fbpx

Schulze Pretreat Maker IV

Schulze Pretreat Maker IV je produkciona mašina za tretiranje majica pred direktnu štampu.

Category:
Brands:
Brands

Description

Schulze Pretreat Maker IV je produkciona mašina za tretiranje majica pred direktnu štampu. Sa novim poboljšanjima, sada je moguće tretirati tekstil bolje i preciznije. Zahvaljujući svom otvorenom interfejsu, mašina sada može lako da se integriše u postojeći proizvodni sistem. Uz pomoć kontrolne skale, lako je kontrolisati količinu nanetog prajmera. Dodatni filteri i funkcije automatskog čišćenja pomažu u održavanju stabilnog rada bez otkazivanja nozli.

 

Schulze Pretreat Maker IV je najbolje rešenje za pipremanje DTG štampe. Ekran koji je jednostavan za upotrebu, omogućava korisniku da brzo odabere podešavanja, kako bi dobio konstantne i pouzdane rezultate prskanja.
Jedinica je opremljena multifaznim motorom (step motor). Poseduje 4 ventila koji se mogu pojedinačno paliti i gasiti. Maksimalna površina prskanja je 40cm širine i 61cm dužine. Širina se može podešavati paljenjem ili gašenjem ventila. Prskanje je moguće u uni ili bi direkciji. Ovo omogućava korisniku da postavi uređaj po svojim potrebama.Površina prskanja: 40 x 61cm
Nozlice: 4
Dimenzije: 91 x 73 x 48cm
Težina: oko 70kg

Schulze


Video embedding powered by Webilop

Gore