fbpx

Roland STIKA SV-15/SV-12/SV-8

Kompaktan i lak za upotrebu, rezač folije za potrebe škola, prodavnica, firmi i za kućnu upotrebu. Idealan je za širok spektar aplikacija: natpise, nalepnice, stikere, auto grafiku i transfer na majice.

Category:
Brands:
Brands

Description

Primena:

  • Kompaktan i lak za upotrebu, rezač folije za potrebe škola, prodavnica, firmi i za kućnu upotrebu.
  • Idealan je za širok spektar aplikacija: natpise, nalepnice, stikere, auto grafiku i transfer na majice.
  • Kompletno rešenje u paketu uz sve što vam je potrebno za početak.
  • Uključuje i Roland CutStudio dizajn softver.
  • Može se povezati na Windows računar uz standardni desktop štampač za izradu konturno sečenih nalepnica.
  • Funkcija “Tiling”, omogućuje ovom rezaču da napravi natpise iz 64 zasebna komada (8 horizontalnih i 8 vertikalnih).
  • Vodilje materijala za lako i pravilno poziciniranje materijala.
  • USB konekcija za lako povezivanje sa računarom.

Roland STIKA Navi On-Screen Operation Panel

STIKA dolazi opremljena sa STIKA NAVI, kontrolnim panelom za jedinstvenu funkciju koja olakšava sečenje i pomaže maksimalno iskorišćenje materijala. Uz upotrebu STIKA NAVI panela i uz pomoć miša možete lako postaviti početnu poziciju sečenja radi preciznog pozicioniranja. STIKA NAVI meniju se lako može pristupiti kroz funkcije “Cutting Setup” ili “Set up the printer” meni.

Roland CutStudio Software

Svaki STIKA rezač folije dolazi sa Roland CutStudio dizajn softverom. CutStudio dozvoljava korisnicima da uvećavaju, smanjuju, re-pozicioniraju, rotiraju i dodatno podešavaju sliku koja će se seći. Takođe uvećane slike su jasne kao i originalne, a TrueType fontove može seći bez zadate spoljne linije (outline). CutStudiopodržava BMP, JPG, STX, AI, i EPS formate dokumenata. Kompatibilan je sa Windows 98 SE/ME/2000/XP.
STIKA jednako dobro radi sa svim profesionalnim softverima za firmopis. Uključuje i printer drajver za Windows 98 SE/ME/2000/XP, a plug-in za Adobe Illustrator 9/10/CS, plug-in za CorelDRAW 10/11/12 i plug-in za Adobe Illustrator 9/10/CS pod Macintosh OS 9/X radnim okruženjem.

Pouzdanost

Roland kateri zaslužili su svetsku reputaciju za pouzdanost i odlične rezultate. Danas, kao i svi Rolandovi proizvodi, dolaze sa međunarodnim ISO sertifikatom. Ovo ukazuje na Rolandovu posvećenost da ponudi proizvod visokog kvaliteta uz prvoklasnu podršku ka krajnjem korisniku uz mnogobrojne dodatne alate i pomagala.
U poslednjih 17 godina, Roland je prodao preko 250.000 jedinica u čitavom svetu. Veliki broj ovih uređaja je i danas u upotrebi. Nije redak slučaj da ove mašine nikada nisu zatražile ni jedan jedini servis i nakon mnogo godina teške upotrebe u najrazličitijim mogućim uslovima.

Roland Stika


Video embedding powered by Webilop

Gore