fbpx

Roland GR serija katera

Pomera granice onoga što ste mislili da je moguće seći. CAMM-1 GR serija podiže produktivnost, preciznost i snagu sečenja na novi nivo. Možete ga koristiti kao samostalni kater ili u paru sa printerom, u potpunosti je vaš izbor. U svakom slučaju budite uvereni da možete osnažiti posao.

Category:
Brands:
Brands

Description

Moćna GR serija katera

Pomera granice onoga što ste mislili da je moguće seći. CAMM-1 GR serija podiže produktivnost, preciznost i snagu sečenja na novi nivo. Možete ga koristiti kao samostalni kater ili u paru sa printerom, u potpunosti je vaš izbor. U svakom slučaju budite uvereni da možete osnažiti posao.

Najbrži kateri u klasi

Donose brzinu do 1.485mm u sekundi, što čini najbrži rad u njihovoj klasi. Optimizovani sistem nosača glave za sečenje dodatno povećava produktivnost minimiziranje vertikalne razdaljine koju nož mora da predje, a napredni alati za uklanjanje viška materijala će vam pomoći da održite korak sa visokom brzinom produkcije katera GR serije.

Sečenje visoke preciznosti i u najbržim modovima

GR donosi precizne rezultate, čak i kada je u pitanju rad pri visokim brzinama. Dizajniran kako za snagu, tako i stabilnost, moćni novi nosač glave za sečenje i držač noža daju mogućnost sile do 600g, dok novi dizajn postolja u obliku slova L pruža maksimalnu stabilnost. Možete praviti lamininiranu grafiku, nalepnice, prototipe pakovanja, kao i reflektujuću grafiku.

Elektronska kontrola pinč rolera

Za poboljšano praćenje i nanošenje materijala, novi elektronski pinč roleri imaju do 10 podešavanja pritiska, kako bi mogli prihvatiti čak i najzahtevnije materijale, uključujući mekane flok materijale, tanke folije za zatamnjivanje stakala i debele reflektujuće folije.

Glavne karakteristike:

Dizajn u obliku slova L – Čvrsto, integrisano postolje i držač materijala povećavaju stabilnost i minimiziraju vibracije.
 
Novi elektronski pinč roleri – 10 podešavanja na dugme za nanošenje materijala sa adekvatnim pritiskom.
 
Optički sistem registracije – Za precizno konturno sečenje štampane grafike.
 
Dualno pozicionirani sistem sečenja – Za standardno i perforirano sečenje.
 
Digitalni enkoder za kontrolu promene visine noža – Obezbeđuje maksimalni rad i smanjuje rizik oštećenja materijala.
 
Novi dizajn nosača glave za sečenje – Do 600g sile za proširenu kompatibilnost materijala.
 
LED statusna lampa – Omogućava proveru statusa posla sa udaljenosti u svakom trenutku.
 
Korpa – Kako bi se materijal sačuvao čistim i zaštićenim, čak i pri dugačkim sečenjima. Dolazi kao standard.
 
Posuda – za pogodno odlaganje noževa, držača noževa i ostalih malih predmeta.

Neuporediv izbor materijala

Uz impresivnu moć sečenja i promenljivi pritisak točkića GR je kompatibilna sa velikim opsegom materijala. Možete seći klasične folije, reflektujuće folije, materijale za tekstil, peskažu, zatamnjivanje stakala i još mnogo toga. Plus, možete seći i bigovati karton za realne prikaze prototipova pakovanja. GR će sigurno odgovoriti izazovu.

Napredni, novi Roland CutStudio softver

Dizajniran da se lako integriše u bilo koji radni proces, GR poseduje i USB i eternet konekciju, te radi sa velikim brojem softverskih paketa. Ne samo to, uz GR seriju dolazi i novi poboljšani Roland CutStudio softver, koji čini kreiranje i menjanje podataka bržim i lakšim nego ikada.
 
GR omogućava jednostavnu integraciju uz uključeni Windows drajver, plag in za Adobe Illustrator i CorelDRAW, plus mogućnost sečenja iz VersaWorks Dual softvera, tako da podržava najkompleksnije zahteve kreirajući jednostavne poslove sečenja ili štampe pa sečenja.
 

Napredne funkcije uključuju:

Linije skidanja materijala – Minimizujte vreme produkcije mogućnošću da uključite vertikalne, horizontalne i prstenaste linije za brže skidanje materijala.
 
Perforirano sečenje – Prosecite materijal kada radite nalepnice kako bi dobili profesionalni rezultat, brzo.
 
Obojene linije sečenja – Odredite boju za linije sečenja prema tipu za maksimum efikasnosti sečenja.
 
Blokovi – Za laku aplikaciju, precizno sečenje grafika za velike aplikacije u delovima.
 
Preklopno sečenje – specificirajte broj prolaza za poslove koji zahtevaju više prolaza.
 

GR serija katera


Video embedding powered by Webilop

Tehnička specifikacija

Specifikacija CAMM-1 GR
Gore