fbpx

CAMM-1 GS-24 Desktop kater

Opremljen potpuno redizajniranim držačem noža, GS-24 daje veću stabilnost i 40% povećanja sile (sa 250 na 350g). Sada možte seći kao nikada ranije – čak i na debljim i gušćim materijalima. Auto-grafika, nalepnice, dekoracije za odeću i još mnogo toga.

Category:
Brands:
Brands

Description

CAMM-1 GS-24 Desktop kater

Roland CAMM-1 GS-24 desktop kater je preciznost i efikasnost – do maksimuma. Opremljen potpuno redizajniranim držačem noža, GS-24 daje veću stabilnost i 40% povećanja sile (sa 250 na 350g). Sada možete seći kao nikada ranije – čak i na debljim i gušćim materijalima. Auto-grafika, nalepnice, dekoracije za odeću i još mnogo toga. Zahvaljujući poboljšanjima i neprevaziđenoj pouzdanosti, praćenoj trogodišnjom garancijom, GS-24 je Rolandov najbolji desktop kater ikada.

Budite jednostavni

Zahvaljujući novodizajniranom LCD panelu, preciznom kretanju noža za lako manualno sečenje i točkićima koji održavaju kretanje folije ravnim, Roland je omogućio da GS-24 bude isto tako jednostavan koliko je tehnološki napredan.

 

Svi materijali

Svojom kompletno redizajniranom vođicom i držačem noža, GS-24 nije samo kater za foliju. Prima i veliki broj drugih materijala (od 5 do 70cm širine), uključujući tkanine, materijale za termo transfer i peskarenje. GS-24 radi to sve.

Merite jednom, secite 10 puta

GS-24 poseduje vrhunsko preklapajuće sečenje (do 10 puta), perforaciju i mogućnost sečenja po obojenoj liniji. Sada su komplikovani poslovi lakši nego ikada.

Snaga dolazi iznutra

GS-24 poseduje snagu od 350g (40% povećanje) – pružajući mogućnost sečenje i uklanjanja viška materijala kao od šale kod debelih supstrata poput magnetnih folija.
marks, perfectly aligning the media to create, precise cuts each and every time.

Mali dizajn. Veliki rezultati

Ofsetne vrednosti noža se mogu podešavati ručno, što znači da i najmanji i najzahtevniji dizajni mogu biti isečeni bez problema na najrazličitijim materijalima.

Prava brzina

Zahvaljujući novom digitalnom servo motoru, GS-24 može raditi sa folijom, kao i drugim materijalima brzinom do 51cm/s. Medjutim, brzina bez preciznosti ne znači ništa. Tu nastupa nova funkcija ublažavanja krivina, koja omogućava precizno sečenje pri najvećim brzinama za optimizaciju produktivnosti i efikasnosti.

Upozajte maestra

Specijalno dizajniran za rad sa Roland proizvodima, Roland CutStudio softver (uključen u cenu) vam omogućava da brzo lako i efektivno uvećate, smanjite, repozicionirate, rotirate i postavite slike u ogledalo. GS-24 seče i preuveličane slike koristeći poboljšanu funkciju slaganja i seče true type fontove bez potrebe za outline-om. Podržava BMP, JPG, STX, AI i EPS formate, a poseduje i mogućnost sečenja direktno iz Adobe Illustratora i Corel Draw programa.

Dajte vrelinu

GS-24 je savršen za sečenje termo transfer materijala. Omogućava vam da personalizujete majice, dresove, kačkete, jakne, torbe itd.

Roland GS-24


Video embedding powered by Webilop

Gore