fbpx

Colop E-MARK

COLOP E-Mark čini štampu u koloru direktno na maltene bilo koju površinu mogućom, jednostavnim pomeranjem uređaja u stranu.

Categories: ,
Brands:
Brands

Description

Nova era u mobilnom printu!

COLOP E-Mark čini štampu u koloru direktno na maltene bilo koju površinu mogućom, jednostavnim pomeranjem uređaja u stranu.

Printer je idealne veličine da stane u vaš dlan, pokreće ga mobilna aplikacija i sam je prenosiv!

Kertridži su pravljeni u saradnji sa HP Inkjet Technology, kako bi se osigurale najbolje performanse i kvalitet štampe.

Nagrađivani proizvod COLOP E-Mark je prepoznat od stane mnogih stručnih panela za svoje neverovatne kakrakteristike, dizajn i inovativne kvalitete. Između ostalih E-Mark je osvojio prestižnu IF Design nagradu i EOPA nagradu za proizvod godine u 2020. U 2019. godini izlaska na tržište E-Mark je počasno priznat i od strane Red Dot.

  • Kompaktan i mobilan, jednostavan za upotrebu u pokretu bez priključka na struju, zbog svoje ugrađene baterije. E-Mark se može koristiti gde god je potrebno, u kancelariji, bašti, na vašem sledećem putovanju. Fleksibilan je za upotrebu koliko to vaš život diktira!
  • Fleksibilna promena otiska! Promenite otiske jednostavno i bez napora, koliko god to puta želite uz pomoć besplatne E-Mark mobilne aplikacije.
  • Kreiranje pojedinačnih otisaka je jednostavno! Upotrebite sopstvene slike i tekst za kreiranje otisaka u editoru vaše mobilne aplikacije.
  • Štampa na velikom broju podloga! Štampa se direktno nanosi na sve ravne površine koje dobro upijaju boju, kao i na trakice.
  • Šabloni spremni za upotrebu! Možete odabrati jedan od velikog broja već postojećih šablona za štampu istog trenutka.
  • Štampa u punom koloru! Višebojni kertridž vam omogućava da štampate logotipe, slike i tekst u boji.
  • Dugački i kontinualni ispis! Jedan otisak može biti do 150mm dužine. Kontinualni ispis vam omogućava da štampate jedan ispis iznova i iznova u jednom povlačenju uređaja.
Gore