fbpx

Silhoeutte Sheet Feeder

Description

Šta je Auto Sheet Feeder?

Auto Sheet Feeder je pomoćna mašina inspirisana proizvođačima koji su zanatstvo pretvorili u mala preduzeća tokom globalne pandemije. Većina mašina za sečenje zahteva da se svaki dizajn zasebno pošalje kroz mašinu jedan po jedan. Primetili smo da kako su zanatlije malih preduzeća kreirale projekte i prilagođavali porudžbine, vreme utovara i istovara svakog dizajna sa mašine ograničavaju dragoceno vreme koje su mogli da potroše na ostale delove izrade. Automatski ulagač tabaka je naš način da osnažimo sve majstore sposobnošću da uštede vreme i stvore više.

 

Kako on radi?

Automatski ulagač tabaka je prateća mašina koja automatski kruži materijale za sečenje kroz vašu mašinu za sečenje. Grupe pločastih materijala debljine do 4,4 mm stavljaju se u ležište za punjenje mašine. Nakon što izaberete podešavanja zadatka u Silhouette Studio-u, listovi u ležištu za punjenje će se premeštati kroz vašu mašinu jedan po jedan, Kako se svaki list završi, on se automatski izbacuje ispod ležišta za punjenje ili iza mašine. Tehnologija funkcioniše na sličan način kao ulagivač tabaka na štampaču.

Dostupan u dve veličine

Automatski ulagač tabaka dolazi u dve veličine – standardni automatski ulagač listova i A3 Plus automatski ulagač tabaka. Ovi modeli odgovaraju našim mašinama za sečenje i najčešćim veličinama materijala.

Standardni automatski ulagač tabaka kompatibilan je sa listovima veličine A4. Ako imate Portrait 3 ili Cameo 4, ovo je veličina za Vas. Ovaj dodatak standardne veličine nije kompatibilan sa Cameo 4 Plus, Cameo 4 Pro ili drugim starijim modelima mašina za sečenje.

Automatski ulagač tabaka A3 Plus je veći od uređaja za uvlačenje listova standardne veličine. Sadrži i standardne A4, kao i šire materijale koji su široki do A3 ili 12 inča. imate Cameo 4 Plus ili Cameo 4 Pro, ovo je veličina za Vas. Automatski ulagač tabaka A3 Plus nije kompatibilan sa Cameo 4, Portrait 3 ili drugim starijim modelima mašina za sečenje.

 

Koristite oštrice i alate koje već posedujete

Automatski ulagač tabaka je kompatibilan sa svim alatima „Carriage 1“ za trenutne modele mašina za sečenje, uključujući držač olovke, automatske oštrice i ručne noževe. Ovi alati vam omogućavaju da kreirate „Kiss Cut“ dizajne za nalepnice, „Pop-out Cuts“ na čvršćim, nelepljivim materijalima kao što je karton, i  da skicirane dizajne pomoću držača olovke.

Bez obzira da li pravite nalepnice za svoj planer, ručno skicirane čestitke za praznike ili dekoracije za žurke, automatski ulagač tabaka pomaže Vam da uradite više sa alatima koje već imate.

Otključajte ekskluzivnu funkciju u Silhouette Studio

Možda je najupečatljivija karakteristika to što kada ste povezani na svoj automatski ulagač tabaka, sva izdanja softvera Silhouette Studio® mogu otključati pristup funkciji pametnog bar koda koja je inače ekskluzivna za nadogradnju Business Edition. Bar kodovi pamte podešavanja za svaku stranicu dizajna, omogućavajući vam da obrađujete više dizajna na različitim materijalima u okviru jedne grupe. Možete čak i odštampati dizajn i iseći ga kasnije bez ponovnog otvaranja datoteke.

Ako nadogradite svoj softver na puno poslovno izdanje, moći ćete da kreirate i delite bar-kodove za svaki dizajn bez uključivanja u uređaj za ubacivanje listova. Automatski ulagač tabaka nije kompatibilan sa Bluetooth-om, tako da ćete morati da budete povezani sa računarom da biste slali listove sa bar kodovima kroz dodatnu mašinu. Barkod funkcija maksimizira vašu kreativnost uz slobodu da kreirate kada i gde želite.

 

 
Show less


Video embedding powered by Webilop

Gore