklađenost najviši prioritet.

Prava bogata boja

Unapred podešena vrednost True Rich Color u potpunosti koristi visoku zasićenost boja novog TrueVIS mastila kako bi maksimizirala živopisnost štampe i obezbedila neutralne sive, glatke gradacije i prirodne tonove kože.

Rad na dodirnoj tabli

7-inčni ekran osetljiv na dodir u punoj boji sa intuitivnim podešavanjima i funkcijama čini operacije štampanja jednostavnim. Jasno definisane ikonice za podešavanje, održavanje, obim štampe, potrošni materijal, status štampanja omogućavaju lak i pojednostavljen tok rada.

 

Visokoproduktivna jedinica za sušenje

Novo dizajnirana jedinica za sušenje omogućava da se otisci brzo i potpuno osuše pre nego što pređu na sledeći proces, štedeći sate vremena produkcije.

 

Automatsko podešavanje razmaka

Razmak medija i kompenzacija uvlačenja sada se mogu automatski podesiti jednim dugmetom. AP koristi tehnologiju optičke registracije kako bi osigurala tačnost štampanja i izbegla varijacije u izlazu.

 

Uključena jedinica za preuzimanje

Podesivo namotavanje obezbeđuje stabilnost štampe za širok spektar popularnih medija. Takođe omogućava jednostavnu instalaciju platforme za utovar za čisto, efikasno prikupljanje medija.

Specifikacija

Specifikacija AP-640

Gore